27 November 2015

«O Επαναστάτης της φακής» - το πρώτο βιβλίο vegan λογοτεχνίας στην Ελλάδα!



Ένα διαφορετικό βιβλίο, που έλειπε από το χώρο της λογοτεχνίας, θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες στο αναγνωστικό κοινό.



«Ο Επαναστάτης της φακής» είναι από τα βιβλία εκείνα που αγγίζουν τη ψυχή και ενθαρρύνουν την προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση. Το βιβλίο εστιάζει στο σεβασμό της αξίας της ζωής και στην αποκατάσταση αυτής της αξίας μέσα στον μοναδικό πλανήτη που δημιούργησε, φιλοξενεί και εξελίσσει ζωή. Είναι ένα βιβλίο για την επανένωση και την ενότητα: την επανασύνδεση με τον αισθανόμενο άνθρωπο που υπάρχει μέσα μας αλλά και με το Μητρικό οικοσύστημα που μας περιβάλλει.

Στον «επαναστάτη της φακής» ο συγγραφέας Χρήστος Γεωργιάδης έχει δημιουργήσει μια αισθαντική νουβέλα που εστιάζει σε θέματα σημαντικά που σπάνια έως καθόλου έχουν τεθεί μέχρι σήμερα σε λογοτεχνικά αναγνώσματα. Μέσα από μια συγκινητική, ευαίσθητη, και ρεαλιστική αφήγηση, ο συγγραφέας μοιράζεται την αμηχανία και την εσωτερική σύγκρουση ενός νέου, του Νικηφόρου, όταν συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως του τα έμαθαν.

«Ο Επαναστάτης της φακής» είναι ένα απελευθερωτικό ανάγνωσμα για όλους: τρυφερό, συγκινητικό, σοκαριστικό, αφυπνιστικό! Το μήνυμά του υπόσχεται λυτρωτική έμπνευση για κάθε στιγμή και μας καλεί να ζήσουμε την πραγματική, ειρηνική επανάσταση που θα μεταμορφώσει τη ζωή μας και το κόσμο.