01 April 2006

ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΟ



Τα ζώα δεν μας ανήκουν.
Είναι ανήθικο να θεωρούμε ότι υπάρχουν στον πλανήτη για δική μας χρήση.
Δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για τροφή, ιματισμό, ψυχαγωγία, πειραματισμό, ή οποιοδήποτε άλλο λόγο.


Σε λιγότερο από 2 ημέρες, η μεγαλύτερη σφαγή των θαλασσίων θηλαστικών θα αρχίσει στους πάγους του Καναδά.Πάνω από 300.000 φώκιες, συνήθως μωρά, πρόκειται να σκοτωθούν για τη γούνα τους.

Τα ανυπεράσπιστα νεογέννητα μωρά-φώκιες αντί για φροντίδα και στοργή έρχονται αντιμέτωπα με τη κτηνωδία! Κτυπιούνται ανελέητα με ρόπαλα στο κεφάλι ή πυροβολούνται και αφήνονται να υποφέρουν στον πάγο. Κατόπιν τα περνούν σε ακονισμένους γάντζους και τα σέρνουν γατζωμένα στα πλαϊνά των σκαφών. Περίπου το 96% απο τις φώκιες που σκοτώνονται θα είναι λιγότερο από 3 μηνών και περισσότερες από το 40% γδέρνονται ζωντανές!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή τη σφαγή.

Τα προϊόντα αυτού του εγκληματικού κυνηγιού είναι μια περιττή πολυτέλεια. Τα περισσότερα από τα γδαρμένα απομεινάρια των άτυχων ζώων (συμπεριλαμβανομένου του κρέατος) εγκαταλείπονται απλά στον πάγο.Αυτό το εγκληματικό κυνήγι δεν είναι για τη τροφή ή την επιβίωση, είναι μόνο για τη μόδα.

Το κυνήγι φώκιας του Καναδά είναι η μεγαλύτερη σκόπιμη σφαγή θαλασσίων θηλαστικών στον κόσμο.

Αλλά η δολοφονία των μωρών φώκιας δεν έχει νόημα ούτε οικονομικά μιας και ο καθε εγκληματίας κυνηγός εγκληματεί για μια χούφτα δολλάρια: 1000 $ το χρονο.

Είναι απλά μια τραγική σφαγή ανυπεράσπιστων ζώων που ωφελεί μια μικρή μειονότητα καπετάνιων που εξορμούν με μεγάλα σκάφη, snowmobiles και ακόμη και προσωπικά ελικόπτερα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη επιβίωση των μικρών πόλεων ή τη παράδοση, αυτό είναι μια βιομηχανική φονική μηχανή για το κέρδος.

Η κυβέρνηση του Καναδά επιδοτει αυτή την σφαγή.

Ας υπογράψουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του Καναδά να σταματήσει αμέσως αυτή η σφαγή!

Για υπογραφή πατήστε εδώ:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/263683224?ltl=1143865252

No comments: