08 June 2014

Επικείμενη έγκριση της καλλιέργειας ΓΤΟ (μεταλλαγμένων) στην Ευρώπη: να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι



Αυτή τη Πέμπτη 12 Ιούνη το ποτήρι της εξαπάτησης θα πρέπει κανονικά να ξεχειλίσει και να ξεσπάσει μια και καλή απέναντι στους δυνάστες της ανθρωπότητας που για αιώνες τώρα χειραγωγούν και θυματοποιούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτή την Πέμπτη, χωρίς αναστολή και κατά την συνήθη καθιερωμένη πρακτική, 28 ανδρείκελα-υπουργοί περιβάλλοντος ετοιμάζονται να ψηφίσουν ένα προσχέδιο νόμου κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εταιρειών βιοτεχνολογίας (όπως monsanto, syngenta, basf, bayer, κλπ) που τους δίνει το δικαίωμα να επιβάλλουν την καλλιέργεια ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) ακόμα και αν μια χώρα και οι κάτοικοι της είναι αντίθετοι στην καλλιέργειά τους.

Αναλογιστείτε το μέγεθος της απάτης της λεγόμενης αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» όπου 28 άτομα θα πάρουν μιαν απόφαση που κυριολεκτικά έχει να κάνει με την ίδια την ζωή και την επιβίωση πάνω από 500 εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών. Και φυσικά δεν πρόκειται να διστάσουν να νομοθετήσουν για άλλη μια φορά την εξόντωσή μας αφού δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο. Ήδη το έχουν κάνει για πάνω από 50 ΓΤ οργανισμούς (κυρίως μεταλλαγμένη σόγια και καλαμπόκι για ζωοτροφή, και για τα παράγωγά τους όπως σογιέλαιο που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα, και φυσικά το γλυκαντικό χημικό ασπαρτάμη που προέχεται από ΓΤ βακτήρια) που ύπουλα έχουν εγκριθεί την τελευταία δεκαετία και κυκλοφορούν στην ΕΕ εν αγνοία μας αλλά και ενάντια στην θέλησή μας.

Αφού εξαπέλυσαν κάθε δυνατή προπαγάνδα αραδιάζοντας κάθε λογής ψεύδη, αφού απαξίωσαν κάθε πραγματικά επιστημονική έρευνα που αποδεικνύει την φονική επικινδυνότητα των ΓΤΟ (έρευνα Σεραλίνι), αφού δοκίμασαν κάθε μέσο και τρόπο και είδαν και αποείδαν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν την δεδομένη αποστροφή της πλειοψηφίας των Ευρωπαίων πολιτών για τους ΓΤΟ (τα μεταλλαγμένα) τώρα ύπουλα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ετοιμάζονται να καταφύγουν στην πιο ελεεινά αντιδημοκρατική πτυχή του συστήματός τους, εφόσον ακόμα τους επιτρέπουμε να την χρησιμοποιούν και να μας εμπαίζουν: την πρακτική της δήθεν νομοθέτησης όπου ερήμην μας θα κυρώσουν ένα ακόμα «νόμο»: ένα έκτρωμα (βγαλμένο κατευθείαν από το συρτάρι του λόμπι της «βιοτεχνολογίας») το οποίο επιβάλλει τους ΓΤΟ και δίνει τη χαριστική βολή στο ζωτικής σημασίας ζήτημα της τροφής, το απόλυτα κορυφαίας σημασίας ζήτημα για τη συνέχιση της ζωής στη Γη.
                                                                                                                                                     
Όχι αυτό δεν είναι υπερβολή, ούτε κινδυνολογία όταν ανακαλύψουμε τον πραγματικό λόγο και την πραγματική ατζέντα πίσω από την δημιουργία και την φανατική εμμονή προώθησης των ΓΤΟ. Ο William Engdahl είναι από αυτούς που διεξοδικά έχουν μελετήσει και αναλύσει το φαινόμενο βιοτεχνολογία και ΓΤΟ και στο βιβλίο του Seeds of Destruction (Σπόροι της καταστροφής) αποκαλύπτει γιατί και από ποιους (δυναστεία Ροκφέλερ) στήθηκε η ιδέα της γενετικής τροποποίησης. Στο βιβλίο αποδεικνύεται καθαρά ότι η πρακτική αυτή είναι η σκόπιμη συνέχιση της ευγονικής και του ελέγχου του πληθυσμού και ο πραγματικός, απώτερος σκοπός της είναι η στείρωση και ο αργός θάνατος σε εκείνους που θεωρούνται «ακατάλληλοι»: οι φτωχοί και η μεσαία τάξη. Η γενετική είναι η μεταμφιεσμένη ευγονική της εποχής μας, η πρακτική δηλαδή μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού, η οποία είναι ο μόνιμος στόχος από την αρχαιότητα ακόμα, όλων εκείνων των άνομων, μαφιόζικων συμμοριών που αναρριχώνται στην κορυφή της εξουσίας και δυναστεύουν τον κόσμο.

με ελληνικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να παίζουμε με τον γενετικό κώδικα της ζωής και η απελευθέρωση των οργανισμών Φρανκενστάϊν στο περιβάλλον είναι η απόλυτη ύβρις προς το μοναδικό οικοσύστημα στο σύμπαν που δημιούργησε, φιλοξενεί και εξελίσσει ζωή. Από ηθική άποψη είναι καταδικαστέο και κατακριτέο ως ανήθικο. Όμως ακόμη και αν το δούμε από την δήθεν άποψη της αναγκαιότητας που προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν, ούτε και εκεί φυσικά υπάρχει η ανάγκη για κάτι τέτοιο: η φύση έχει δημιουργήσει τεράστια βιοποικιλότητα (πχ 4000 είδη καλαμποκιού, 8000 είδη ρυζιού, κλπ). Μιλάμε δηλαδή για έναν θησαυρό με τέτοιες κλίμακες ειδών προσαρμοσμένων σε κάθε τόπο και κλίμα της γης και η εγκληματική και φανατική επιμονή για την καθιέρωση ενός ΓΤ είδους (πχ καλαμποκιού) σημαίνει την καταστροφική μόλυνση και το τέλος αυτής της πλούσιας βιοποικιλότητας, την εξάρτηση από το άντρο που ελέγχει αυτόν τον μεταλλαγμένο σπόρο και την επανάληψη της περίπτωσης της Ιρλανδικής πείνας του 1840 (Irish potato famine) από την αποτυχία του ενός είδους πατάτας που καλλιεργούσαν και το μαζικό θάνατο των ανθρώπων από πείνα.

Έτσι η πίεση να αποδεχθούμε αυτόν τον ένα ΓΤΟ αλλοιωμένο Φρανκενστάϊν σπόρο ισοδυναμεί με το να καίμε την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας με τον τεράστιο πλούτο βιβλίων και την ανυπολόγιστης αξίας γνώση της και να κρατάμε ένα και μόνο «βιβλίο»: το ντοκουμέντο της κατάπτυστης συμφωνίας που μας δένει χειροπόδαρα και μας εξαρτά από τα φασιστικά μορφώματα που λέγονται πολυεθνικές, τα οποία λειτουργούν ως οι μεραρχίες της νέας τάξης και ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι η αφαίρεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Και η γενίκευση των ΓΤ αλλοιωμένων σπόρων Φρανκενστάϊν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την ευγονική στην τροφή μας (μεταμφιεσμένη φυσικά ως γενετική και καταξιωμένη με το κύρος δήθεν της «επιστήμης» και της «βιοτεχνολογίας») ως ένα ακόμα ύπουλο, μυστικό όπλο για τους σιωπηρούς πολέμους εναντίον μας. Ουσιαστικά πρόκειται για πόλεμο με βιολογικά μέσα ενάντια στη Φύση με σκοπό την οριζόντια μεταφορά των γονιδίων και την αλλοίωση του DNA κάθε είδους φυτού ώστε να μην μπορεί κανείς να ξεφύγει από την δηλητηριασμένη διατροφή που προωθείται και επιβάλλεται. Μόνο οι δράστες αυτού του κακουργήματος θα μπορούν να διαφύγουν και να τρώνε πραγματική τροφή από πραγματικούς σπόρους σε ειδικές, προστατευμένες περιοχές (ουσιαστικά κλειστά και απροσπέλαστα από την επιμόλυνση των ΓΤΟ θερμοκήπια και έχοντας διασφαλίσει για τον εαυτό τους πραγματικούς σπόρους). Όλοι οι υπόλοιποι καταδικαζόμαστε χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουμε σε στείρωση και σε αργό, βασανιστικό θάνατο από την δηλητηρίαση και τις ολέθριες, φονικές παρενέργειες των ΓΤΟ.

Η μητέρα των μαχών

Η μάχη για την διατήρηση της βιοποικιλότητας και της πραγματικής τροφής είναι η μητέρα των μαχών. Είναι ψευδαίσθηση να νομίζουμε ότι η μάχη για την ανατροπή του τρέχοντος αδιέξοδου σκηνικού θα δοθεί στο επίπεδο της πολιτικής, της οικονομίας και του ψευδοχρέους τα οποία λειτουργούν ως αντιπερισπασμός. Η πραγματική μάχη ενάντια στους δυνάστες της ανθρωπότητας θα δοθεί στο επίπεδο της τροφής και συγκεκριμένα στο επίπεδο των σπόρων. Η Γη και το ευρύτερο οικοσύστημά της μαζί με τους φυσικούς πόρους και την τεράστια βιοποικιλότητά της είναι αυτά που πάση θυσία θα πρέπει να διαφυλαχθούν όχι μόνο από την αρπαγή αλλά και από την μόλυνση κάθε είδους που θα τα αχρηστεύσει και θα τα καταστρέψει ολοσχερώς. Γιατί τα ψευδοχρέη διαγράφονται (μόλις κατανοήσουν οι πολλοί την απάτη της έκδοσης του χρήματος) όμως η μόλυνση του γενετικού κώδικα των φυτών και η μόλυνση των σπόρων είναι πολύ πιο δύσκολο έως ακατόρθωτο να αντιστραφεί.

Βρισκόμαστε στην αποφασιστική, πιο κρίσιμη στιγμή που θα κρίνει το μέλλον. Το ντόμινο για την γενική απαγόρευση των ΓΤΟ έχει ξεκινήσει με χώρες όπως η Ρωσία που τα ποινικοποιούν (και όχι άδικα αφού οι ίδιες οι εταιρείες βιοτεχνολογίας σκόπιμα και ύπουλα τα απελευθερώνουν στο περιβάλλον για να πετύχουν την  γενετική μόλυνση και έτσι την εκβιαστική αποδοχή τους). Εμείς οι πολλοί, το 99% δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχαστούμε και να εγκλωβιστούμε για άλλη μια φορά στην αθλιότητα της απόσπασης της προσοχής και του αποπροσανατολισμού μας που μας επιβάλλει το 1%. Έχουμε χρέος απέναντι στην ίδια τη ζωή και στα παιδιά μας να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες (δεν είναι καιρός για μουντιάλ όταν το καράβι βουλιάζει) και να δώσουμε τη μάχη που θα βάλει τη ζωή μας σε μια δίκαιη και αειφόρο πορεία.

Ο πλανήτης Γη δεν χρειάζεται την αθλιότητα και την ανωμαλία των ΓΤΟ για να εξαλείψει δήθεν τη πείνα (το 1/3 έως και το μισό της παραγόμενης τροφής πετιέται). Ούτε επίσης χρειάζεται τους ΓΤΟ για να θρέψει τους ανθρώπους αφού ο πλανήτης μας παρέχει όλη εκείνη την βιοποικιλότητα για να ικανοποιήσουμε την βασική ανάγκη της τροφής πλουσιοπάροχα και ελεύθερα (χωρίς πατέντες και δικαιώματα επί των σπόρων). Και κόντρα στην παραπλάνηση,  οι αειφόρες καλλιέργειες (φυσική καλλιέργεια, περμακουλτούρα, βιολογική καλλιέργεια) είναι αυτές που ακόμα θρέφουν την πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη* και όχι η καταστροφική και αδιέξοδη αγροβιομηχανία των χημικών και της μονοκαλλιέργειας.

Μέσα από τις χιλιετίες εφαρμογής αυτών των αειφόρων καλλιεργειών και της διατήρησης των σπόρων έχουμε συσσωρεύσει τη γνώση, την εμπειρία και τη σοφία για να λύσουμε το διατροφικό ζήτημα όχι μόνο των 7 δις ανθρώπων του σήμερα αλλά και των 9 δις του 2050. Αρκεί να φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αυτή την κληρονομιά σοφίας χιλιετιών και να αποτρέψουμε οριστικά αυτούς που εποφθαλμιούν και επιβουλεύονται την τροφή μας και θέλουν τον απόλυτο έλεγχό της. Και για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζεται να γίνουμε κι εμείς μέρος αυτού του δυναμικού ντόμινο που απαιτεί την οριστική εξάλειψη του εφιάλτη των ΓΤΟ και το οποίο έχει τη δυναμική να χτυπήσει στη ρίζα την εξαπάτηση και να μας απαλλάξει συνολικά από την ανωμαλία που λέγεται νέα τάξη.



……………………..



Έκθεση από την ομάδα ETC το 2009 έδειξε ότι οι μικρής κλίμακας αγρότες θρέφουν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού.




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Η ΕΕ προκαλεί: συντάσσεται με την Μονσάντο και τους ΓΤΟ αντί με το γενικό αίσθημα των Ευρωπαίων πολιτών

Η μεθοδευόμενη εξαφάνιση των φυσικών σπόρων

Ντοκιμαντέρ «Σπόροι της Ελευθερίας»

Οι σπόροι είναι η κόκκινη γραμμή μας

30-ετής μελέτη για την βιολογική γεωργία