22 October 2012

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι φίλοι μας: ένα κάλεσμα για δράση


 
Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι ο φίλος των ανθρώπων που αναζητούν την αλήθεια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από έξι εταιρείες που εκπροσωπούν τα ίδια τα άτομα και τις ίδιες επιχειρήσεις που προσπαθούν να υποδουλώσουν, και σε ορισμένες περιπτώσεις, προσπαθούν να εξοντώσουν την ανθρωπότητα.

Έχω υπάρξει άμεσο θύμα αυτών των τρελών της παγκοσμιοποίησης και αυτή είναι η ιστορία του γιατί, εγώ, ένα άτομο που δεν είχε καμία εκπαίδευση ως δημοσιογράφος, τελικά αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να προσπαθήσω να αλλάξω τα πράγματα με τη πένα και το μικρόφωνο.

Επαγγελματικά, διδάσκω φοιτητές πώς να κάνουν την έρευνα στις τελικές εργασίες τους καθώς ολοκληρώνουν τις πτυχιακές σπουδές τους. Διδάσκω επίσης μαθήματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας. Έχω πρόσφατα αποσυρθεί από προπονητής μπάσκετ σε κολέγιο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση ούτε καμία επιθυμία να γίνω ποτέ δημοσιογράφος. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο ακτιβισμός μου ουσιαστικά μου επιβλήθηκε από άτομα σαν τον Τζον Μακέιν (γερουσιαστής από την Αριζόνα) και άλλους ψυχοπαθείς της παγκοσμιοποίησης.


Πριν από εννέα χρόνια, μετακόμισα στο υπέροχο σπίτι μου στην επαρχία, 30 χλμ βόρεια του Φοίνιξ, προκειμένου να ξεφύγω από την μάστιγα της αστικής ζωής. Λίγο μετά τη μετακόμιση στο σπίτι των ονείρων μου, η πολιτεία της Αριζόνα, η ομοσπονδιακή διεφθαρμένη κυβέρνηση και ο Τζον Μακέιν, ηγήθηκαν μιας συντονισμένης προσπάθειας για να αναγκάσουν την κοινότητά μου να εγκαταλείψουμε τη γη μας χωρίς αποζημίωση. Είχαμε πολύ ισχυρούς ανθρώπους παραταγμένους εναντίον μας στα μέσα ενημέρωσης και στις επιχειρήσεις, καθώς και στην πολιτική.

Οι 300 γείτονές μου, που ζούσαν ειρηνικά σε οικόπεδα των 4-8 στρεμμάτων με εξέπληξαν επιλέγοντας εμένα να είμαι ο εκπρόσωπος της ομάδας που θα ηγείτο του αγώνα να αποκαταστήσουμε τα χαμένα ιδιοκτησιακά μας δικαιώματα. Αρχικά, οι παγκοσμιοποιητές και  οι ανόητοι υπάλληλοι τους μας είπαν ότι ήμασταν στον χώρο υπερπτήσεων της Βάσης Luke της Πολεμικής Αεροπορίας και δεν έπρεπε να μας είχαν αφήσει να  χτίσουμε εκεί όπου είμαστε και οι παγκοσμιοποιητές θα χρησιμοποιούσαν την ισχύ του νόμου για να μας διώξουν. Όμως μια στιγμή, η βάση Luke είναι 50 χιλιόμετρα από την κοινότητά μας και θα έπρεπε να πετάξουν πάνω από 250 χιλιάδες ανθρώπων για να φθάσουν σε μας και ο κατασκευαστής μας έλαβε έγκριση από όλους τους φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της βάσης Luke, πριν από την κατασκευή των σπιτιών μας. Έτσι, ξέραμε ότι οι δικαιολογίες των παγκοσμιοποιητών που είχαν σχεδιαστεί για να μας διώξουν από τη γη μας ήταν ένα ψέμα. Αυτά τα ανήθικα άτομα ήθελαν να φύγουμε από τη γη μας για να εξασφαλίσουν τους πολύτιμους πόρους μας τους οποίους χρειάζονταν για την υποστήριξη των επεκτατικών σχεδίων τους.

Όταν οι παγκοσμιοποιητές επεμβαίνουν για να κλέψουν από τους ανθρώπους, τις οργανώσεις και τις χώρες, υπάρχουν λόγοι που χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και βέβαια υπάρχουν και οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ασκούν τις ατέλειωτες, εγκληματικές επιθέσεις τους κατά της ανθρωπότητας. Αυτό που σύντομα ανακάλυψε η κοινότητά μας ήταν ότι 11 χιλιόμετρα δυτικά μας, προγραμματιζόταν κάποια στιγμή να περάσει μέσα από την περιοχή μας μια βορειοαμερικανική εθνική οδός με διόδια (CANAMEX) που θα ελέγχεται από τον βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Επίσης έντεκα χιλιόμετρα ανατολικά, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές σχεδίαζαν να κατασκευάσουν ένα τεράστιο σύστημα υποστήριξης της υποδομής για το σύστημα του αυτοκινητόδρομου. Όχι τόσο συμπτωματικά, η κοινότητά μου κάθεται πάνω στον μεγαλύτερο υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα νερού της πολιτείας στα νοτιοδυτικά. Στη συνέχεια, οι παγκοσμιοποιητές υπό τον Τζον Μακέιν ήθελαν να μας διώξουν από τον τόπο μας, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στους πλούσιους υδάτινους πόρους μας για την υποστήριξη αυτών των σχεδίων παγκοσμιοποίησης. Αντί να επιβάλουν διαφανείς διαδικασίες στις περιουσίες της κοινότητάς μας, σύμφωνα με τις οποίες θα έπρεπε να καταβάλουν δίκαιες αποζημιώσεις στο πλαίσιο του νόμου, οι παγκοσμιοποιητές αποφάσισαν να κάνουν αυτό που κάνουν τόσο καλά, να κλέψουν αυτό που ήθελαν.

Κατά παράβαση της νόμιμης διαδικασίας των δικαιωμάτων μας και χωρίς να εκδοθεί κάποια δημόσια ανακοίνωση, η πολιτεία της Αριζόνα άρχισε κρυφά να εξετάζει και να περνά νομοθεσία που θα ανάγκαζε τελικά το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας μου να φύγει από τη γη μας χωρίς αποζημίωση. Όλα στο όνομα του να ικανοποιήσει τους διεθνείς τραπεζίτες-γκάνγκστερ, η πολιτεία πέρασε κάποιους δρακόντειους νόμους που μας απαγόρευαν να επισκευάσουμε τα σπίτια μας μετά από ζημιές που θα προκαλούσε θύελλα. Μας απαγόρεψαν να φτιάξουμε πισίνες, περιφράξεις, ανεξάρτητα γκαράζ, βεράντες, να εκτελούμε επισκευές στεγών και άλλα. Το πιο ανησυχητικό, δεν μπορούσαμε να ξαναχτίσουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ω ναι, ήμασταν υποχρεωμένοι να καταβάλουμε τις δόσεις μας για ένα σπίτι που δεν υπήρχε, αλλά δεν μπορούσαμε να το ανοικοδομήσουμε. Αυτό επίσης μας αφαιρούσε το δικαίωμα αποζημίωσης από την ασφάλεια σε περίπτωση καταστροφής. Με λίγα λόγια, δεν μπορούσαμε να οικοδομήσουμε ΤΙΠΟΤΑ, και τα σπίτια μας, με την πάροδο του χρόνου, έγιναν άνευ αξίας. Το 2006, δεν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τα σπίτια μας. Είναι ενδιαφέρον ότι η πτώση στις αξίες των ακινήτων μας δεν είδαν ποτέ μια αντίστοιχη μείωση των φόρων ακίνητης περιουσίας που πιθανώς βασιζόταν στην εκτιμώμενη αξία.

Μίλησα με πολλούς δικηγόρους με την ελπίδα ότι θα αναλάμβαναν την υπόθεσή μας, καθώς εκείνη την εποχή, ακόμα είχα την αυταπάτη ότι το δικαστικό σύστημα στήριζε την δικαιοσύνη. Κατάλαβα όμως την πραγματικότητα όταν κανένας δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπόθεσή μας, επειδή όλοι φοβούνταν τον ισχυρό και διεφθαρμένο παγκοσμιοποιητή, Τζον Μακέιν. Πολλά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης συντάχθηκαν εναντίον μας αποκαλώντας μας μη πατριώτες και ότι η κοινότητά μου ήταν μια «απειλή για την εθνική ασφάλεια.» Στην πραγματικότητα, η αρχισυντάκτης της εφημερίδας Arizona Republic, Venita Hawthorne James, έφτασε να μας πει ότι «θα έπρεπε να φύγουμε από τη γη μας για το γενικότερο καλό» (χωρίς αποζημίωση). Η κοινότητα μου έζησε μερικές πολύ σκοτεινές μέρες και φαινόταν ότι οι της παγκοσμιοποίησης ήταν παντού και έλεγχαν τους πάντες. Συλλογικά, χάσαμε πολύ από τον ύπνο μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετά από πολλές χαμένες μάχες και πολλές απογοητεύσεις, κατάφερα να κινητοποιήσω το Ελευθεριακό Κόμμα και στη συνέχεια αυτοί έπεισαν τους δικηγόρους του Ινστιτούτου Goldwater να παρέμβουν και αυτοί σταμάτησαν την κυβέρνηση από το να μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε τη γη μας, χωρίς ούτε καν να χρειαστεί να καταθέσει μήνυση. Όπως και τόσοι πολλοί της παγκοσμιοποίησης, όταν ρίξουμε φως στις εγκληματικές ενέργειες τους, γρήγορα τρέχουν να καλυφτούν. Εν ολίγοις, νικήσαμε, και νικήσαμε ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες. Αυτή ήταν μια αληθινή περίπτωση που ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ της παγκοσμιοποίησης.

Κατά τη διαδικασία του αγώνα για την κοινότητά μου, εμφανίστηκα σε πολλές τοπικές και εθνικές εκπομπές λόγου. Σε κάποιο σημείο, προσέλκυσα την προσοχή του μακαρίτη Pete Peterson, που είχε το ραδιόφωνο KBSZ στο Wickenburg, Αριζόνα, και μου πρόσφερε τη δική μου εκπομπή. Στην αρχή, το απέρριψα, γιατί δεν θεωρούσα ότι διέθετα τα προσόντα για να έχω τη δική μου εκπομπή. Στη διάρκεια της εμφάνισής μου στην εκπομπή του για τρίτη φορά, ο Πιτ ανακοίνωσε στον αέρα, ότι ξεκινούσα τη δική μου εκπομπή την επόμενη Κυριακή. Την ίδια εβδομάδα, ο Ernie Hancock, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Freedoms Phoenix website, μου πρόσφερε μια θέση αρθρογράφου στην ιστοσελίδα του. Όταν ο Pete πούλησε το σταθμό του, ο John Stadtmiller του Republic Broadcasting Network, μου πρόσφερε θέση στο δίκτυο του και από εδώ είμαι τυχερός να εκπέμπω σήμερα.

Όταν κοιτάζω πίσω τη ζωή μου, δεν υπάρχει τίποτα που να προεξοφλούσε ότι θα μπορούσα ποτέ να γίνω παρουσιαστής εκπομπής λόγου και ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόμουν ένας συγγραφέας που θα διαβάζεται πέρα από κάποιους ελάχιστους ανθρώπους. Το επακόλουθο μήνυμά μου προς όλους εσάς τους πιθανούς αγωνιστές στο κίνημα της ελευθερίας, είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε εξαιρετική επιδεξιότητα, αλλά πάνω απ' όλα θα πρέπει να έχετε μια πραγματική αίσθηση της δικαιοσύνης και ένα θαρραλέο πνεύμα και να πιστεύετε ολόψυχα σε ό, τι κάνετε.

Πριν από δέκα χρόνια, δεν γνώριζα την έκταση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης στο θέμα της αποβιομηχάνισης και του αποπληθυσμού της ανθρωπότητας. Σήμερα, ξέρω ότι η ανθρωπότητα είναι μέσα στον αγώνα για τη συλλογική ζωή της. Έχω συνειδητοποιήσει ότι έως τώρα έχω ένα μικρό αντίκτυπο στην αφύπνιση και στην κινητοποίηση μερικών ανθρώπων σε δράση. Ωστόσο, η ανθρωπότητα χρειάζεται όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις για να μεταφέρετε τη δάδα της ελευθερίας. Και για όνομα του Θεού, μη μου πείτε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε. Αν μπορώ να το κάνω εγώ, ο καθένας μπορεί. Γιατί μόνο όταν όλοι μαζί ξεσηκωθούμε και πούμε «τέρμα, όχι άλλο» στην παγκοσμιοποίηση, θα διασφαλίσει η ανθρωπότητα το μέλλον της.

Σας παρακαλώ να κάνετε το πρώτο βήμα και να χρησιμοποιήσετε το θεόσταλτο ταλέντο σας για να αυξήσετε την σφαίρα επιρροής σας. Αυτή η χώρα χρειάζεται 100 εκατομμύρια Paul Reveres (αμερικανός ήρωας στον απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στους βρετανούς αποικιοκράτες) να αφυπνίσουν και να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους από τους κοιμώμενους συμπατριώτες μας για τους επικίνδυνους δρόμους που βρίσκονται μπροστά μας, καθώς αγωνιζόμαστε για την ελευθερία μας και τελικά για την επιβίωσή μας. Μην περιμένετε, όπως εγώ, μέχρι να έρθει μια κρίση που θα σας αναγκάσει στον αγώνα. Σε κάποιο σημείο στην ιστορία, όλοι μας ούτως ή άλλως θα κληθούμε να πολεμήσουμε. Θα μπορούσατε κάλλιστα να τον κάνετε έναν αγώνα της δικής σας επιλογής. Κάντε το τώρα!

Αν η καρδιά σας είναι στο σωστό μέρος, θα υπάρξουν οι συνθήκες που θα σας δείξουν τον τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να προωθήσετε το σκοπό της ελευθερίας. Όταν φτάσει αυτή η στιγμή, όπως έχει συμβεί και με τόσους πολλούς άλλους ομοϊδεάτες Αμερικανούς, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε εκεί που είστε σε σχέση με τον αγώνα μας, όχι λόγω του ταλέντου σας ή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη του εγώ σας για προσοχή, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση από ισχυρές πνευματικές δυνάμεις και τελικά περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας. Ως αποτέλεσμα, θα αναπτύξετε μια αυτο-επίγνωση ότι είστε μέρος μιας ειδικής αποστολής την οποία έχετε επιλέγει να εκτελέσετε.

Καθώς βλέπουμε την αυξητική τάση του κινήματος της ελευθερίας, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει, ανυπομονώ για την ημέρα που οι προσπάθειες μας θα καταλήξουν σε ένα αντίπαλο τσουνάμι που θα σαρώσει ολόκληρο τον πλανήτη και θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρουμε πίσω τη νόμιμη κληρονομιά μας από εκείνους οι οποίοι προσωρινά μας έχουν στερήσει τις τύχες μας, τις ελευθερίες μας και το συλλογικό μέλλον της ανθρωπότητας. Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά πείθοντας ένα άτομο τη μέρα ότι η ζωή τους εξαρτάται από τη συμμετοχή τους. Αυτό το κίνημα δεν είναι απαραίτητο να απορροφήσει εντελώς τη ζωή σας. Ωστόσο, απαιτεί μια συγκεκριμένη επένδυση χρόνου. Σας παρακαλώ, κάντε το τώρα, γιατί το κακό δεν έχει ποτέ αργία και η ανθρωπότητα έχει ήδη τη πλάτη της στον τοίχο και τελικά, η ζωή σας, και οι ζωές των αγαπημένων σας εξαρτώνται από τη συμμετοχή σας.