10 July 2013

Συγκάλυπταν τους κίνδυνους των εμβολίων για 30 χρόνια


30 χρόνια μυστικών επίσημων πρακτικών δείχνουν ότι εμπειρογνώμονες της Βρετανικής κυβέρνησης συγκάλυπταν τους κίνδυνους από τα εμβόλια για να πωλούνται περισσότερα εμβόλια και να βλάπτονται τα παιδιά σας


Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από μια θαρραλέα γιατρό και διερευνητική ιατρική ερευνήτρια (Dr. Lucija Tomljenovic Ph.D) έχει φέρει στο φως 30 χρόνια μυστικών επίσημων πρακτικών των συνεδριάσεων των κυβερνητικών επιτροπών εμβολίων της Βρετανίας και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών «ειδικών» που βρίσκονται σε αυτές και τις συνδέσεις τους με την βιομηχανία φαρμάκων.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που προέκυψε από την παρενέργεια ενός εμβολίου, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το έγγραφο. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι: εάν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι και ενεργούν προς το συμφέρον των παιδιών της Βρετανίας, πώς γίνεται αυτό να συμβαίνει για τουλάχιστον 30 χρόνια;

Αυτά ήταν πάντα γνωστά στον καθένα αλλά ποτέ πριν δεν μπορούσε να τα αποδείξει. Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άλλους ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές της κυβέρνησης πίσω από κλειδωμένες πόρτες.


Παραθέτουμε εδώ από την περίληψη της συγγραφέως και το έγγραφο:

Η σκόπιμη απόκρυψη πληροφοριών από τους γονείς με μοναδικό σκοπό να τους κάνει να συμμορφωθούν με το «επίσημο» πρόγραμμα εμβολιασμού θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μορφή ηθικής παράβασης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς. Επίσημα έγγραφα που προέρχονται από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας (DH) και την Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI) αποκαλύπτουν ότι οι βρετανικές υγειονομικές αρχές έχουν συμμετοχή σε μια τέτοια πρακτική τα τελευταία 30 χρόνια, προφανώς με μοναδικό σκοπό την προστασία του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού.


Lucija Tomljenovic, Neural Dynamics Research Group, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολούμπια, Βανκούβερ, Καναδάς.

Η έκθεση παρουσιάστηκε και αποτελεί μέρος των εργασιών του Επιστημονικού Συνεδρίου της BSEM (British Society for Ecological Medicine) 2011 που δημοσιεύεται online εδώ: Οι κίνδυνοι υγείας από την Πρόληψη νόσων (The Health Hazards of Disease Prevention), Επιστημονικό Συνέδριο BSEM, Μάρτιος 2011. Υπάρχουν και άλλα έγγραφα που βρίσκονται επίσης σε αυτό το link που θα τα βρείτε εξαιρετικά.

Η συγγραφέας, Δρ Lucija Tomljenovic γράφει:

«Εδώ παρουσιάζω τα έγγραφα που φαίνεται να δείχνουν ότι η JCVI έκανε συνεχείς προσπάθειες να αποσιωπήσει κρίσιμα στοιχεία για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και αντενδείξεις για εμβολιασμούς και στους γονείς και στους επαγγελματίες της υγείας, προκειμένου να επιτευχθούν τα συνολικά ποσοστά εμβολιασμού που έκρινε ότι ήταν απαραίτητα για «ανοσία του πληθυσμού», μια έννοια η οποία όσον αφορά τον εμβολιασμό, και σε αντίθεση με τις επικρατούσες απόψεις, δεν στηρίζεται σε στέρεες επιστημονικές αποδείξεις όπως θα εξηγηθεί. Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής εμβολιασμού που προωθείται από την JCVI και το Υπουργείο Υγείας (DH), πολλά παιδιά έχουν εμβολιαστεί χωρίς να έχει αποκαλυφθεί στους γονείς τους η κρίσιμη πληροφορία σχετικά με τους διαπιστωμένους κινδύνους των σοβαρών παρενεργειών, πληροφορία που η JCVI φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση. Φαίνεται, επίσης, ότι με την παρακράτηση αυτής της πληροφορίας, οι JCVI και DH παραβίασαν το δικαίωμα των ατόμων να κάνουν μια συνειδητή επιλογή σχετικά με τον εμβολιασμό. Με αυτόν τον τρόπο, οι JCVI / DH ενδέχεται να έχουν παραβιάσει όχι μόνο τις διεθνείς οδηγίες για την Ιατρική Ηθική (δηλαδή, την Διακήρυξη του Ελσίνκι και τον Διεθνή Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας) [2], αλλά επίσης, το δικό τους Κώδικα ορθής πρακτικής

Η Δρ Lucija Tomljenovic συνεχίζει:

«Τα πρακτικά των συνεδριάσεων της JCVI δείχνουν επίσης ότι ορισμένα από τα μέλη της επιτροπής είχαν εκτενείς δεσμούς με τις φαρμακευτικές εταιρείες και ότι η JCVI συχνά συνεργαζόταν με τους κατασκευαστές εμβολίων σε στρατηγικές που αποσκοπούν στην ενίσχυση της εφαρμογής των εμβολίων. Μερικές από τις συναντήσεις κατά τις οποίες συζητήθηκαν τέτοια αμφιλεγόμενα θέματα δεν προορίζονταν να είναι διαθέσιμες στο κοινό, καθώς τα πρακτικά κυκλοφορήσαν αργότερα, μέσω του νόμου περί ελευθερίας των πληροφοριών (FOI). Οι συγκεκριμένες συναντήσεις σημειώνονται στα πρακτικά ως «εμπορικής εμπιστοσύνης», και αποκαλύπτουν μια σαφή και ανησυχητική έλλειψη διαφάνειας, δεδομένου ότι ορισμένα στοιχεία αφαιρέθηκαν από το κείμενο (δηλαδή, τα ονόματα των συμμετεχόντων) πριν από την έκδοση αντιγράφου βάσει του FOI (για παράδειγμα, JCVI CSM / DH (Επιτροπή για την Ασφάλεια των Φαρμάκων / Υπουργείο Υγείας) Πρακτικά Μεικτής Επιτροπής για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις 1986-1992).

................
Στο παρακάτω βίντεο η Δρ. Lucija Tomljenovic Ph.D μιλάει για τις σκόπιμα μεροληπτικές έρευνες που γίνονται από του κατασκευαστές φαρμάκων και εμβολίων και αναφέρεται επίσης στους κινδύνους του εμβολίου κατά του τραχήλου της μήτρας (ενάντια στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων - Human Papilloma Virus HPV) το οποίο συνδέεται με αυτο-άνοσα νοσήματα.
   

....................

Εν ολίγοις, τα πρακτικά των συνεδριάσεων των JCVI / DH από την περίοδο 1983-2010 φαίνεται να δείχνουν ότι:

    1) Αντί να αντιδρούν κατάλληλα με την εκ νέου εξέταση των υφιστάμενων πολιτικών εμβολιασμού όταν προέκυπταν κίνδυνοι για την ασφάλεια σε συγκεκριμένα εμβόλια από τις δικές τους έρευνες, η JCVI είτε α) δεν προέβη σε καμία ενέργεια, β) διαστρέβλωσε ή επιλεκτικά αφαίρεσε δυσμενή δεδομένα για την ασφάλεια από τις δημόσιες εκθέσεις και γ) έκανε εντατικές προσπάθειες για να καθησυχάσει τόσο το κοινό όσο και τις αρχές για την ασφάλεια των αντίστοιχων εμβολίων.

    2) Περιόρισε σημαντικά την αντένδειξη για τα κριτήρια εμβολιασμού, προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού παρά τα εξαιρετικά και ανεπίλυτα ζητήματα ασφάλειας.

    3) Σε πολλές περιπτώσεις ζήτησε από τους κατασκευαστές εμβολίων να κάνουν συγκεκριμένες τροποποιήσεις των δελτίων δεδομένων τους, όταν αυτά ήταν σε σύγκρουση με τις επίσημες συμβουλές της JCVI για τους εμβολιασμούς.

    4) Επίμονα βασίστηκε σε μεθοδολογικά αμφίβολες μελέτες, ενώ απέρριπτε την ανεξάρτητη έρευνα, για την προώθηση της πολιτικής των εμβολίων.

    5) Επίμονα και κατηγορηματικά υποβάθμισε τις ανησυχίες για την ασφάλεια, ενώ διόγκωσε υπερβολικά τα οφέλη των εμβολίων.

    6) Προώθησε και επεξεργάστηκε ένα σχέδιο για την εισαγωγή νέων εμβολίων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ασφάλειας στη ρουτίνα του παιδιατρικού χρονοδιαγράμματος, με βάση την υπόθεση ότι οι άδειες τελικά θα χορηγούνταν.

    7) Αποθάρρυνε  ενεργά την έρευνα σχετικά με θέματα ασφάλειας των εμβολίων.

    8) Εσκεμμένα εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των γονέων και την έλλειψη σχετικής γνώσης σχετικά με τους εμβολιασμούς, προκειμένου να προωθηθεί ένα επιστημονικά αστήρικτο πρόγραμμα εμβολιασμών που θα μπορούσε να θέσει ορισμένα παιδιά σε κίνδυνο σοβαρών μακροπρόθεσμων νευρολογικών βλαβών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι ενέργειες φαίνονται να παραβιάζουν τον Κώδικα πρακτικής της JCVI


Διαβάστε εδώ το έγγραφο με τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία που αιτιολογούν αυτά τα συμπεράσματα στις 45 σελίδες του. Ένα εξαιρετικό ντοκουμέντο ερευνητικής εργασίας:


Και επίσης διαβάστε περισσότερα από τα Πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου της BSEM 2011 που δημοσιεύονται εδώ:

(The Health Hazards of Disease Prevention), Επιστημονικό Συνέδριο της BSEM, Μάρτιος 2011.