17 April 2006

ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝΚΑΠΟΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ, Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΥΡΕΣΗ Ή Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.

Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΓΝΗΣ , ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ Ή ΕΣΒΗΣΕ.

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η ΑΤΟΜΙΚΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ, ΜΗ ΒΩΣΙΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ.

Η ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΖΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΨΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ.

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΗ.

ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΝΗΣ, ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ,ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗ ΘΑΧΟΥΜΕ,ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ(ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΕΝΖΥΜΑ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ.

Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΜΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΔΙΑΒΗΤΗΣ) ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΓΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΡΟΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ: ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ!

No comments: