26 October 2006

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ


ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!
του
Larry Spencer
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η κατανάλωση τροφής είναι μια ανάγκη, ένα κοινωνικό χόμπι και μια ευχάριστη δραστηριότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Στο Rig-Veda, το αρχαιότερο θρησκευτικό κείμενο που καταγράφηκε στη γη, τα ανθρώπινα όντα στην προϊστορία δεν έτρωγαν τροφή καθόλου. Οι άνθρωποι άρχισαν την τροφή ως πηγή ενέργειας πολύ έπειτα στη χρονική διαδρομή. Σε εκείνο το μακρόχρονο απόμακρο παρελθόν, γράφεται ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τροφή υποτιμόντουσαν με οίκτο! Οποιαδήποτε ύπαρξη είναι σε καλή πνευματική κατάσταση πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί αφθονία ενέργειας για να λειτουργήσει το σώμα χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ενέργειας.

Στο πρώτο βιβλίο του Μωυσή, που ονομάστηκε Γένεση (1:2930), ο ησραηλινός Θεός Γιαχβέ παρέδωσε την ακόλουθη οδηγία στους ανθρώπους του: "Κοιτάξτε, σας έχω δώσει κάθε φυτό που παράγει σπόρο που είναι επάνω στο πρόσωπο όλης της γης, και κάθε δέντρο με σπόρο στα φρούτα του. Θα τους έχετε για τροφή. Και σε κάθε κτήνος της γης, και σε κάθε πουλί του αέρα, και σε όλα όσα σέρνονται στη γη, όλα όσα έχουν την αναπνοή της ζωής, έχω δώσει κάθε πράσινο φυτό για τροφή ".

Σύμφωνα με αυτά τα ίδια κείμενα, η μέση ηλικία των ανδρών και των γυναικών πριν από τον κατακλυσμό ήταν περισσότερο από 900 έτη! Ο Γιαχβέ άλλαξε προφανώς το μυαλό του ΜΕΤΑ τον κατακλυσμό και είπε στο Νώε ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να φάει τη σάρκα των ζώων: (Γένεση 9:34)"Κάθε κινούμενο πράγμα που ζει θα είναι τροφή για σας και όπως σας έδωσα τα πράσινα φυτά, σας τα δίνω όλα ". Μετά από αυτό η μέση ηλικία του ατόμου ελαττώθηκε από 900 σε μόνο 120 έτη και λιγότερα!

Επιστημονικές μελέτες από τον Harvey και τη Marilyn Diamond στο βιβλίο,μπεστσέλλερ τους, "Ικανός για τη ζωή", αποκαλύπτουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα αποτελέσματα της διατροφής στην υγεία και τη μακροζωία.

Αναφέρουν ότι οι Times του Λος Άντζελες και η Weekly World News δημοσίευσαν ένα άρθρο για ένα άτομο που ζει στη Κίνα ονόματι Wu Yunging. Ο κ. Yungying ήταν 142 ετών το 1980. Το άρθρο περιλαμβάνει μια φωτογραφία του που οδηγεί το ποδήλατό του! Όταν πέρασε από συνέντευξη για τη διατροφή του, απάντησε, "τρώω καλαμπόκι, ρύζι, γλυκές πατάτες, και άλλα φρούτα και λαχανικά."
Ο Δρ Alexander Leaf δημοσίευσε τα συμπεράσματα της έρευνάς του για τους ηλικιωμένους στον κόσμο τον Ιανουάριο, έκδοση του περιοδικού National Geographic του 1973.

Διαπίστωσε ότι οι τρεις πιό υγιείς και μακρόβιοι άνθρωποι στη γη είναι οι Αμπχάζιοι της Ρωσίας, οι Vilacabambans του Ισημερινού και οι Hunzukuts του Πακιστάν. Κανένας από αυτούς τους λαούς δεν πάσχει από τις δυτικές ασθένειες: ΟΥΤΕ παχυσαρκία, ΟΥΤΕ καρκίνος, ΟΥΤΕ καρδιακή πάθηση! Κατά μέσο όρο αυτοί οι άνθρωποι ζουν άνω των 100 ετών. Τα άτομα είναι φυσικά ενεργά και ακόμα γίνονται πατέρες στα 100 τους.

Η διατροφή όλων αυτών των ανθρώπων αποτελείται κατά 70-80 τοις εκατό από υψηλές σε περιεχομένο νερού τροφές όπως τα ωμά, άψητα φρούτα και λαχανικά. Αυτοί οι άνθρωποι τρώνε πολύ ελάχιστα ή κανένα ζωικό προϊόν. Ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει πολλή άσκηση σε ένα χημικά-ελεύθερο, φυσικό περιβάλλον με καθαρό αέρα και φρέσκο, μη μολυσμένο νερό. 

Πώς η κατανάλωση του κρέατος μείωσε την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής του ατόμου τόσο δραστικά; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν τρώνε κρέας καθώς θεωρούν ότι η κατανάλωση των ζώων ως τροφή είναι όπως η δολοφονία του αδελφού ή της αδελφής κάποιου. Η απλή λογική είναι ότι το πνεύμα κατοικεί σε κάθε μορφή ζωής και επομένως πρέπει να του συμπεριφερθούμε όπως εσείς οι ίδιοι θα επιθυμούσατε να σας συμπεριφερθούν -- ως μέλος της οικογένειας των ζωντανών όντων.

Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (S.A.D.) : ΝΕΚΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ = ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ

Η τυποποιημένη αμερικανική διατροφή (που συντομεύεται ως "SAD") είναι σχεδόν το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ της διατροφής των ανθρώπων του πλανήτη που ζουν τις μακρύτερες, υγιέστερες ζωές. Η διατροφή SAD αποτελείται πρώτιστα από ΝΕΚΡΑ τρόφιμα, δηλ. επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, μαγειρεμένα. Έχει μαγειρευτεί κυριολεκτικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ. Δεν έχει απομείνει καθόλου ΖΩΗ σ’αυτήν.

Όταν οι γιατροί διαγνώνουν την υγεία του "μέσου Αμερικανού", η πρόγνωσή τους για τη θεραπεία της ασθένειας και της δυνατότητάς να ανακτήσουν από την ασθένεια είναι βασισμένη στις ακόλουθες στατιστικές:

Στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ του μέσου Αμερικανού, κάθε πρόσωπο θα μασήσει και θα καταπιεί τις ακόλουθες ποσότητες ΝΕΚΡΩΝ τροφίμων και τοξικών χημικών ουσιών: 

22500 ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
5,780 ΚΙΛΑ ΑΣΠΡΗ ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
30,000 ΓΛΥΚΑ
37,500 ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ(DOUGHNUTS)
12 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΩΝ 1,300 ΚΙΛΩΝ
6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΟΙΡΙΝΑ
3,000 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
3,000 ΨΑΡΙΑ
30.000 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
30,000 ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ & ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ
20,000 ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
7,500 ΛΙΤΡΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

(Dr. Richard Schulze, σειρά μαθημάτων:Σταυροφορία Φυσικής θεραπείας, 1997) 

Σύμφωνα με τον John Robbins, στο βίντεό του, "η διατροφή για μια νέα Αμερική", ο μέσος αμερικανός που τρώει κρέας βάζει 45 κιλά ΖΩΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ στις φλέβες και τις αρτηρίες τους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! Ο μέσος Αμερικανός κάνει πολύ λίγη άσκηση, έχει 11 κιλά υπερβολικού βάρους, έχει υψηλή χοληστερόλη (το μέσο επίπεδο είναι 200) και θα έχει υψηλή πίεση αίματος. Συνεπώς, η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ είναι οι καρδιακές παθήσεις και το εγκεφαλικό. Σχεδόν ΤΟ ΜΙΣΟ όλων των θανάτων στις ΗΠΑ προκαλείται από τις καρδιακές παθήσεις! Επιπλέον, άλλο ένα 20 τοις εκατό, το οποίο ανέρχεται σε 500.000 Αμερικανούς, πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο! Αυτός ο αριθμός αυξάνεται. 

Σύμφωνα με το Δρ Matthias Rath, διευθυντή της καρδιαγγειακής ερευνητικής μονάδας στο ίδρυμα Linus Pauling, οι ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, τα ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ, η ΑΣΘΕΝΕΙΑ του ΗΠΑΤΟΣ και η ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ προκαλούν το 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΛΩΝ των ΘΑΝΑΤΩΝ στις Ηνωμένες Πολιτείες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΖΩΗ

Πολυάριθμες διατροφικές μελέτες έχουν καταδείξει αδιάψευστα ότι το ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΕΞΙ ΟΡΟΙ: 

ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ
ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ
ΟΞΥΓΟΝΟ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 

Ως "ζωντανή τροφή" ορίζεται οποιαδήποτε τροφή στην οποία η "δύναμη ζωής" ή τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί (από τη θερμότητα, τις χημικές ουσίες, την ακτινοβολία, την αποσύνθεση, το πάγωμα, το ραφινάρισμα, κ.λπ.). 

Τα ένζυμα είναι η "δύναμη ζωής" στις " ζωντανές τροφές ". Κάθε κύτταρο οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού αρχίζει να πεθαίνει όταν θερμαίνεται σε θερμοκρασία 42 βαθμών Κελσίου. Είναι καταφανές ότι, η μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνονται από τον Δυτικό άνθρωπο ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΊ μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ! Δεδομένου ότι τα κύτταρα πεθαίνουν στους 42 βαθμούς, οτιδήποτε έχει βραστεί, έχει ψηθεί, έχει βράσει στον ατμό ή έχει τηγανιστεί είναι νεκρό. Εδώ περιλαμβάνονται και τα ψημένα προιόντα, τα παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα,και οτιδήποτε είναι σε κουτί ή μπουκάλι -- σχεδόν όλα τα προιόντα σ’ένα τυπικό παντοπωλείο,σουπερμάρκετ!
Κανένα ζώο στη φύση δεν καταναλώνει "νεκρά" τρόφιμα, δηλαδή τρόφιμα που έχουν μαγειρευτεί ή έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία. Κανένα από τα ιδιαίτερα εξελιγμένα είδη ζωών δεν ζεί με ανόργανο (νεκρό, άψυχο) υλικό, όπως η βρωμιά ή βράχια. Όλα τα τρόφιμα τρώγονται με όλη την ζωτική τους δύναμη ή τα ένζυμα άθικτα. Με άλλα λόγια, ωμή τροφή.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '20, έγινε ένα πείραμα από τους φύλακες ζωολογικών κήπων σε μία προσπάθεια να εξοικονομηθούν χρήματα στους λογαριασμούς τροφίμων.Τα σαρκοφάγα ζώα των ζωολογικών κήπων ταΐζονταν μαγειρεμένο κρέας. Όλα τα ζώα που ταΐστηκαν το μαγειρευμένο κρέας πέθαναν μέσα σε 30 ημέρες. Στην άγρια φύση, τα σαρκοφάγα ζώα προτιμούν να φάνε το πρόσφατα σκοτωμένο κρέας όποτε είναι δυνατόν.Περαιτέρω πειράματα έχουν αποδείξει ότι το μωρό μιας αγελάδας, που ταϊ'ζεται μόνο παστεριωμένο γάλα αντί του ωμού γάλακτος από την μητέρα του, θα πεθάνει μέσα σε 30 έως 60 ημέρες. (John Robbins Video)

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '30, ο Δρ Pottenger, ένας οδοντίατρος στην Ουάσιγκτον DC, έκανε πειράματα με 600 γάτες, ταΐζοντας τις μισές από αυτές με επεξεργασμένα τρόφιμα και τις άλλες μισές, ωμά τρόφιμα. Οι 300 γάτες που έφαγαν τα επεξεργασμένα τρόφιμα ανέπτυξαν εκφυλιστικές ασθένειες όπως καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και αρθρίτιδα. Το άλλο μισό παρέμεινε υγιές ως το τέλος της ζωής τους. Η δεύτερη γενεά των γατών που τράφηκε με επεξεργασμένα τρόφιμα ανέπτυξε τις ίδιες ασθένειες στην μέση της ζωής τους. Η τρίτη γενεά ανέπτυξε τις ασθένειες νωρίς στη ζωή τους και η τέταρτη γενεά δεν ήταν ικανή να αναπαραγάγει καθόλου. Οι γάτες που τράφηκαν με επεξεργασμένα τρόφιμα κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν ως είδος μέσα σε 4 γενεές!
Σήμερα, το 25% των νέων στην Αμερική είναι στείροι... κάντε τους υπολογισμούς. (Διάλεξη του Δρ Joel Robbins σχετικά με "τα παιδιά & την Δίετα Hallelujah ") 

ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

Ο νόμος του φυσικού κόσμου είναι ότι "για να ζήσει ένας οργανισμός, κάποιος άλλος πρέπει να πεθάνει". Το πόρισμα σε αυτόν τον νόμο είναι ότι οι "ζωντανοί οργανισμοί επιζούν με την κατανάλωση άλλων ζωντανών οργανισμών". Συνεπώς, μπορεί να παρατηρηθεί ότι όσο περισσότερη ΖΩΗ υπάρχει στην τροφή, τόσο πιό θρεπτικό όφελος περιέχει όταν καταναλώνεται.

Είναι εκπληκτικό που η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών – οι οποίοι τρώνε πάρα πολύ κρέας -- πεθαίνουν από καρδιακές παθήσεις και καρκίνο και πάσχουν από αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, μολύνσεις ιγμορείων, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, υψηλή χοληστερόλη και υψηλή πίεση αίματος, για να πούμε μόνο μερικές; Ευτυχώς, κάθε κύτταρο στο σώμα σας αντικαθίσταται εντελώς κάθε 2 έτη. Το 98% σε λιγότερο από 1 έτος. Τα κύτταρα απαιτούν διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να αναπαραχθούν, παραδείγματος χάριν:

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1 ΕΤΟΣ
ΑΙΜΑ 4 ΜΗΝΕΣ
ΣΚΕΛΕΤΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ
DNA 2 ΜΗΝΕΣ
ΣΥΚΩΤΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΡΜΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ 5 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΕΥΣΗΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ

(Δρ George Malkmus, " Δεν ειναι απαραίτητο να είστε άρρωστοι " video) 

Εκτός από αυτήν την σταθερή διαδικασία επανοικοδόμησης, το σώμα έχει μια ενσωματωμένη, φυσική υπεράσπιση ενάντια στην ασθένεια ικανή να εμποδίζει ή να καταπολεμά την ασθένεια. Αυτό το αμυντικό σύστημα καλείται ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από τα διάφορα όργανα του σώματος που καθαρίζουν και απελευθερώνουν το σώμα από τις τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες. 

Το ανθρώπινο σώμα περιέχει περίπου 75 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. Το αίμα περιέχει ένα μικρό σώμα μαχητών των τοξινών αποκαλούμενων " λεμφοκύτταρα" ή λευκά κύτταρα αίματος. Αυτά αποτελούν μόνο το ένα τοις εκατό περίπου της συνολικής μάζας του σώματος. Αυτά τα μικρά λεμφοκύτταρα "τρώνε" οτιδήποτε το σώμα θεωρεί ότι είναι τοξικό, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του καρκίνου. Σκοτώνουν τα κύτταρα του καρκίνου με την παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου, μια μορφή οξυγόνου.

Τα κύτταρα του καρκίνου είναι μεταλλαγμένα κύτταρα. Τα ιατρικά εγχειρίδια φυσιολογίας δηλώνουν ότι "όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται από την αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέψει τα μεταλλαγμένα κύτταρα ". Προφανώς, η αποτελεσματική λύση για τον καρκίνο είναι να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος!

Παρά την προφανή αυτήν απλότητα, η "βιομηχανία του καρκίνου" απασχολεί τώρα περισσότερα άτομα για "να παλεψει" τον καρκίνο από τον αριθμό ατόμων που έχουν πραγματικά καρκίνο! Αυτή η βιομηχανία έχει τζίρο $100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ετησίως στις ΗΠΑ μόνο. Τα γιγαντιαία, μονοπωλιακά κατοχυρωμένα συμφέροντα που περιλαμβάνουν τη "βιομηχανία καρκίνου" περιλαμβάνουν επίσης τις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν τα φάρμακα χημειοθεραπείας (επιχείρηση $50 δισεκατομμυρίων ετησίως!), την εταιρεία καρκίνου (που συλλέγουν $400 εκατομμύρια ετησίως), το εθνικό ίδρυμα καρκίνου, τον Αμερικανικό ιατρικό σύλλογο(AMA), την Διεύθυνση Τροφίμων και φαρμάκων(FDA), και "ασφαλιστικές εταιρείες υγείας" που προωθούν ψευδώς τη "πάλη" κατά του καρκίνου. (Charlotte Gerson, "η θεραπεία Gerson – θεραπεύοντας την " ανίατη "ασθένεια", τόμος 1, βιντεοσκοπημένη διάλεξη) 

Μέχρι σήμερα αυτά τα καθιερωμένα κατοχυρωμένα συμφέροντα δεν έχουν παράγει ακόμα μια ενιαία εφαρμόσιμη λύση για τον καρκίνο. Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχθεί τώρα στατιστικά ότι τα θύματα του καρκίνου που δεν λαμβάνουν ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ έχουν μια πιό μακροχρόνια υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής και ένα υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης από εκείνους που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση! (Albert Earl Carter, "η απάντηση στον καρκίνο", εκδόσεις ALM, 1988)

Στην πραγματικότητα, οι γιατροί και οι εναλλακτικοί επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης που ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ τον ΚΑΡΚΙΝΟ συλλαμβάνονται, διώκονται ποινικά, ρίχνονται στη φυλακή, τιμωρούνται με πρόστιμα και χάνουν την άδειά τους να εξασκούν την ιατρική. Εντούτοις, όλη αυτή η αναταραχή φαίνεται να μην έχει σοβαρές συνέπειες μιας και υπάρχει ένα μεγάλος και αυξανόμενος όγκος τεκμηριωμένων στοιχείων ότι μπορείτε να αποτρέψετε και να απελευθερωθείτε από τον καρκίνο απλά με την κατανάλωση μιας διατροφής που αποτελείται αποκλειστικά από οργανικά καλλιεργημένα ωμά φρούτα και λαχανικά και χυμούς.
(Δρ Lorraine Day, MD, " Ο καρκίνος δεν με φοβίζει άλλο πια!" Video, Rockford Press, 1996) 

ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ/ΟΞΥΓΟΝΟΥ 

Εύκολα καταδεικνύεται ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ουσιαστικά μια ζωντανή μηχανή άνθρακα/οξυγόνου που λειτουργεί με καύση σε χαμηλή θερμοκρασία καυσίμου από ΑΝΘΡΑΚΑ, όπως οποιαδήποτε άλλη μηχανή εσωτερικής καύσης. Όπως μια μηχανή αυτοκινήτου, ένα σώμα παίρνει καύσιμα, τα καίει και αποβάλλει το άκαυτο μέρος των καυσίμων ως απόβλητα.

Το ΟΞΥΓΟΝΟ πρέπει για να συνδυαστεί με τα καύσιμα από ΑΝΘΡΑΚΑ ούτως ώστε να καούν τα καύσιμα. Εάν πολύ λίγο οξυγόνο αναμιγνύεται με τα καύσιμα, τα καύσιμα δεν θα καούν εντελώς. Εάν πολύ λίγα καύσιμα αναμιγνύονται με το οξυγόνο, τα καύσιμα δεν θα καούν εντελώς. Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι λιγότερη ενέργεια και περισσότερα απόβλητα από τα άκαυστα καύσιμα -- υψηλότερες εκπομπές εξάτμισης και χαμηλότερη απόδοση των μηχανών.

Εάν βάλετε λανθασμένο είδος καυσίμων στο ρεζερβουάρ, το αυτοκίνητο δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά. Η χρησιμοποίηση των σωστών καυσίμων για τη μηχανή σας θα κάνει την μηχανή του αυτοκινήτου σας και την "μηχανή" του σώματος σας να λειτουργεί αποτελεσματικότερα.
Τα άκαυτα απόβλητα από τη μηχανή αποβάλλονται από το σύστημα εξάτμισης μέσω του σωλήνα εξάτμισης. Εάν τα απόβλητα δεν αποβάλλονται, συσωρρεύονται στη μηχανή, φράζουν τα πάντα και η μηχανή "σβήνει".

Τα κύρια όργανα του "συστήματος εξάτμισης" του σώματος περιλαμβάνουν τους πνεύμονες, το δέρμα, το αίμα, το συκώτι, την χοληδόχο κύστη, τα νεφρά, τα έντερα, το παχύ έντερο, τους λεμφαδένες και την ουροδόχο κύστη. Εάν το σώμα επιβαρύνεται αφόρητα από τα χαμηλής ποιότητας καύσιμα ή "τα μη αποβαλλόμενα από την εξάτμιση" λόγω λανθασμένου είδους καυσίμων, η μηχανή του σώματος πεθαίνει επίσης.

Ποιά είναι τα σωστά "καύσιμα" για ένα ανθρώπινο σώμα; Ποιό οικοδομικό υλικό είναι καλύτερο για την κατασκευή ενός ισχυρού, ανθεκτικού σπιτιού; Άχυρο ή τούβλα; Προφανώς, τα τούβλα είναι το οικοδομικό υλικό που προτιμάται από τη μακροχρόνια εμπειρία επειδή το σπίτι που χτίζεται με αχύρο είναι αδύνατο και αποσυντίθεται γρήγορα. Η ζωντανή τροφή είναι το τούβλο που χρησιμοποιεί το σώμα για να χτίσει ένα ισχυρό, ανθεκτικό σώμα. Τα ζωντανά, οργανικά καύσιμα στα οποία τα ζωντανά ένζυμα δεν έχουν αφαιρεθεί με την επεξεργασία ή δεν έχουν σκοτωθεί με τη θερμότητα, την ακτινοβολία ή τις τοξικές χημικές ουσίες είναι το προτιμόμενο οικοδομικό υλικό όλων των μορφών ζωής στη γη.

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός πρέπει να χρησιμοποιεί ζωντανά τρόφιμα ως καύσιμα. Οι μηχανές αυτοκινήτων είναι "ανόργανες" ή νεκρές και μπορούν επομένως να χρησιμοποιήσουν τα ανόργανα καύσιμα. Σε ένα ανθρώπινο σώμα, τα ζωντανά καύσιμα καίγονται αποτελεσματικότερα από τα ΝΕΚΡΑ τρόφιμα. Παράγεται περισσότερη ενέργεια με λιγότερα "καυσαέρια" και υψηλότερη απόδοση.

Πώς ξέρετε ότι τα ζωντανά τρόφιμα είναι καλύτερα καύσιμα για το σώμα από τα νεκρά τρόφιμα; Δοκιμάστε αυτό το πείραμα: τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι μαγειρεμένου κρέατος σε ένα ρηχό πιάτο με νερό.Επίσης τοποθετήστε μια φρέσκια, οργανική κορυφή καρότου σε ένα ρηχό πιάτο με νερό. Αφήστε τα σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 37 βαθμώς Κελσίου για αρκετές ημέρες. Θα παρατηρήσετε ότι το κρέας θα σαπίσει, θα αποσυντεθεί και θα μυρίσει πολύ άσχημα. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο κρέας μέσα στα έντερά σας! Αντίθετα, η κορυφή του καρότου, που είναι ένας ζωντανός οργανισμός, θα βλαστήσει και θα αρχίσει να μεγαλώνει. 

ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; 

Ο Louis Pasteur, ο διαπρεπής γάλλος φαρμακοποιός που εφηύρε "την παστερίωση", την διαδικασία που θερμαίνεται το γάλα και τα τρόφιμα προκειμένου να σκοτωθούν τα βακτηρίδια, πίστευε ότι "τα μικρόβια προκαλούν την ασθένεια". Στα πρόωρα πειράματά του με τα βακτηρίδια προσπάθησε να καλλιεργήσει βακτήρια σε φρέσκα φρούτα χωρίς επιτυχία. Εντούτοις, πέτυχε να κάνει τα βακτηρίδια να μεγαλώσουν σε σούπα που σάπιζε.

Ένας σύγχρονος του Pasteur ήταν ο Antoine Beauchamps. Ο Antoine εξέτασε τη θεωρία Pasteur ότι τα μικρόβια προκαλούν την ασθένεια, παρατηρώντας ότι οι μύγες δεν προκαλούν τα σκουπίδια. Μάλλον, τα σκουπίδια προσελκύουν τις μύγες. Επιπλέον, εάν σκοτώσετε τις μύγες, οι μύγες θα επιστρέψουν εφ' όσον παραμένουν τα σκουπίδια. Το ίδιο συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα.
Δύο προυποθέσεις πρέπει να ισχύουν για να πραγματοποιηθεί μια μόλυνση στο σώμα: 

1) Το σώμα πρέπει να αποδυναμωθεί από κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα βακτηρίδια.
Αυτό είναι προφανές δεδομένου ότι τα βακτηρίδια όπως ο στρεπτόκοκκος, η φυματίωση, η πνευμονία, κ.λπ., είναι παρόντα όλα γύρω μας και μέσα κι’έξω από το σώμα μας, και όμως δεν είμαστε πάντα άρρωστοι.

2) Πρέπει να υπάρξουν "τρόφιμα" για να τραφούν τα βακτηρίδια επάνω στο σώμα.
Ο υγιής ιστός κυττάρων, όπως στους νωπούς καρπούς στο πείραμα του Louis Pasteur, δεν προσφέρει τίποτα στα βακτηρίδια να τραφούν. Όλα τα βακτηρίδια είναι καθαριστές. Όπως οι μύγες, τα βακτηρίδια τρώνε ΜΟΝΟ το νεκρό, τοξικό, σαπίζοντα ή αποσυντεθειμένο ιστό. Οι ιοί, τα βακτηρίδια, οι μύκητες, κ.λπ., επιτίθενται στο σώμα μόνο αφού το σώμα έχει γίνει αποδυναμωμένο από τα συσσωρευμένα " σκουπίδια ".

Παραδείγματος χάριν, το κρύωμα και οι πυρετοί δεν προκαλούνται από τα μικρόβια. Αυτά είναι συμπτώματα της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ του ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ τις ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ το ΣΩΜΑ. ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ.

Στην πραγματικότητα , η πρόληψη και η θεραπεία "της ασθένειας" δεν είναι μόνο "να σκοτώσουμε τις μύγες" -- πρέπει να καθαρίσουμε και να ξεφορτωθούμε τα σκουπίδια από τους οργανισμούς μας με τα οποία τρέφονται τα βακτηρίδια! Όταν το σώμα έιναι καθαρό, η φυσική υπεράσπισή μας ενάντια στην ασθένεια και τα βακτηρίδια (το ανοσοποιητικό σύστημα) θα είναι αρκετά ισχυρή να υπερασπίσει το σώμα μας από την ασθένεια.

(Τη στιγμή του θανάτου του ο Louis Pasteur αναγνώρισε ότι είχε κάνει λάθος στην "θεωρία περί μικροβίων" ως αιτία πρόκλησης ασθένειάς.)
(Διάλεξη του Δρ Joel Robbins σχετικά με τους ενηλίκους, τα παιδιά & τη διατροφή με ζωντανή τροφή) 

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ! 

Ακριβώς όπως μια μηχανή αυτοκινήτου που έχει χρησιμοποιήσει τα λανθασμένα καύσιμα, ένα ανθρώπινο σώμα που έχει χρησιμοποιήσει τα νεκρά καύσιμα για μια χρονική περίοδο αρχίζει "να πεθαίνει". Ο θάνατος του σώματος αρχίζει όταν δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τα λευκά λεμφοκύτταρα ή τα λευκά κύτταρα αίματος του σώματος τα τοξικά απόβλητα που αφήνονται από τη χρήση των νεκρών καυσίμων. Όταν πάρα πολλά κύτταρα πεθαίνουν, ολόκληρο το σώμα πεθαίνει.

Ευτυχώς, το σώμα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει κάθε μονό κύτταρο με ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο του κάθε έτος περίπου. Λόγω της συνεχούς προσπάθειας ανανέωσης των κυττάρων του σώματος, μπορούμε να ανακτήσουμε από την ασθένεια και να βελτιώσουμε την ποιότητα του σώματος - υπό τον όρο ότι χρησιμοποιούμε τα σωστά καύσιμα και δεν προσθέτουμε πάρα πολλές τοξικές ουσίες στο περιβάλλον των ζωντανών κυττάρων. Μπορείτε να αποτρέψετε την ασθένεια από τα βακτηρίδια και τις εκφυλιστικές ασθένειες και να απελευθερωθείτε από την ασθένεια απλά με την αλλαγή του είδους καυσίμων που καταναλώνετε. Η επανοικοδόμηση των υγιών κυττάρων απαιτεί τους ακόλουθους ΕΞΙ όρους:

1) ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Τα κύτταρα έχουν συναισθήματα επίσης. Ένα κύτταρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που επικοινωνεί με όλα τα άλλα κύτταρα. Μπορεί να καταδειχθεί ότι τα μεμονωμένα κύτταρα αναστατώνονται ή καταπιέζονται από την πνευματική διάθεσή σας ή από γεγονότα αναστάτωσης στο περιβάλλον γύρω τους. Όταν τα κύτταρα αναστατώνονται ή πιέζονται δεν κάνουν τις εργασίες τους καλά.

2) ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
Ζωντανά καύσιμα σημαίνει τα οργανικά καύσιμα. Τα κύτταρα πρέπει να ταϊστούν με ζωντανά τρόφιμα που περιέχουν μη θερμασμένα ή επεξεργασμένα ένζυμα. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι χωρίς τοξικές ουσίες όπως είναι τα φυτοφάρμακα, τα συντηρητικά και η ακτινοβολία. Για να δημιουργήσουν τα κύτταρα την πρωτεϊ'νη και να χτίσουν το σώμα σας χρειάζονται και τα 22 αμινοξέα. Χρειάζονται όλες τις διαθέσιμες βιταμίνες και όλα τα ανόργανα άλατα (ιχνοστοιχεία) στα ωμά φρούτα και λαχανικά, και τα λαχανικά του ωκεανού όπως τα φύκια kelp και dulce. Χρειάζονται επίσης τα ουσιαστικά λίπη που βρίσκονται στα λίπη των ζωντανών τροφών (ξηροί καρποί, ελιές, σπόροι, κ.λπ.).

3) ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΞΙΝΗ ΝΕΡΟ
Το σώμα είναι νερό περισσότερο από 70%. Συμπτωματικά, τα ωμά φρούτα και λαχανικά αποτελούνται επίσης από 70% νερό. Όλα τα κύτταρα του σώματος χρειάζονται καθαρό νερό. Το νερό πρέπει να είναι απαλλαγμένο από μολύνση όπως οι δηλητηριώδεις χημικές ουσίες χλώριο και φθορίδιο που εισάγονται στα δημοτικά συστήματα νερού των μισών περίπου αμερικανικών πόλεων. Και οι δύο αυτές χημικές ουσίες πραγματικά προκαλούν καρκίνο. Πίνετε μόνο αποσταγμένο νερό από γυάλινα μπουκάλια. Τα πλαστικά μπουκάλια μπορούν να προκαλέσουν μια τοξική χημική αντίδραση με το νερό, ειδικά όταν εκτίθενται στο φως του ήλιου.

4) ΟΞΥΓΟΝΟ
Η μίξη της θερμότητας με το οξυγόνο και τα καύσιμα προκαλεί την καύση, η οποία παράγει την ενέργεια. Χρησιμοποιούμε την άσκηση για να πάρουμε οξυγόνο στο σώμα και να κάνουμε το οξυγόνο να κυκλοφορήσει μέσω του αίματος έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει τη τροφή στα κύτταρα. Αυτό απαιτεί τρεις τύπους ασκήσεων: αεροβική (που οξυγονώνει) άσκηση, ασκήσεις δύναμης και λεμφατική υποκίνηση.
Το περπάτημα, το τρέξιμο, το τέντωμα, οι βαθιές ασκήσεις αναπνοής και σχεδόν κάθε ενεργός αθλητισμός φέρνουν περισσότερο οξυγόνο στο σώμα. 

5) ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Τα ζωντανά καύσιμα και το οξυγόνο παρέχουν την ενέργεια για τα κύτταρα. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται για το χτίσιμο των νέων κυττάρων και την καθαριότητα του σώματος από τις τοξίνες όπως τα νεκρά καύσιμα, τα απόβλητα, οι τοξικές χημικές ουσίες, οι ιοί και η ακτινοβολία. Για να φτάσουν τα καύσιμα και το οξυγόνο στα κύτταρα, πρέπει να μεταφερθούν σε όλο το σώμα από το αίμα. Η σωματική δραστηριότητα κάνει το αίμα να κινηθεί σε όλο το σώμα.

Η έρευνα δείχνει ότι η χρησιμοποίηση ενός "rebounder" καλύπτει όλες τις ανάγκες για άσκηση χωρίς καταστρεπτικές παρενέργειες. Η άσκηση αναπήδησης καταφέρνει τα εξής:

-Φέρνει τις θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα μέσω του αίματος.
-Βελτιώνει την κυκλοφορία και βοηθά να πάρει τα απόβλητα από τα κύτταρα για αποβολή έξω από το σώμα.
-Χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να "αντληθούν" τα υγρά μέσω των τοιχωμάτων των κυττάρων, κάτι που βοήθά να μπούν οι θρεπτικές ουσίες μέσα στα κύτταρα και να βγούν τα απόβλητα.

6) ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Το υποπροϊόν του καψίματος των καυσίμων είναι απόβλητα, όπως ο καπνός και η τέφρα. Συχνά τα ίδια τα καύσιμα ΕΙΝΑΙ απόβλητα όσον αφορά τη μηχανή.Παραδείγματος χάριν, θα βάζατε ζάχαρη στη δεξαμενή του αυτοκινήτου σας; Θα χύνατε λίπος και τοξική λάσπη στη δεξαμενή σας; Όχι επειδή η μηχανή τα αντιλαμβάνεται ως απόβλητα. Δεν θα τα καψει και έτσι πρέπει να αποβληθούν. Πάρα πολλά απόβλητα φράζουν τη μηχανή και την σταματούν. Αυτή η αρχή ισχύει επίσης για τα τρόφιμα. Η κατανάλωση νεκρών τροφών αναγκάζει το σώμα σας να δουλεψει σκληρά για να ωθήσει τα απόβλητα έξω. Αυτή η διαδικασία σας αφαιρεί ένα τεράστιο ποσό ενέργειας, και σας αφήνει νωθρό.
Οι ανθρώπινοι οργανισμοί επεξεργάζονται τα νεκρά, τοξικά καύσιμα, όπως είναι το μαγειρεμένο κρέας, ως απόβλητα.

ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ 

Η δίαιτα με ζωντανές τροφές δεν είναι μια "δίαιτα" υπό την παραδοσιακή έννοια. Είναι πραγματικά μια αλλαγή του τρόπου ζωής που είναι ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης και αποτοξίνωσης μέσω του καθαρισμού του παχέος εντέρου. Η "δίαιτα" αναπτύχθηκε από το Δρ George Malkmus ως μέσο για να απελευθερωθεί από τον καρκίνο του. Το πρόγραμμα όχι μόνο απελευθέρωσε το Δρ Malkmus από ένα όγκο καρκίνου στο μέγεθος ενός μπέιζ-μπώλ στο παχύ έντερο του, αλλά θεράπευσε και πολλά άλλα ανεπιθύμητα συμπτώματα επίσης. Από το 1976 σχεδόν εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρχίσει να ακολουθούν τη δίαιτα με ζωντανές τροφές που δημιουργήθηκε από το Δρ Malkmus. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παράσχει γραπτές αποδείξεις δηλώνοντας ότι έχουν ανακουφιστεί σχεδόν από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση στο σωμά τους, όπως καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος, διαβήτη, παχυσαρκία, και αρθρίτιδα.

Το πρόγραμμα είναι απλό. Καταναλώστε μόνο τα ωμά, οργανικά, άψητα φρούτα και λαχανικά ΚΑΙ τους πρόσφατα στιμένους φρουτοχυμούς και φυτικούς χυμούς, ειδικά χυμό καρότων. Κάντε καθημερινή άσκηση,απολαύστε φρέσκο αέρα και ηλιοφάνεια, και πίνετε μόνο αποσταγμένο νερό. Δοκιμάστε το για 21 ημέρες και δείτε και μόνοι σας τη διαφορά που τα ζωντανά καύσιμα κάνουν στη μηχανή σας!
ΑΛΛΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ... 

Υπάρχουν μερικοί από μας που μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία να σταματήσουν τις παλιές συνήθειες κατανάλωσης νεκρών "σκουπιδοτροφών". Αυτές οι παλιές συνήθειες είναι βασισμένες στη συμπεριφορά που μας έμαθαν και σε αυτά που έχουμε διδαχθεί από τότε που είμασταν μικρά παιδάκια. Παραδείγματος χάριν, διδαχθήκαμε από τους γονείς και τους δασκάλους μας "να τρώμε το κρέας μας και να πίνουμε το γάλα μας και έτσι θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε μεγάλοι και γεροί". Διδαχθήκαμε ότι το "Wonderbread" χτίζει ισχυρούς οργανισμούς με 12 τρόπους"

Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία κρέατος, η γαλακτοκομική βιομηχανία, η βιομηχανία πουλερικών, και η βιομηχανία ψημένων αγαθών έχουν αγοράσει και έχουν πληρώσει για το μεγαλύτερο μέρος της "διατροφικής" κατάρτισης στο σύστημα της δημόσιας εκπαίδευσης τα προηγούμενα 70 ή περισσότερα χρόνια. Διδαχθήκαμε τις "4 βασικές ομάδες τροφίμων" -- φυσικά, ΤΡΕΙΣ από εκείνες τις ομάδες ήταν προϊόντα που αντιπροσωπεύονταν από εκείνα τα εμπορικά κατοχυρωμένα συμφέροντα.

Το μεγαλύτερο μέρος της "διατροφικής " εκπαίδευσής μας έχει προέλθει από τις πολύ ακριβές διαφημίσεις της τηλεόρασης και ΤΩΝ περιοδικών που σας διδάσκουν να θέλετε να φάτε την απανθρακωμένη σάρκα μιας νεκρής αγελάδας που σιγοκαίει σε ένα άσπρο ψωμάκι αλευριού που έχει κάθε κόκκο ζωής και θρεπτικής αξίας αλεσμένο και λευκασμένο εκτός του και το όποιο θα αναγκάσει τα κύτταρά σας να μεταλλαχθούν σε καρκινώδεις όγκους που θα φάνε το σώμα σας ζωντανό έως ότου πεθάνετε από βασανιστικό πόνο! Τώρα υποτίθεται ότι πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό με πατάτες που τις έχουν παγώσει μέχρι θανάτου και έπειτα βράσει ζωντανές σε ζεματιστό, ταγγισμένο λίπος που θα κάνει τις φλέβες σας να φράξουν με λάσπη και να σας κάνουν να πεθάνετε με μια αγωνιωδώς επίπονη καρδιακή προσβολή! Το τελικό συμπλήρωμα είναι ένα ποτήρι ανθρακούχου νερού βρύσης που γεμίσανε με τοξικό αέριο χλωρίου και φθορίου που έχει αναμιχθεί με 11 ή περισσότερα κουταλάκια του γλυκού νεκρής, χωρίς διατροφική αξία, ραφιναρισμένης άσπρης ζάχαρης και τεχνητής αρωματικής ουσίας. Και μετά, μας λένε με ένα χαρούμενο, χαμογελαστό πρόσωπο κλόουν ότι εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτό είναι μια "ισορροπημένη διατροφή" και ότι ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ!! (John Robbins, " Διατροφή για μια νέα Αμερική " Video) 

Εάν ψάχνετε κάποιον να κατηγορήσετε για όλες αυτές τις "θρεπτικές" αηδίες, προσπαθήστε να κοιτάξετε πρώτα στον καθρέφτη του λουτρού. Με τις αθάνατες λέξεις του W.C. Fields, " κάθε λεπτό γεννιέται ένας βλάκας".

Είναι καιρός να σταματήσουμε να πιστεύουμε τις διαφήμισεις πωλήσεων των εμπορικά κατοχυρομένων συμφερόντων που κάνουν τζίρο πολλά δισεκατομμυρία δολαρία ετησίως και να αρχίσουμε να παίρνουμε τον έλεγχο των μυαλών μας! Αυτό σημαίνει να πάρουμε τον έλεγχο των επιλογών διατροφής μας, των οργανισμών μας και των ζωών μας! Όσο υγιέστερο γίνεται το σώμα σας, τόσο περισσότερο θα βρίσκετε τη χαρά στην ευχάριστη γεύση και το άρωμα των "ζωντανών τροφών ". 

No comments: