26 July 2012

Τα εμβολιασμένα παιδιά ασθενούν έως και 500% περισσότερο από τα μη εμβολιασμένα παιδιά

Πηγή: NaturalNews

Οι υπόνοιες επιβεβαιώθηκαν για εκείνους που είναι δύσπιστοι όσον αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Μια μεγάλη πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες μελέτες-έρευνες που σύγκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα παιδιά.

Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν δύο έως πέντε φορές περισσότερο ασθένειες της παιδικής ηλικίας, νοσήματα, και αλλεργίες από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Αρχικά, η πρόσφατη ακόμα συνεχιζόμενη μελέτη σύγκρινε τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί με την γερμανική εθνική έρευνα για την υγεία που διεξήχθη από την KiGGS στην οποία συμμετείχαν πάνω από 17.000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19. Αυτή η εν εξελίξει έρευνα-μελέτη ξεκίνησε από τον κλασικό ομοιοπαθητικό Andreas Bachmair.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση για την μελέτη του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα VaccineInjury.info η οποία έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο για τους γονείς των εμβολιασμένων παιδιών να συμμετάσχουν στη μελέτη. Μέχρι στιγμής αυτή η εν εξελίξει έρευνα έχει επίσης πάνω από 11.000 συμμετέχοντες, κυρίως από τις ΗΠΑ. Άλλες μελέτες έχουν ερευνήσει μικρότερες ομάδες οικογενειών.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Φυσικά, καμία από αυτές τις μελέτες δεν προβλήθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Και καμία δεν χρηματοδοτήθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ή οποιαδήποτε εθνικό ή διεθνή οργανισμό για την υγεία ή κάποια ιατρική επαγγελματική ομάδα (http://healthimpactnews.com).

Δεν τολμούν να συγκρίνουν την υγεία των μη εμβολιασμένων παιδιών με τα εμβολιασμένα παιδιά αντικειμενικά και έτσι να ρισκάρουν να διαταράξουν την μανία τους για τους εμβολιασμούς. Η εστίαση για όλες τις μελέτες ήταν ως επί το πλείστον στις παιδικές ασθένειες που εμφανίζονται καθώς τα παιδιά ωριμάζουν.

Οι δραματικές, εξουθενωτικές, ή θανατηφόρες βλάβες από τα εμβόλια δεν ήταν η κύρια εστίαση αφού πάρα πολύ λίγες, 5% ή λιγότερες, στην πραγματικότητα αναφέρονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Βλαβών από Εμβόλια (VAERS) στις ΗΠΑ για διάφορους λόγους όπως:

* Είναι ένα περίπλοκο σύστημα που απαιτεί χρόνο από την πρακτική ενός γιατρού.
* Οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν τίποτα γι αυτό.
* Μόνο οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που εμφανίζονται αμέσως μετά τους εμβολιασμούς λαμβάνονται υπόψη.
* Εφόσον το VAERS είναι προαιρετικό, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τους εαυτούς τους με βλάβες από τους εμβολιασμούς και έτσι συντηρούν την άρνησή τους για τους κινδύνους των εμβολίων.

Κατά συνέπεια, ακόμη και οι πιο φοβερές παρενέργειες ελάχιστα αναγνωρίζονται, ενώ τα μακροπρόθεσμα αρνητικά θέματα υγείας που προκύπτουν από τα εμβόλια δεν θεωρούνται καν ότι σχετίζονται με αυτά.

Συνόψιση διαφορετικών μελετών

Οι ασθένειες της παιδικής ηλικίας που τέθηκαν συνήθως στους ερωτηθέντες από τις ανεξάρτητες έρευνες αφορούσαν το άσθμα, την επανεμφανιζόμενη αμυγδαλίτιδα, τη χρόνια βρογχίτιδα, την ιγμορίτιδα, τις αλλεργίες, το έκζεμα, τις μολύνσεις αυτιών, τον διαβήτη, τις διαταραχές του ύπνου, την ενούρηση, την δυσλεξία, τις ημικρανίες, την υπερκινητικότητα, την ΔΕΠ (διαταραχή Έλλειψης Προσοχής), την επιληψία, τη κατάθλιψη, και την πιο αργή ανάπτυξη του λόγου ή των κινητικών δεξιοτήτων.

Το 1992, μια ομάδα από την Νέα Ζηλανδία ονομαζόμενη «Εταιρεία Ενημέρωσης για την Ανοσοποίηση» (Immunization Awareness Society) ερεύνησε 245 οικογένειες με συνολικά 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα. Ογδόντα ένα οικογένειες είχαν και εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα παιδιά.

Οι διαφορές ήταν δραματικές, με τα μη εμβολιασμένα παιδιά να έχουν πολύ λιγότερο ποσοστό των κοινών ασθενειών της παιδικής ηλικίας από τα εμβολιασμένα παιδιά.

Από μια διαφορετική έρευνα στη πόλη Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά το 1977, κανένα από τα μη εμβολιασμένα παιδιά δεν εκδήλωσε περιστατικά άσθματος, ενώ σχεδόν το 25% των εμβολιασμένων παιδιών υποβλήθηκαν σε θεραπεία για το άσθμα έως την ηλικία των 10 (http:// www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

Πολλά από τα σχόλια των γονιών με μη εμβολιασμένα παιδιά στο VaccineInjury.info σχετικά με την συνεχιζόμενη έρευνα Bachmair αναφέρονταν στον κίνδυνο του εμβολιασμού και στο πως μπορεί να επιτευχθεί πραγματική ανοσία με φυσικά τρόπο (http://www.vaccineinjury.info).

Μια ανοσολόγος με διδακτορικό που έγραψε το βιβλίο «Η Αυταπάτη των Εμβολίων» (Vaccine Illusion), η Δρ Tetyana Obukhanych, έχει στραφεί ενάντια στο δόγμα της ιατρικής της εκπαίδευσης. Και υποστηρίζει ότι η αληθινή ανοσία σε κάθε ασθένεια δεν παρέχεται από τα εμβόλια αλλά από την έκθεση στη νόσο, είτε την κολλήσει κάποιος είτε όχι (http://www.vaccinationcouncil.org).

Ίσως η πιο άτυπη έρευνα σε επίπεδο οικογενειών που γίνεται τώρα είναι από τον Tim O'Shea, DC, συγγραφέα του βιβλίου «Ο Εμβολιασμός δεν είναι Ανοσοποίηση» (Vaccination is Not Immunization). Αυτός απλά ζητά από τους γονείς με μη εμβολιασμένα παιδιά να του στέλνουν e-mail με συγκρίσεις της υγείας των παιδιών τους με τα εμβολιασμένα παιδιά φιλικών οικογενειών που γνωρίζουν. Αυτό και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του (http://www.thedoctorwithin.com).


Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν για το άρθρο αυτό:

http://healthimpactnews.com

http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

Συνδέσεις για συμμετοχή στην έρευνα
Bachmair εδώ: http://www.vaccineinjury.info

http://www.vaccinationcouncil.org

http://www.thedoctorwithin.com

Ίσως ενδιαφέρει τους αναποφάσιστους:
http://churnyourown.com/2011/11/28/vaccine-controversy/