13 June 2011

E.coli και ακτινοβολία – Έκπληξη! Έκπληξη!

του David Temple

Το ευρωπαϊκό E.coli μπορεί να είναι αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάνει αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της βιομηχανικής γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Έχει δημιουργήσει την αιτία («πραγματική ή διαφημισμένη») για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να προχωρήσουν για λογαριασμό των εταιρικών συμφερόντων με την "λύση" που λεει να ακτινοβολούνται τα φρέσκα τρόφιμα. Και με τα λόγια του Gomer Pyle, «Έκπληξη! Έκπληξη!» - κάνουν ακριβώς αυτό.

Ο Χένρι Κίσινγκερ μίλησε για τα πλεονεκτήματα που θα αποκόμιζαν εκείνοι που ενδιαφέρονται να ελέγχουν τα πράγματα, «εάν  λεγόταν στους [ανθρώπους] ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από κάπου, είτε πραγματική ή διαφημισμένη, η οποία απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη ...» Αυτός, δύο φορές, υπονοεί την πιθανή απάτη, και όσον αφορά  την πραγματικότητα της απειλής όσο και την αναφορά σε αυτήν.

Η ακτινοβόληση της τροφής θα παγίωνε τον έλεγχο των τροφίμων από τις εταιρίες και θα ήταν το τέλος της φρέσκιας, της βιολογικής και της τοπικής τροφής.

Είναι το E.coli τρομοκρατία εκ μέρους της εταιρικής γεωργίας και της συγκεντροποίησης της τροφής; Με ένα δώρο στην πυρηνική βιομηχανία, η οποία θα κάνει περισσότερα κέρδη ακτινοβολώντας τα τρόφιμα και θα βρει μια χρήση για τις χρησιμοποιημένες της ράβδους καυσίμου τις οποίες «πουθενά δεν μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια».

Πέρα από το να αναρωτιόμαστε από που προήλθε το E.coli και το να ψάχνουμε το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από αυτό, σοβαρά ερωτήματα τίθεται σχετικά με την προσφερόμενη «λύση» - την ακτινοβοληση της τροφής - ειδικά μετά την καταστροφή της Fukushima.
Ακόμη και λογικά να το πάρουμε, γιατί από την μια το κοινό προειδοποιείται ότι η ακτινοβολία που πέφτει στα τρόφιμα είναι μη ασφαλής και ότι όλη η ακτινοβολία είναι σωρευτική, και όμως τώρα υπάρχει αυτή η πρόταση να ακτινοβολούνται άμεσα τα φρέσκα τρόφιμα (να τα εκθέτουμε εκ προθέσεως σε ακτινοβολία), και σε ένα βαθμό αρκετά υψηλό ώστε να σκοτώνει την ζωντάνια μέσα σε αυτά, ωστόσο η συγκεκριμένη ακτινοβολία είναι κατά κάποιον τρόπο διαφορετική από την άλλη ακτινοβολία και απόλυτα ασφαλής, και, επιπλέον, υποτίθεται ότι θα κάνει τα τρόφιμα ασφαλή;

Αν υποθέσουμε ότι η ακτινοβολία σκοτώνει αυτό τον σούπερ-φόβο, το e.coli, τι συμβαίνει σε όλα τα άλλα στην τροφή; Η ακτινοβολία δεν μπορεί να στοχεύσει μόνο το E.coli, το οποίο τις περισσότερες φορές, ούτε καν θα είναι παρόν. Έτσι τι γίνεται με όλα τα άλλα πράγματα στη τροφή που η ακτινοβολία θα έβλαπτε ή θα σκότωνε (οι βιταμίνες, για παράδειγμα) ή θα γινόταν η αιτία για να μεταλλαχθούν από την κανονική τους κατάσταση;

Η ακτινοβόληση των τροφίμων αποτελεί μέρος του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius).

Ο Codex σχεδιάστηκε από τον Fritz Ter Meer, ανώτερο διοικητικό στέλεχος της Bayer, αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή για τη διάπραξη μαζικών δολοφονιών, ανθρώπινης υποδούλωσης και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Αυτός διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IG Farben [Οι Ροκφέλερ είχαν το 50% της IG Farben, ήταν οι δημιουργοί της γενετικής μηχανικής και της ευγονικής και βρίσκονται πίσω από τον νέο αμερικανικό νόμο περί «ασφάλειας των τροφίμων»] από την ίδρυσή της μέχρι την διάλυσή της. Ως πολεμικός προϊστάμενος, ήταν υπεύθυνος για την IG Auschwitz.

Στο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, ο ter Meer δήλωσε: « Η καταναγκαστική εργασία δεν προκάλεσε κάποια αξιοσημείωτη ζημία, πόνο ή ταλαιπωρία για τους κρατούμενους, ιδιαίτερα αφού η εναλλακτική για αυτούς τους εργαζομένους θα ήταν ο θάνατος.»

Το 1948, ο Ter Meer καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης σε επτά χρόνια στη φυλακή για λεηλασία και δουλεία. Το 1952, η ποινή του μετατράπηκε, λόγω της επιρροής των ισχυρών φίλων. Από το 1956-1964, αποκαταστάθηκε εκ νέου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG.

Το 1962, ο Ter Meer ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες της Επιτροπής του «Κώδικα Τροφίμων» και ένας από τους κύριους σχεδιαστές των ραδιουργιών που θα απέφεραν οφέλη από τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Codex έχει ως στόχο να καταργήσει την πρόσβαση σε επαρκή θρέψη. Είναι μια έξυπνη ιδέα - θα δημιουργηθεί απεριόριστη ασθένεια για το απεριόριστο κέρδος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η φαρμακευτική βιομηχανία ελέγχεται από τους Ροκφέλερ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να ξεχωρίζεται από τους τραπεζίτες. Αυτοί έχουν κυριολεκτικά επενδύσει στην ασθένεια και στην πείνα.

Υπάρχουν ταινίες για τον κίνδυνο για την υγεία (και τη δημοκρατία), εξ αιτίας του Codex, και μία εξ αυτών με την Dame Judy Dench.

Ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία της βλάβης από την ακτινοβόληση της τροφής έρχονται από αυτό που συνέβη πρόσφατα με την ακτινοβόληση των τροφών για γάτες στην Αυστραλία. Χρειάστηκε να σταματήσει λόγω των περίεργων νευρολογικών βλαβών στις γάτες. Για όσους ξεκινήσουν να πουν: «Μα είναι γάτες ...», να τους θυμίσουμε ότι οι γάτες έχουν επιλεγεί για πανεπιστημιακές μελέτες ειδικά λόγω των ομοιοτήτων μεταξύ του νευρολογικού συστήματος της γάτας και του ανθρώπου. Βλέποντας τις νευρολογικές επιπτώσεις της ακτινοβόλησης των τροφών για γάτες (με συστατικά τα ίδια όπως και η τροφή του ανθρώπου) μπορεί να είναι χρήσιμο και υπάρχει και βίντεο.

Φαίνεται ότι μόνο με ένα μικρό E.coli, Ο Ηλίθιος Κύκλος (The Idiot Cycle) απλά επιταχύνθηκε. Γιατί αυτός ο κύκλος περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μας κάνουν άρρωστους με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς(ΓΤΟ), τα φυτοφάρμακα τους, τις χημικές ουσίες κ.λπ. και στη συνέχεια βγάζουν χρήματα από την θεραπεία των ασθενειών που αυτές προκαλούν. Και αυτό το E.coli ήταν είτε γενετικά σχεδιασμένο εσκεμμένα από την φαρμακοβιομηχανία ή, πολύ λιγότερο πιθανό, το στατιστικά εκπληκτικό επακόλουθο φαρμακευτικά εξαρτώμενων γεωργικών εργασιών, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, από τις εταιρείες. Τώρα, και σαν να μην έφταναν οι ασθένειες που προέρχονται από την τροφή τους με αντιβιοτικά, ορμόνες, απόβλητα σφαγείων, τους ΓΤΟ και τα φυτοφάρμακα σε αυτήν, οι εταιρείες προτείνουν την ακτινοβόληση των νωπών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και από βιολογικές καλλιέργειες. Η μολυσμένη τροφή θα προσθέσει και την ακτινοβολία στον επικίνδυνο κατάλογο και η καθαρή τροφή θα θανατώνεται. Δεν θα υπάρχει καμία ανεπεξέργαστη, κανονική τροφή στη χώρα.


Υπήρξε μαζικός θόρυβος των μέσων ενημέρωσης για το E.coli. Αλλά οι σιωπές τους είναι πιο σημαντικές. Ούτε λέξη σχετικά με το εάν το e.coli θα μπορούσε να είναι προϊόν βιο-μηχανικής, αφού η φαρμακευτική βιομηχανία έχει και την τεχνογνωσία και τις απαιτούμενες κατηγορίες αντιβιοτικών. Υπήρξε μεγάλος θόρυβος σχετικά με τις δεκάδες θανάτους από το E.coli, αλλά μια περίεργη σιωπή σχετικά με τα 100.000 άτομα το χρόνο τα οποία πεθαίνουν συνήθως από τα σωστά συνταγογραφημένα και εγκεκριμένα φάρμακα από τον FDA(Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ), έτσι λοιπόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν προσφέρουν το γενικό πλαίσιο για να δούμε την αναλογία αυτών των θανάτων.

Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαιωνίζουν την ιατρική συγκάλυψη του αιώνα, μια ιστορία που περιλαμβάνει 20 με 50.000.000 θανάτους αλλά δεν ωφελεί τη φαρμακευτική βιομηχανία: ούτε η γρίπη ούτε κάποιος ιός ήταν η αιτία των εκατομμυρίων θανάτων του 1918.

Μια από τις πιο τρομακτικές εικόνες που έχει χρησιμοποιηθεί από τους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), από την φαρμακευτική βιομηχανία και τους διαφόρους ωφελημένους από τον πανικό της σημερινής «γρίπης των χοίρων» είναι αυτή της «Ισπανικής γρίπης» του 1918 που λέγεται ότι είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους θανάτους από όλο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν πραγματικά γρίπη; Ο Broxmeyer είναι πεπεισμένος όπως και άλλοι ότι δεν ήταν. Ένα Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε στις 19 Αυγούστου του 2008, από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), περιέχει ένα εντυπωσιακό εύρημα και το συμπέρασμα: Τα 20-40 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως από τη μεγάλη πανδημία γρίπης του 1918 δεν οφείλονταν στην «γρίπη» ή σε έναν ιό, αλλά στην πνευμονία που προκλήθηκε από μαζική βακτηριακή λοίμωξη. » 4

Φαίνεται ότι - σε συνδυασμό με την έντονη διαφήμιση της Bayer, καθώς και συμβουλές από την κυβέρνηση, τις ιατρικές αρχές, και τον στρατό – η ασπιρίνη ήταν η πιθανότερη αιτία.

Όμως, ο συνεχιζόμενος μύθος του παθογόνου ιού του 1918 που σκότωσε εκατομμύρια εξακολουθεί να είναι η δικαιολογία για την κυβέρνηση που προωθεί τα εμβόλια, τα οποία αξίζουν δισεκατομμύρια για εκείνους που έχουν επενδύσει σε αυτά και οι οποίοι, συμπτωματικά χρηματοδοτούν το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC) και τον ΠΟΥ.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό, στο πλαίσιο του E.coli και των συστάσεων της κυβέρνησης για την ακτινοβόληση των τροφίμων; Επειδή το 1918 φαίνεται ότι ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή που προκλήθηκε ποτέ από εταιρεία (φαρμακευτική βιομηχανία). Η μεγαλύτερη απώλεια της ζωής από ασθένεια, δεύτερη μόνο μετά την βουβωνική πανώλη (θεραπεύσιμη σήμερα) φαίνεται ότι έχει προκληθεί από τον άνθρωπο, αφού η απειλή δεν προήλθε από τη φύση αλλά από θανατηφόρα φάρμακα και την πίεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιηθούν. Και οι γιατροί που έσωσαν τη ζωή των περισσότερων που ήρθαν σε αυτούς το 1918 ποτέ δεν αναφέρονται - ήταν ομοιοπαθητικοί οι οποίοι απέφευγαν την ασπιρίνη επειδή κατάλαβαν αυτό που έχει αποδειχθεί ότι είναι, μια τοξική ουσία.

Σήμερα οι ομοιοπαθητικοί (φυσιοπαθητικοί) αποφεύγουν επίσης τα εμβόλια, καθώς το CDC και η κυβέρνηση πιέζουν ότι έχουν αξία... βασίζομενοι σε ένα πλήρες ιατρικό ψέμα - την επιστροφή του παθογόνου ιού του 1918 που σκότωσε εκατομμύρια. Ένας τέτοιος επικίνδυνος ιός ποτέ δεν υπήρξε και οι άλλοι φόβοι περί πανδημίας είναι τόσο κενοί, αλλά και τόσο ανεκτίμητοι στο να αποφέρουν κέρδος.

Έτσι, καθώς οι άνθρωποι μαθαίνουν από μια κυβέρνηση την οποία δεν εμπιστεύονται για τα χρήματα, τον πόλεμο, τα σπίτια, τις θέσεις εργασίας, τις εμπορικές συμφωνίες, τις γεωτρήσεις πετρελαίου, την υδραυλική διάτρηση (για πετρέλαιο - fracking), το καθαρό νερό, τον καθαρό αέρα, τους αεροψεκασμούς(chemtrails), την υγεία, τα εμβόλια, κλπ. - μια κυβέρνηση στενά συνδεόμενη με τη φαρμακευτική βιομηχανία και την πυρηνική βιομηχανία και τους τραπεζίτες - ότι αυτό το φοβερό E.coli έχει ξεπηδήσει από το πουθενά και οι άνθρωποι έχουν λόγο να είναι πολύ φοβισμένοι, η απάντηση είναι να ακτινοβολούνται τα φρέσκα τρόφιμα.

Δεδομένου όμως ότι αυτά ακριβώς είναι τα τρόφιμα που χρειάζονται τα ανθρώπινα όντα για να παραμείνουν υγιή, οι άνθρωποι ίσως θάπρεπε να σταματήσουν λίγο και να σκεφτούν.

Πόσο λάθος βγήκαν το 1918. Πόσο σιωπηλοί έχουν παραμείνει για την πραγματικότητα του 1918 από τότε. Αυτή η δολιότητα είναι η βάση του εκφοβισμού με τις πανδημίες οι οποίες συνδέονται όχι μόνο με τα μεγάλα σχέδια τους για τα εμβόλια, αλλά και με τους ολοκληρωτικούς νόμους που ψηφίζουν. Πνίγοντας την πραγματικότητα του 1918 και το τι σκότωσε τους ανθρώπους και τι τους έσωσε, επιτρέπει στην φαρμακευτική βιομηχανία και στον χρηματοδοτούμενο οργανισμό της, την FDA, να κινείται εδώ και σε διεθνές επίπεδο για την εξάλειψη της πρόσβασης στις φυσικές ουσίες που σώζουν ζωές και πραγματικά θεραπεύουν, και να συνεχίσει να φυλακίζει τους επαγγελματίες της φυσικής ιατρικής, τους πραγματικούς ήρωες του 1918.

Οι εν λόγω επαγγελματίες και οι γιατροί έχουν καταδικάσει την ακτινοβόληση της τροφής εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ποιους θα πρέπει να ακούσουν οι άνθρωποι;

Τα μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι το E.coli είναι μια μεγάλη κρίση. Είναι μια κρίση που προκλήθηκε από τη φύση ή από τον άνθρωπο; Τα μέσα ενημέρωσης δεν λένε τίποτα για την ξαφνική απίθανη εμφάνισή του ή ποιος ωφελείται. Ωστόσο, το E.coli είναι αναμφίβολα μια ευλογία για εκείνους που έχουν κερδίσει από το φόβο και έπειτα από την καταστροφή της υγείας της ίδιας στο όνομα της «ασφάλειας των τροφίμων.»

«Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια. Να ψεύδεται απερίφραστα. Να διαστρεβλώνει. Να δυσφημεί. Να προσκυνάει τα πόδια του Μαμμωνά, και να πουλάει τη χώρα του και τη φυλή του για το καθημερινό ψωμί του. Το ξέρεις και το ξέρω, οπότε τι ανοησία είναι αυτός ο βαυκαλισμός περί ανεξάρτητου τύπου; Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλούσιων ανθρώπων πίσω από την σκηνή ... Αυτοί κινούν τα νήματα ... και εμείς ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ.»
Τζον Σουίντον, τέως επικεφαλής προσωπικού στην εφημερίδα New York Times, σε μια αγόρευση σε συναδέλφους δημοσιογράφους.
.....................

4 D.M. Morens et al. Predominant role of bacterial pneumonia as a cause of death in pandemic influenza: Implications for pandemic influenza preparedness. The Journal of Infectious Diseases DOI: 10.1086/591708 (2008).

.....................

Πολύ κοντά χρονικά (Ιανουάριος και Ιούνιος του 2011) ξεσπούν δύο διατροφικά σκάνδαλα (οι διοξίνες στα πουλερικά και αυγά και το E. Coli στα φύτρα) στην Γερμανία. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η Γερμανία (λόγω των γιγαντιαίων φαρμακευτικών συμφερόντων) είναι ο κύριος πρωταγωνιστής για την δημιουργία του Διατροφικού Κώδικα;

Και με έναν ύποπτο τρόπο το μπαλάκι της ενοχοποίησης το οποίο ξεκίνησε με την βιολογική καλλιέργεια (στα αγγουράκια από την Ισπανία) πέρασε στις ντομάτες, στα μαρούλια, και κατέληξε τελικά στα φύτρα. Είναι άραγε κι αυτό τυχαίο; Γιατί στιγματίζονται και δαιμονοποιούνται τα παραπάνω;

Είναι γνωστό ότι τα λαχανικά και τα φρούτα και γενικά τα φυτά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όταν έχουν καλλιεργηθεί με φυσικό ή βιολογικό τρόπο. Και έχουν τέτοιες ιδιότητες λόγω ακριβώς των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών τους(βιταμίνες και μέταλλα), τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε αυτά σε ζωντανή, φυσική και πλήρη μορφή. (Η ασθένεια δεν είναι παρά η ανεπάρκεια αυτών των πολύτιμων συστατικών και όχι η ανεπάρκεια φαρμάκων ή εμβολίων.)

Και η βιολογική καλλιέργεια παρόλο που δεν είναι η καλύτερη που υπάρχει, εντούτοις είναι μια ήπια καλλιέργεια χωρίς φυτοφάρμακα, η οποία είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε αυτή την στιγμή σε καλλιέργεια μαζικής κλίμακας και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα είτε να καλλιεργούν μόνοι τους είτε να μένουν δίπλα σε ένα κτήμα φυσικής καλλιέργειας, περμακουλτούρας ή veganic καλλιέργειας.

Όμως ο στόχος, μέσα στο πρόσφατα νομοθετημένο ασφυκτικό περιβάλλον του διατροφικού κώδικα, είναι μια διατροφή χωρίς θρεπτικά συστατικά. Γι αυτό και στο πρώτο στάδιο εφαρμογής του έχουν ήδη απαγορευτεί τα διατροφικά συμπληρώματα από βιταμίνες και μέταλλα. Το επόμενο στάδιο είναι ο έλεγχος και η απενεργοποίηση αυτών των θρεπτικών συστατικών στην πρωτογενή πηγή τους, δηλαδή στα φυτά και ειδικά στα φρούτα και στα λαχανικά.

Έτσι στην νέα εποχή που έχουν εγκαινιάσει, αυτήν της δαιμονοποίησης των θρεπτικών συστατικών, τα φρούτα και τα λαχανικά τα οποία είναι πλέον το τελευταίο καταφύγιο κάποιου που προσπαθεί να θεραπευτεί ή να διατηρήσει την υγεία του εν μέσω όλης αυτής της επίθεσης, θα αλλοιώνονται και θα νεκρώνονται με την απαράδεκτη νομοθεσία ακτινοβόλησης της τροφής που έχουν στο συρτάρι.

Τέλος, επίσης δεν είναι τυχαίο ότι τελικά ενοχοποιείται ένας μικρός καλλιεργητής φύτρων φασολιού στην Κάτω Σαξωνία. Πάλι ο μικρός φταιει, όχι οι μεγάλες αγροβιομηχανίες και οι πολυεθνικές. Αυτές εξ ορισμού είναι πάντα καθαρές και υπεράνω υποψίας και ότι και να κάνουν είναι πάντα «ασφαλές» όπως μας διαβεβαιώνουν κάθε φορά. Έτσι με βάση την γενικότερη ατζέντα του κώδικα, έχουν έτοιμη την απαγόρευση της ιδιωτικής καλλιέργειας, η οποία θα μπορεί να γίνεται μόνο κατόπιν αδείας (ήδη έχει περάσει ως ο νόμος S.510 στις ΗΠΑ). Και φυσικά για να πάρει κάποιος την άδεια θα πρέπει να ακολουθήσει τα δικά τους στάνταρτ καλλιέργειας, τα οποία όμως θα μας οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: μια τροφή χωρίς θρεπτικά συστατικά (ακόμα και αν είναι βιολογική) στην οποία δεν θα υπάρχει καμία εναλλακτική.

Δυστυχώς, στην συγκεκριμένη συγκυρία τα περισσότερα στάδια του γενικού σχεδίου ελέγχου της τροφής μας έχουν υλοποιηθεί: μην αυταπατόμαστε η διατροφή μας, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες αφέθηκε στον έλεγχο των πολυεθνικών, είναι σε μεγάλο βαθμό δηλητηριασμένη και γι αυτό έχουμε την τεράστια έξαρση ασθενειών. Ο κώδικας απλά επιχειρεί την ολοκλήρωση αυτού του ποσοστού στο 100% και είναι η τελική μάχη στην εκστρατεία κατάκτησης της τροφής μας από τις πολυεθνικές και τα κατεστημένα συμφέροντα. Μόνο που η μάχη αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρωπότητα και τυχόν επικράτηση των παραπάνω συμφερόντων σημαίνει ότι μας αφαιρείται κάθε έλεγχος επί των συνθηκών υποστήριξης της ζωής. Η επιβίωση μας δεν μπορεί να εξαρτάται από τις διαθέσεις μιας νοσηρής κλίκας. Μπροστά στα μάτια μας παίζεται η πιο μεγάλη εξαπάτηση όλων των εποχών και είναι πλέον καιρός να τελειώνουμε άμεσα με όλη αυτή την ανωμαλία που επιχειρείται να μας επιβληθεί.