27 June 2011

Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων με τα Γ.Τ.Ο.-DNA εμβόλια;

Ο  Δρ. Andrew Wakefield και οι Γ.Τ.Ο. (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί)

του Richard Brown

 «Γιατί είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του υπουργικού συμβουλίου του Μπους είναι πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, όπως ήταν και ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους; Αυτές οι εταιρείες αχόρταγα πατεντάρουν τις μορφές ζωής της γης: τα φυτά, τα βακτήρια, τους ιούς, τα ζώα και ακόμη και τις ανθρώπινες γενετικές καταγωγές. Η αναπαραγωγή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων μπορεί τελικά να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από αυτές τις εταιρείες, γενετικά τροποποιημένη, επανασυνδυασμένη σε χιμαιρικές μορφές ζωής και εκμεταλλευόμενη με σκοπό το κέρδος.» Robert Lederman

Ο ΓΤΟ-σολομός έχει προκαλέσει σάλο, αλλά τα ΓΤΟ-ψάρια, τροποποιημένα από τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται, στην αγορά ως "κατοικίδια ζώα."

Υπάρχει σάλος για τους ΓΤΟ στην προσφορά τροφίμων, αλλά για τα ΓΤΟ εμβόλια, που παράγονται από την βιομηχανία βιοτεχνολογίας / φαρμάκων και χορηγούνται σε εκατομμύρια παιδιά (23 από αυτά ονομάζονται εμβόλια DNA), και τα οποία εισάγονται στην αγορά για «την πρόληψη των ασθενειών,» υπάρχει σχεδόν πλήρης σιωπή.

Ή μήπως δεν υπάρχει;

Η μεγαλύτερη διεθνής ιστορία γύρω από τα εμβόλια σήμερα είναι η απομάκρυνση ενός άρθρου του Dr Andrew Wakefield και άλλων από το Lancet (το μεγαλύτερο ιατρικό περιοδικό), πολλά χρόνια μετά την αποδοχή του, το οποίο διερευνούσε την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων και τα πεπτικά προβλήματα στα αυτιστικά παιδιά.
Οι κατηγορίες εναντίον του Wakefield έχουν ήδη αποδειχθεί αναληθείς και τα ερωτήματα σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ του δημοσιογράφου που έκανε τις καταγγελίες, ο ιδιοκτήτης των Times του Λονδίνου, και της φαρμακευτικής βιομηχανίας έρχονται στο φως. Ο Wakefield απαιτεί μια διάψευση εκ μέρους του BMJ (περιοδικό του Βρετανικού Ιατρικού Συλλóγου) αφου τα έγγραφα απέδειξαν την αθωότητά του.

Το ερώτημα είναι ποιο σημαντικό πράγμα άγγιξε ο Wakefield το οποίο οδήγησε στο σχεδόν ανήκουστο - την αφαίρεση πολλά χρόνια μετά από την δημοσίευσή του ενός αποδεκτού και κριτικά αναθεωρημένου από συναδέλφους άρθρου - και τον εξοβελισμό δια τυμπανοκρουσίας του Wakefield από την ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Το θέμα το οποίο στροβιλίζεται γύρω από τον Wakefield, ήταν ότι φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο MMR (εμβόλιο για ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά) προκαλεί αυτισμό. Δεν είπε αυτό. Αυτός και οι συνεργάτες του ζήτησαν περαιτέρω έρευνα σχετικά με την κατάσταση των παιδιών και την πιθανή σχέση της με το εμβόλιο MMR. Ο Wakefield δεν συνέστησε στους γονείς να σταματήσουν να κάνουν στα παιδιά τους τα εμβόλια της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς, μόνο να μην τα κάνουν σε συνδυασμό. (Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αφαίρεσε αμέσως το μονό εμβόλιο της ιλαράς από την αγορά, ακυρώνοντας μια λιγότερο ανησυχητική επιλογή.)

Αλλά το εμβόλιο MMR ξεχωρίζει από τα απλά εμβόλια μόνο επειδή είναι ένα συνδυασμένο εμβόλιο, ή και για κάτι άλλο; Στην πραγματικότητα, είναι ένα εμβόλιο DNA; Αυτά τα εμβόλια έχουν συγγένεια με το DNA του ατόμου που λαμβάνει το εμβόλιο, και μπορεί δυνητικά να επηρεάσουν το DNA τους.

Αντιπροσωπεύει μία νέα ολόκληρη κατηγορία εμβολίων.

Μήπως τα προβλήματα για τα οποία έγραψε ο Wakefield δεν είναι σχετιζόμενα μόνο με το εμβόλιο MMR ή ακόμα και το εμβόλιο MMR DNA, αλλά ενδημικά σε όλα τα εμβόλια DNA - την τρίτη γενιά των εμβολίων; Παρακάτω θα βρείτε το ιστορικό σε αυτά τα εμβόλια DNA.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο από την Wikipedia από το οποίο προέρχεται αυτό το απόσπασμα μπορεί να προέρχεται από τη βιομηχανία εμβολίων, κάτι που κάνει τις παραδοχές των αγνώστων πιο σημαντικές. Το άρθρο ξεκινά με:


"Τα εμβόλια είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής ..." ενώ λανθασμένα ισχυρίζεται ότι "στα βιομηχανικά έθνη, έχουν εξαλείψει τις φυσικά απαντώμενες περιπτώσεις της ευλογιάς, και σχεδόν εξαλείψει την πολιομυελίτιδα ..." όταν οι στατιστικές δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Η έμφαση έχει προστεθεί.

"Τα εμβόλια πρώτης γενεάς είναι εμβόλια ολόκληρων οργανισμών - είτε ζωντανών και αποδυναμωμένων, ή θανατωμένες μορφές. [2] Τα ζωντανά, εξασθενημένα εμβόλια, όπως τα εμβόλια της ευλογιάς και της πολιομυελίτιδας, είναι σε θέση να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των φονικών Τ-κυττάρων (TC ή CTL), τις αντιδράσεις των βοηθών Τ -κυττάρων (TH) και την ανοσία των αντισωμάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, οι εξασθενημένες μορφές ενός παθογόνου μπορεί να επανέλθουν σε μια επικίνδυνη μορφή, και μπορεί ακόμα να είναι ικανές να προκαλέσουν νόσο σε ανθρώπους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό (όπως τα άτομα με AIDS). Ενώ τα εμβόλια με τις θανατωμένες μορφές δεν έχουν αυτόν τον κίνδυνο, δεν μπορούν να παράγουν τις συγκεκριμένες αντιδράσεις των Τ κυττάρων δολοφόνων, και ενδέχεται να μην λειτουργούν καθόλου για κάποιες νόσους.

"Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι αυτοί, αναπτύχθηκαν τα λεγόμενα εμβόλια δεύτερης γενεάς. Αυτά είναι τα εμβόλια υπομονάδων, που αποτελούνται από καθορισμένα αντιγόνα πρωτεϊνών (όπως τα τοξοειδή του τετάνου ή της διφθερίτιδας) ή ανασυνδυασμένα [γενετικά τροποποιημένα] συστατικά των πρωτεϊνών (όπως το αντιγόνο επιφάνειας της ηπατίτιδας Β). Αυτά, επίσης, είναι ικανά να παράγουν τις αντιδράσεις των TH και  των αντισωμάτων, αλλά όχι τις αντιδράσεις των δολοφόνων Τ κυττάρων.

«Τα εμβόλια DNA είναι εμβόλια τρίτης γενεάς, και αποτελούνται από ένα μικρό, κυκλικό κομμάτι βακτηριακού DNA (που ονομάζεται πλασμίδιο) το οποίο έχει τροποποιηθεί γενετικά ώστε να παράγει ένα ή δύο συγκεκριμένες πρωτεΐνες (αντιγόνα) από ένα παθογόνο. Το εμβόλιο DNA χορηγείται με ένεση στα κύτταρα του σώματος, όπου η «εσωτερική μηχανή» των κυττάρων του ξενιστή "διαβάζει" το DNA και το μετατρέπει σε πρωτεΐνες παθογόνα. Επειδή αυτές οι πρωτεΐνες αναγνωρίζονται ως ξένες, όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τα κύτταρα του ξενιστή και εμφανίζονται στην επιφάνεια τους, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε εγρήγορση, κάτι που προκαλεί στη συνέχεια μια σειρά από αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. [1] [2] Αυτά τα εμβόλια DNA αναπτύχθηκαν από τα "αποτυχημένα" πειράματα γονιδιακής θεραπείας. ...

«Δεν είναι κατανοητό πώς αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι ανοσοποίησης του DNA, ή οι μορφές των αντιγόνων του εκδηλώνονται, δημιουργούν διαφορετικά προφίλ βοήθειας των Τ-κυττάρων.

"Όταν η πρόσληψη του DNA και η επακόλουθη έκφραση για πρώτη φορά αποδείχθηκε εντός ζωντανού οργανισμού (in vivo) σε μυϊκά κύτταρα, [37] θεωρήθηκε ότι αυτά τα κύτταρα ήταν μοναδικά σε αυτήν την ικανότητα [πρόσληψη του DNA] ... Ωστόσο, η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι άλλα κύτταρα (όπως τα κερατινοκύτταρα, οι ινοβλάστες και τα επιθηλιακά κύτταρα Langerhans) θα μπορούσαν επίσης να εσωτερικεύσουν (απορροφήσουν) DNA. [30] [39] Το φαινόμενο αυτό δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών, έτσι ο πραγματικός μηχανισμός της πρόσληψης του DNA δεν είναι γνωστός.

Τι σημαίνει να λέμε ότι τα κύτταρα «εσωτερικεύουν DNA»; Μήπως αυτό σημαίνει ότι το γενετικά τροποποιημένο υλικό που εγχέεται στα παιδιά γίνεται μέρος του δικού τους DNA; Το DNA είναι αυτός ακριβώς ο κώδικας της ζωής και της ύπαρξης του καθενός. Μήπως τα γενετικά εμβόλια DNA αλλοιώνουν το DNA των παιδιών;

Είναι πιθανόν το κινητήριο ζήτημα πίσω από τις κακοπροαίρετες επιθέσεις στον Wakefield οι οποίες έχουν τόσο προβληματίσει τους ανθρώπους, να είναι μεγαλύτερο από "τον αυτισμό και το εμβόλιο MMR";

Ο Wakefield διεύρυνε της εικόνα του «αυτισμού» με το να διερευνήσει την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία στα αυτιστικά παιδιά. Μήπως κατόπιν αυτός και οι συνερευνητές του θα είχαν ερωτήσεις σχετικά με το DNA των παιδιών; Μήπως αυτό θα τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της γενετικής μηχανικής. Θα μπορούσε ίσως να προκύψει το ερώτημα ως προς το εάν αυτά τα παιδιά είναι τόσο άρρωστα, επειδή έχουν μολυνθεί στο επίπεδο του DNA τους με ΓΤΟ; Και όχι απλά με οιουσδήποτε ΓΤΟ, αλλά αυτούς οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί από τα τμήματα των παθογόνων ιών και από τις σύφιλες των ζώων.

Ο Wakefield και άλλοι έβλεπαν την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία. Μόλις κάποιος αρχίζει να σκέφτεται με όρους γενετικής μηχανικής, μπορεί να είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει ότι η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων είναι ένα κεντρικό πρόβλημα στα κλωνοποιημένα ζώα και σε γενετικά τροποποιημένα ζώα. Για όσους προωθούν τα κλωνοποιημένα και τα ΓΤΟ-ζώα η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, το μέρος του κυττάρου που παρέχει την ενέργεια για τη ζωή, δεν είναι ένα μικρό πρόβλημα. Η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων αποκαλύπτει ότι η μεταβολή του DNA δεν λειτουργεί. "Την επέμβαση σε προηγουμένως τέλειο DNA" θα ήταν πιο ακριβές να την περιγράψουμε "αλλοίωση του DNA" και έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει σε πολύ ελαττωματικά όντα.

Αυτό δεν είναι αυτό που λένε οι γονείς των αυτιστικών παιδιών – ότι κάτι ξαφνικά πήγε τρομερά στραβά με το προηγουμένως απόλυτα φυσιολογικό το παιδί τους;

Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω ότι μόνο τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε ένα παιδί. Ο Μικροβιολόγος Shiv Chopra, λεει ότι τα εμβόλια είναι "βόμβες διασποράς" που επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της βιολογίας. Ο μικροχημικός κυττάρων Garth Nicolson λεει ότι όλα τα εμβόλια έχουν μολυνθεί από μυκόπλασμα (γένος βακτηρίων που τους λείπει η κυτταρική μεμβράνη και έτσι είναι ανεπηρέαστα από τα αντιβιοτικά, και γι αυτό γίνονται παθογόνα για τον άνθρωπο) που καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες. Και τα εμβόλια περιέχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία  είναι γνωστό ότι βλάπτουν:

pestivirus
μυκόπλασμα
ιογενή θραύσματα
θραύσματα DNA
βακτηριακά συστατικά
Βοηθητικές ουσίες, όπως
σκουαλένη MF59 και ASO3,
thimerosal
αλουμίνιο
β-προπιολακτόνη
καρκινικά κύτταρα ζώων
θραύσματα νουκλεϊκών οξέων
ζωντανούς οργανισμούς
παθογόνους ιούς
κυτταρομεγαλοϊό από πίθηκους
αιθυλενογλυκόλη (αντιψυκτικό)
Φορμαλδεΰδη
ταριχευτικά υγρά
φαινόλη (καρβολικό οξύ)
αντιβιοτικά όπως νεομυκίνη και στρεπτομυκίνη
Πύον από πληγές ασθενών ζώων
Ορό αλόγου
Ορό μόσχου
Περιττωματική ύλη
καρκινικά κύτταρα σε αποσύνθεση
Σαρώματα από άρρωστα παιδιά         
Υδρόλυμα Γαλακτοαλβουμίνης
φωσφορικό άλας αλουμινίου
Retro-ιός (SV-40) – μολυσματικός ιός ορισμένων εμβολίων πολιομυελίτιδας
Έμβρυο όρνιθας
Φωσφορικό νάτριο
Ξένοι ζωικοί ιστοί που περιέχουν γενετικό υλικό (DNA / RNA) - από μέσο ανάπτυξης

Αλλά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προχωρούν πέρα ​​από τέτοια βλάβη, μπορεί να κάνουν κάτι νέο στην ιστορία της ανθρωπότητας, κάτι πιο στοιχειώδες – να ανακατεύουν τον ίδιο τον κώδικα του DNA των ανθρώπων, και μάλιστα με παθογόνο DNA.

Μήπως εκεί είναι όπου η εργασία του Wakefield μπορεί να είχε λάβει απειλητική σημασία σε εκείνους που έχουν επενδύσει στους ΓΤΟ, ιδίως σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια; Γιατί τα εμβόλια DNA ούτε καν αναφέρονται στη διαμάχη για τα εμβόλια αν και είναι τρέχοντα εμβόλια τώρα. Στη διερεύνηση της μιτοχονδριακής αποτυχίας στα παιδιά που έκαναν το εμβόλιο MMR, μήπως ο Wakefield ήρθε πάρα πολύ επικίνδυνα κοντά στο να εξετάσει κατά πόσον το DNA αυτών των παιδιών ήταν φυσιολογικό; Και από εκεί, μήπως θα ήταν μόνο ένα μικρό βήμα προς την αναγνώριση ότι το DNA τους είχε μεταβληθεί από τα εμβόλια "DNA";

Σε εκείνο το σημείο, ο συσχετισμός των ΓΤΟ εμβολίων με τις μιτοχονδριακές αποτυχίες μπορούσε να εγείρει το θέμα με την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων των κλωνοποιημένων και των ΓΤΟ-ζώων.

Τα πράγματα ήδη αθροίζονταν.

1. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τώρα ότι τα αυτιστικά παιδιά έχουν δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, ένα πρόβλημα στο πιο θεμελιώδες επίπεδο των φυσιολογικών λειτουργιών - παραγωγή ενέργειας.
2. Ο Robin MacNeil το επίσης περιέγραψε αυτό στην σειρά του για τον αυτισμό στο PBS, η οποία επίσης εμπλέκει το εμβόλιο MMR (καθώς και τα εμβόλια DTaP και Hib).
3. Ένας επιστήμονας της φαρμακευτικής βιομηχανίας που έχει αποσυρθεί έχει κάνει μια μελέτη τώρα που συνδέει τον αυτισμό με τα νέα εμβόλια DNA.
4. Το έργο του Wakefield μελέτησε τον αυτισμό σε σχέση με το εμβόλιο MMR, ένα νέο εμβόλιο, κατά πάσα πιθανότητα ένα εμβόλιο DNA.

Είχαν ο Wakefield και οι άλλοι ερευνητές ξεκινήσει την εξέταση του DNA των άρρωστων παιδιών; Είναι αλλοιωμένο; Μήπως το MMR - υποθέτοντας ότι είναι ένα εμβόλιο DNA – εισήγαγε ένα ξένο DNA στο παιδί που άλλαζε το δικό του κώδικα του DNA για το υπόλοιπο της ύπαρξής του; Μήπως το παιδί, το οποίο δέχονταν την ένεση MMR, μολυνόταν από ΓΤΟ, και μάλιστα στο επίπεδο του DNA του/της; Μήπως τα άρρωστα παιδιά έχουν πλέον παθογόνο υλικό ενσωματωμένο στο DNA τους;

Αν ναι, θα μπορούσε κανείς να πει με ακρίβεια ότι το παιδί έχει γίνει ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός;

Ο Wakefield θέλησε απλώς περαιτέρω έρευνα σχετικά με τα εμβόλια MMR (ποτέ δεν μίλησε για ΓΤΟ-DNA εμβόλιο) και τον αυτισμό. Η αμφισβήτηση από μέρους του της ασφάλειά του MMR οδήγησε σε ανεξήγητα λυσσαλέες επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης εναντίον του διεθνώς, στο τέλος της αστρικής ιατρικής του καριέρας, και στην φυγή από την πατρίδα του. Αυτό το οποίο έγινε σ 'αυτόν θα μπορούσε σίγουρα να είναι αποτελεσματική ως προειδοποίηση σε οποιοδήποτε γιατρό ή ερευνητή ώστε να αποστασιοποιηθεί από την έρευνα για τα εμβόλια και τα θέματα ασφαλείας. Από πού προήλθε; Ο δημοσιογράφος που έθεσε τις κατηγορίες το έκανε υπό την αιγίδα των Times του Λονδίνου, που ανήκουν στον Τζέιμς Μέρντοκ, γιο του Ρούπερτ Μέρντοκ, που ελέγχει μία τεράστια διεθνή αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης. Ο James Murdock εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Glaxo Smith Kline η οποία κατασκευάζει το εμβόλιο MMR.

Στην Ινδία, ένα νομοσχέδιο που προτείνεται από την βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, η BRAI (Ρυθμιστική Αρχή βιοτεχνολογίας της Ινδίας), θα μεταχειρίζεται εκείνους που την αμφισβητούν τόσο σκληρά όπως τον Wakefield, αν όχι περισσότερο, αλλά είναι σαφής ως προς το τι θα πρέπει να περιφρουρηθεί από την δημόσια αμφισβήτηση - οι ΓΤΟ. Η BRAI επιδιώκει φυλακή για όσους αμφισβητούν την ασφάλεια των ΓΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

Μήπως ο Wakefield και διαπομπεύτηκε εκτός της ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και μήπως τώρα ο ίδιος βιώνει αδιάκοπες επιθέσεις των μέσων ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καν συνειδητοποιήσει ότι η έρευνά του για την μιτοχονδριακή αποτυχία στα αυτιστικά παιδιά μπορεί να είχε γίνει η αρχή των ερωτημάτων σχετικά με την ασφάλεια των ΓΤΟ-DNA εμβολίων MMR; Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν ατέλειωτα σύνθετα προβλήματα όταν κάποιος αρχίζει να παίζει με τα γονίδια.

Μήπως ο Wakefield, εν αγνοία του, ήρθε πολύ κοντά στην αποκάλυψη της βιολογικής αποτυχίας των πρώτων προσπαθειών για την γενετική τροποποίηση των ανθρώπων; Είναι τα δυσλειτουργικά παιδιά - πνευματικά και βιολογικά - τα παιδιά αφίσα της μόλυνσης των ανθρώπινων όντων με ΓΤΟ μέσω των εμβολίων; Μήπως ο κόσμος δεν κοιτά μόνο τον αυτισμό αλλά τον πειραματισμό με ΓΤΟ-DNA σε εκατομμύρια ... και χωρίς συνειδητή συναίνεση;

Αυτό σίγουρα θα ήταν καταστροφή για όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια, ιδίως καθώς τα περισσότερα από τα νέα είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια. Η σωρεία των νομικών «αλλαγών» που συμβαίνουν γύρω από τα εμβόλια αυξάνει τις ανησυχίες για την ασφάλεια: Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει γράψει ένα νέο κανόνα που επιτρέπει στους κατασκευαστές να εισάγουν ή να αλλάξουν κάποιο από τα συστατικά με την έγκριση μόνο ενός άτομου από τον FDA. Κάθε ευθύνη για τους κατασκευαστές έχει αφαιρεθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο. Και ο FDA επιχειρηματολογεί στο δικαστήριο ότι το κοινό δεν έχει το θεμελιώδες δικαίωμα στην υγεία. Ο Μπους, δημιουργώντας ψευδείς φόβους γύρω από πανδημίες γρίπης, εισήγαγε πολιτειακούς νόμους πανδημίας οι οποίοι υποχρεώνουν τα εμβόλια βασιζόμενοι μόνο σε μια αναγγελθείσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το ύποπτο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC). Λογικά, επιβάλλοντας τα εμβόλια στο σύνολο του πληθυσμού θα σήμαινε μόλυνση του DNA εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο κόσμος ήδη προσπαθεί να σταματήσει την πίεση της βιοτεχνολογίας για ΓΤΟ στους σπόρους, τα ψάρια, τα δέντρα, σε όλα τα είδη των φυτών τροφής, κλπ, καθώς οι πληροφορίες έρχονται ως χείμαρρος σχετικά με τους κινδύνους και τις αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της Monsanto και των ρυθμιστικών αρχών που έχουν κρύψει τα δεδομένα από το 1980 για την γενετικές ανωμαλίες. Αλλά ο κόσμος, παρακολουθώντας την πίεση προώθησης των ΓΤΟ, δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η πίεση του Gates (ιδρυτής της Microsoft) για τα εμβόλια είναι επίσης μια πίεση για τους ΓΤΟ.


Η ανησυχία γύρω από το πρώτο είναι για την συνολικής κλίμακας μόλυνση της φύσης. Αλλά τώρα, με την αναγνώριση ότι τα νέα εμβόλια είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια, η ανησυχία για την συνολικής κλίμακας μόλυνση των ανθρώπων θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ο όρος συνολική κλίμακα δεν θα ήταν υπερβολή καθώς ο Bill Gates, με μεγάλες επενδύσεις σε ΓΤΟ της Monsanto, έχει επίσης επενδύσει σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια, και θέλει κάθε νεογέννητο στη γη να εγγραφεί για εμβολιασμό.

Γιατί υπήρξαν επιθέσεις σε γιατρούς που διερευνούν την αιτία της σοβαρής νόσου σε παιδιά και ο διασυρμός των γονέων που ρωτούν τι συνέβη στα πριν φυσιολογικά παιδιά τους μετά από τα εμβόλια; Εάν η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων συνδέεται με τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια και την παρέμβαση στο ανθρώπινο DNA, τι έχει απομείνει από τον ισχυρισμό της βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων για τον εαυτό τους ως «ανθρωπιστές» οι οποίοι εργάζονται για την ανθρώπινη υγεία και για τα εμβόλια ως θαύματα της ιατρικής;

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβαίνει με τα εμβόλια ώστε να αναγκάσει τον Bill Gates να βγει στην τηλεόραση και να προσπαθεί να φιμώσει τους γονείς, κατηγορώντας τους για τον θάνατο των παιδιών απλά και μόνο επειδή αυτοί αμφισβητούν τα εμβόλια. Τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό ώστε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να δυσφημίσουν δόλια τον Wakefield και το έργο του;

Είναι ο σάλος γύρω από τον Wakefield, στην πραγματικότητα μια φασαρία γύρω από τους ΓΤΟ;

Ο κόσμος έχει υποστεί την διεφθαρμένη εισαγωγή των ΓΤΟ στην διατροφική αλυσίδα και στην φύση. Κρατώντας τους χωρίς ετικέτα έχει παγιδεύσει τους ανθρώπους σε ένα πείραμα ΓΤΟ, το οποίο οι άνθρωποι έχουν μικρή πιθανότητα να αποφύγουν.

Μήπως η φασαρία γύρω από τον Wakefield έχει ως στόχο να επικεντρώσει μακριά από μια απέραντη πραγματικότητα - ότι τα εμβόλια που ωθούνται στο κόσμο είναι επίσης ΓΤΟ, επίσης "χωρίς ετικέτα" - ένας παραλληλισμός στην ιατρική πλευρά αυτού που συμβαίνει στα τρόφιμα, αλλά κυριολεκτικά υποχρεωτικός και πιο επικίνδυνος;

Μήπως ο σάλος για τον Wakefield στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει από τα νέα εμβόλια που μεταβάλλουν το DNA με τους ΓΤΟ;

Μήπως αυτά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια είναι μέρος των μεγαλύτερων, πιο σφοδρών, συνεχιζόμενων και καταναγκαστικών πειραμάτων που έχουν ποτέ διεξαχθεί στα ανθρώπινα όντα;