07 February 2016

Μανιφέστο των Αφυπνισμένων


του Zen Gardner



Στους λίγους που αυτό αφορά:

Re: Η σκόπιμη υποδούλωση των ανθρώπων και του πλανήτη μας

Ενώ συνεχίζετε υποκριτικά να κατηγορείτε την ανθρωπότητα για την δεινή κατάσταση του κόσμου μας, με την παρούσα δημοσίευση, σας προειδοποιούμε ότι γνωρίζουμε καλά ότι είστε εσείς, οι οικονομικοί, εταιρικοί, στρατιωτικοί, επιστημονικοί και κυβερνητικοί πράκτορες και πάνω απ' όλα οι σκοτεινές σκιώδεις δυνάμεις που είναι πίσω σας, οι οποίες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αποτελούν και στελεχώνουν το καταστροφικό παγκόσμιο δίκτυο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις τρέχουσες σχεδιασμένες κρίσεις μας και τη συνολική κοινωνική κατάσταση.

Έχετε φέρει εμάς και τον πλανήτη μας στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν σταματήσετε και δεν απέχετε, αυτό που θα έρθει σύντομα θα είναι αίμα στα χέρια σας, θα προκαλέσει ανείπωτο πόνο, και όλα αυτά για το τίποτα όσον αφορά τα σχέδιά σας. Κι εσείς θα πεταχτείτε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, σαν ένα ακόμη επεμβατικό παράσιτο που δεν μπόρεσε να πετύχει τα ιδιοτελή σχέδιά του παρά όλες τις προσπάθειές του.

Να το ξέρετε.

Επίσημα λοιπόν ειδοποιούμε με την παρούσα όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό το μαζικό πρόγραμμα ελέγχου ότι:

• Γνωρίζουμε τις προσπάθειές σας να χαζέψετε, αναισθητοποιήσετε και να ελέγξετε τους πληθυσμούς του κόσμου.
• Έχουμε επίγνωση των καταστροφικών προγραμμάτων σας να αρρωστήσετε και να αλλάξετε την ανθρωπότητα μέσα από τη χημική, ηλεκτρομαγνητική και τη γενετική τροποποίηση των τροφίμων, των φυτών, των ζώων και εμάς των ίδιων.
• Γνωρίζουμε την αναίτια καταστροφή της γης, του ουρανού και των ωκεανών μας σας μέσω της εκμετάλλευσης των πόρων, της γεωμηχανικής και της τροποποίησης του καιρού.
• Γνωρίζουμε τις πολλές σας προβοκάτσιες και τα συγκεκαλυμμένα σχέδια «στρατηγικής της έντασης» σκόπιμα φτιαγμένα για να κρατούν τον κόσμο σε διαρκή φόβο και συνεχείς πολέμους εναντίον κατασκευασμένων εξωτερικών εχθρών για τον έλεγχο και το κέρδος.
• Γνωρίζουμε τα φασιστικά ιατρικά σχέδιά σας να στραγγίξετε και να καταστρέψετε την ανθρωπότητα μέσω του νοσηρού αλλοπαθητικού συστήματος ιατρικής που βασίζεται στο κέρδος και την κακή κατάσταση της υγείας σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της διάδοσης των φαρμακευτικών προϊόντων, τις επεμβατικές και εξουθενωτικές θεραπείες και τα σκόπιμα καταστροφικά εμβόλια.
• Γνωρίζουμε τις κινήσεις σας προς ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος στηριγμένο στον υπερβολικό φόβο και στην παραπληροφόρηση για να χειραγωγήσετε την ανθρωπότητα ώστε να πάρετε τη σιωπηλή επίσημη έγκριση να εκτελέσετε το πρόγραμμά σας του ελέγχου και της υποταγής.
• Γνωρίζουμε ότι το πολιτικό κατεστημένο σας είναι στημένο και έχει σχεδιαστεί για να αποσπά την προσοχή από τα πραγματικά ζητήματα και να κρατά το λαό απασχολημένο και αισθανόμενο ότι δήθεν συμμετέχει, ενώ εσείς υλοποιείτε το φαύλο πρόγραμμά σας.
• Γνωρίζουμε το επιβεβλημένο με τα ψεύδη, βαμπιριστικό σας σύστημα φορολόγησης για να χρηματοδοτείτε τη περαιτέρω γραφειοκρατία, τον έλεγχο και ένα ευρύτερο πρόγραμμα γενοκτονικών πολέμων σε αθώους ανθρώπους, και επίσης ότι είναι αυθαίρετο αλλά και την κυρίαρχη επιλογή μας απλά να μην συμμετέχουμε άλλο πλέον.
• Γνωρίζουμε ότι λίγες επιλεγμένες μεγάλες εταιρείες με κατεστημένα συμφέροντα σε αυτήν την παγκόσμια ατζέντα ελέγχουν τώρα σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης και ότι αυτά τα μέσα δεν είναι τίποτα περισσότερο από φερέφωνο προπαγάνδας για τους σκοπούς αυτούς.
• Γνωρίζουμε ότι η βιομηχανία σας της "ψυχαγωγίας" είναι απλά μια κοινωνικά κατασκευασμένη ώθηση στην προσωπική και κοινωνική διάσπαση της προσοχής, στο χάος και στην υποβάθμιση.
• Γνωρίζουμε για την τεχνητή νοημοσύνη, το ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα και τα σχέδια και τεχνολογίες χειρισμού του μυαλού που επιβάλλονται για την περαιτέρω επέκταση του ψυχοπαθούς σας προγράμματος ελέγχου.
• Γνωρίζουμε ότι καταστέλλετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες που απειλούν τις υπάρχουσες παρασιτικές κερδοφόρες, όπως η επικίνδυνη πετρελαϊκή και πυρηνική βιομηχανία, όταν εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν προκύψει εναλλακτικές πηγές ενέργειας και άλλες τέτοιες λύσεις που εσείς έχετε καταστείλει.
• Γνωρίζουμε ότι απομονώνετε τη γνώση και τη πληροφορίας σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων για να κρατάτε το γενικό πληθυσμό στο σκοτάδι και έτσι ανίσχυρο ως προς το πραγματικό ιστορικό πλαίσιο μας, ενώ εποφθαλμιάτε μυστικές πληροφορίες και διεξάγετε προηγμένη συγκαλυμμένη έρευνα για τους δικούς σας στόχους.
• Γνωρίζουμε ότι έχετε στιγματίσει, περιθωριοποιήσει και επιδιώξει να θέσετε εκτός νόμου κάθε μορφής κριτική, αμφισβήτηση ή διαφωνία χρησιμοποιώντας ό, τι δικαιολογία μπορείτε να κατασκευάσετε.
• Γνωρίζουμε τις καταπιεστικές σας, υποδουλωτικές νομισματικές απάτες και τις απάτες για νομικό έλεγχο, την ιδιωτική τραπεζική λεηλασία, και τη διεστραμμένη δίψα σας για χρήματα και εξουσία σε ένα επιβεβλημένο σύστημα ελέγχου που ποτέ δεν χρειαζόταν να υπάρχει.
• Γνωρίζουμε τους ψευδείς θεσμούς σας, τα ιδρύματα, τα ινστιτούτα, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και διεθνείς οργανισμούς, όπως τα λεγόμενα Ηνωμένα Έθνη και τα πολλά παραρτήματά τους και την ατζέντα που επιχειρεί να επεκτείνει περαιτέρω τα σχέδια και τα προγράμματά σας για παγκόσμιο έλεγχο.
• Έχουμε επίγνωση των μυστικών οργανώσεών σας, τη προσήλωση στη γραμμή αίματος και στις Εωσφορικές, Τεκτονικές, Βαβυλωνιακές και υπερκόσμιες ρίζες που κινούν την κακία των αυτοδιορισμένων ηγετών σας. Έχουμε επίγνωση των τελετουργικών θυσιών σας, την κλίση σας στη παιδοφιλία και κτηνωδία και άλλες άθλιες πρακτικές, οι οποίες είναι ανάθεμα για τη συνειδητή γενιά μας.

• Μέχρις ναυτίας...

Αυτό δεν θα γίνει πλέον άλλο ανεκτό.


Επί πλέον…

• Γνωρίζουμε ότι ξέρετε ότι σας έχουμε καταλάβει. Στεκόμαστε άφοβοι, πλήρως αφοσιωμένοι στην ευημερία της ανθρωπότητας. Είστε ρηχά, ιδιοτελή και σοβαρά παραπλανημένα όπλα στην υπηρεσία ενός συστήματος ελέγχου που κατασκευάστηκε από δυνάμεις πέρα ​​από τις γνώσεις σας, που θα σας καταβροχθίσει, όπως ακριβώς προσπαθεί να καταβροχθίσει εμάς.

• Γνωρίζουμε ποιοι είστε. Οι ημέρες σας είναι μετρημένες. Τα σχέδια σας σύντομα θα πέσουν πάνω στα κεφάλια σας, αν δεν αλλάξετε δραστικά τους τρόπους σας. Ο οικουμενικός νόμος το υπαγορεύει. Το ξέρετε, και το ξέρουμε. Εξ ου και η άθλια, αχρεία συμπεριφορά σας που τόσο καλά αποκαλύπτεται και που με τόσο μένος προσπαθείτε να αρνηθείτε και να καταστείλετε. Αυτό το μάταιο μαστίγωμα λειτουργεί μόνο προς την έκθεση της ανοικτής αλήθειας και υπέρ της αφύπνισης.

Αν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς μέσα σας, αυτομολήστε και βοηθήστε μας να εκθέσουμε και να εξαλείψουμε αυτές τις δυνάμεις που τελειώνουν τη ζωή. Εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια και οτιδήποτε αγαπάτε ήδη υποφέρουν και θα χαθούν επίσης στην καταστροφή που σύντομα προοριζόμαστε αν δεν απαντήσετε.

Τώρα.
Μια τελευταία προειδοποίηση.

Είμαστε ενήμεροι. Είμαστε αφυπνισμένοι και ενεργοποιημένοι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα εντός και εκτός της προσωπικής μας δύναμης για να δείτε τη φυλή και τον πλανήτη μας να επιβιώνει και για να αποτινάξουμε αυτή τη παρασιτική εισβολή. Ο ίδιος ο πλανήτης μας δεν θα δεχτεί αυτή την απόπειρα ανατροπής. Να ξέρετε, και να αναμένετε τις επιπτώσεις της Φύσης, καθώς και τι δικές μας, μια δημιουργούμενη θύελλα της ιερής αλήθειας που δεν μπορείτε ενδεχομένως να συλλάβετε.

Οι κοντόφθαλμες, μικροκαμωμένες προσπάθειες σας αντίθεσης και αντίστασης επισκιάζονται από αυτό που σας περιμένει.

Θα βρείτε την ανθρωπιά σας έγκαιρα; Πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα μπορούσατε, και όσοι από εσάς το κάνετε θα είστε ευπρόσδεκτοι μεταξύ των αφυπνισμένων. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε πολλοί είναι πέρα ​​από λύτρωση.

Αλλά μη προσπαθείτε να μας ξεγελάσετε. Είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Απλά παρακολουθείστε και δείτε. Εμείς θα σας εκπλήξουμε, όπως ακριβώς φοβάστε.

Είμαστε εδώ. Ζούμε. Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε ούτε να μας εμποδίσετε, με οποιοδήποτε μέσο, ​​παρά τις σαθρές προσπάθειές σας.

Η αλήθεια και η αγάπη που φέρνουμε έρχονται κατά πάνω σας. Η αλήθεια και ο κοσμικός συντονισμός δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και κάθε παρέκκλιση από αυτά θα μετριασθεί.

Έτσι είναι.

Σκεφτείτε το. Αν τολμάτε.

Υπογράφοντες,

Οι αιώνια αφυπνισμένοι