18 October 2015

Παγκοσμιοποίηση και η ώθηση σε υποχρεωτικούς, γενικευμένους εμβολιασμούς



του Jon Rappoport


Μόλις πραγματικά καταλάβεις την αλήθεια από τα ψέματα για κάποιο ζήτημα, τότε μπορείς να αποστασιοποιηθείς αρκετά και να ξεχωρίσεις τους πραγματικούς λόγους από τα ψέματα. Μπορείς να δεις το μυστικό πρόγραμμα που τα ψέματα προστατεύουν. Μπορείς να δεις γιατί προωθείται το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορείς να δεις αυτά που οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να μη δουν.

Σε πολλά παλιότερα άρθρα έχω τεκμηριώσει μια σειρά από γεγονότα για τα εμβόλια. Δεν είναι ασφαλή. Δεν είναι αποτελεσματικά. Δεν είναι υπεύθυνα για την μεγάλη πτώση των λεγόμενων μεταδοτικών νόσων.

Στις περισσότερες αν όχι όλες τις περιπτώσεις, οι ασθένειες τις οποίες υποτίθεται ότι εμποδίζουν, αφορούν μόνο ένα μικρό κομμάτι των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είναι σε κίνδυνο. Σε μερικές περιπτώσεις, (π.χ. εποχική γρίπη, γρίπη των χοίρων, SARS), τα "ξεσπάσματα" δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τους υιούς που δήθεν είναι η αιτία της ασθένειας. Άρα, ακόμα και αν τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, δεν θα είχαν κάποιο σχετικό αποτέλεσμα, γιατί στοχεύουν υιούς που δεν προκαλούν ασθένειες.

Ο λυσσαλέος ισχυρισμός ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά συνιστούν κίνδυνο για τα εμβολιασμένα είναι, κυριολεκτικά, μια αυτο-αντίφαση που χαρακτηρίζεται από παραφροσύνη, αφού αυτοί που έχουν εμβολιαστεί υποτίθεται ότι είναι προστατευμένοι.

Έχοντας τεκμηριώσει αυτά τα σημεία, είναι δυνατόν να εκτιμήσουμε τους πραγματικούς λόγους για την ώθηση να εμβολιαστεί κάθε άνθρωπος στη Γη. Μέσα σε αυτούς τους λόγους θα αναγνωρίσετε το χέρι ελέγχου της ελίτ των Παγκοσμιοποιητών για τους οποίους σκοπός είναι μια πλανητική αυτοκρατορία.

Πρώτον: Ο πιο υποτιμημένος λόγος για εμβολιασμό είναι η συμμόρφωση. Εξασφάλισε την συμμόρφωση από τους πολίτες. Βάλε τους σε ένα ιατρικό κανάλι από τη γέννηση (ακόμα και πριν τη γέννηση). Κατάφερέ τους να υπακούουν εντολές. Φτάσε σε μια βαθιά τυφλή υποταγή: εμπρός μαρς, μάτια κλειστά, στόματα κλειστά, από τη κούνια μέχρι το θάνατο.

Δεύτερο: Επειδή τα εμβόλια και τα ιατρικά φάρμακα είναι κατάφωρα τοξικά, η υπακοή γίνεται καταβολή δυνάμεων, ασθένεια, σύγχυση. Θάνατος. Οι πληθυσμοί είναι ανίκανοι να σκεφτούν, πολύ περισσότερο ν' αντισταθούν στις πολλαπλές πτυχές της τυραννίας.

Τρίτο: Στον "αναπτυσσόμενο κόσμο" όπου οι μεγαλο-εταιρίες, σε συγχρονισμό με το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης, λεηλατούν τη φτηνή εργασία, τους μεταλλευτικούς πόρους και τη γη, χρησιμοποιούν τον εμβολιασμό σαν "λύση", όταν στη πραγματικότητα είναι μια λύση που δεν φέρει αποτέλεσμα, προκαλεί μεγαλύτερη καταστροφή - και λειτουργεί σαν βιτρίνα για να συσκοτίσει αυτό που πραγματικά σακατεύει και σκοτώνει τους πληθυσμούς: επιβεβλημένη φτώχια, προβοκατόρικος πόλεμος, χρόνια μολυσμένες παροχές νερού, έλλειψη βασικής υγιεινής, κλεμμένη γη, σοβαρότατος από γενιά σε γενιά υποσιτισμός και πείνα, υπερσυνωστισμός, βιομηχανική μόλυνση.
Αυτές οι φρικαλέες συνθήκες αφήνονται άλυτες (σκόπιμα), έτσι ώστε να κρατούν τους πληθυσμούς αδύναμους να αντισταθούν τις αρπαγές των μεγαλο-εταιριών, ενώ οι εμβολιασμοί διαλαλιόνται ως ένα εξαιρετικό ανθρωπιστικό δώρο στους ανθρώπους.

Τέταρτο: Ο ισχυρισμός της πρόληψης της ασθένειας πριν συμβεί είναι μια από τις πιο δυνατές προσπάθειες  προπαγάνδας του παγκόσμιου ιατρικού καρτέλ. Χρησιμοποιείται για να φουσκώσει και να δικαιολογήσει όλες τις άλλες ιατρικές χορηγήσεις φαρμάκων, διαδικασίες και διαγνώσεις. Είναι η "σημαία περηφάνιας"  που ίπταται στην ιατρική ναυαρχίδα.

Πέμπτο: Ο εμβολιασμός, μέσω των τοξικών αποτελεσμάτων του, είναι μια επίθεση σε αυτό που κατά τα άλλα θα ήταν μια πολύ πιο υγιεινή παιδική ηλικία σε πολλές χώρες σε όλο το κόσμο. Εν συντομία, εάν η ευεξία και η υγεία μπορούσαν να επανέλθουν στο προσκήνιο παγκόσμια, θα εξέθεταν το ψέμα ότι "όλοι χρειάζονται τους γιατρούς όλη την ώρα." Αυτό το οφθαλμοφανές και άθλιο ψέμα είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της μοντέρνας ιατρικής.

Έκτο: Με βάση τους πέντε πρώτους λόγους, πόση εμπιστοσύνη θα είχατε, όταν αυτό το ιατρικό κατεστημένο θα έχει αποκτήσει άμεση πρόσβαση (με τη βελόνα) σε κάθε ατομική κυκλοφορία του αίματος στο κόσμο; Πόσο βέβαιοι θα είστε ότι κανένας δεν θα τολμούσε να εισάγει μυστικές ουσίες στα εμβόλια; Η πιο προφανής από αυτές, καλά τεκμηριωμένη στις Φιλιππίνες και στη Κένυα, είναι μια ορμόνη (HCG) που προκαλεί αποβολές στις γυναίκες που αργότερα γίνονται έγκυοι. Τα αλλοιωμένα εμβόλια είναι όργανα παρεμπόδισης γεννήσεων και ελέγχου του πληθυσμού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το ίδρυμα Ροκφέλερ - η προσωποποίηση της παγκοσμιοποίησης - ερευνούν αυτά τα εμβόλια για δεκαετίες.

Έβδομο: Η τεράστια προπαγάνδα που βομβαρδίζει με τα θαυμαστά οφέλη του εμβολιασμού συσκοτίζει πολύ δυσάρεστες αλήθειες για τα εγκλήματα του ιατρικού καρτέλ. Για παράδειγμα, δείτε στο περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής ένωσης, της 26ης Ιουλίου 2000, το άρθρο της Δρ  Barbara Starfield, "Είναι η υγεία στις ΗΠΑ πράγματι η καλύτερη στο κόσμο;". Η Starfield συμπεραίνει ότι, κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, το ιατρικό κατεστημένο σκοτώνει 225.000 Αμερικανούς. Αυτό ισοδυναμεί με 2,25 εκατομμύρια θανάτους ανά δεκαετία. Η στρατηγική είναι απλή: γέμισε τα μέσα με θετικά παραμύθια για το ιατρικό καρτέλ. Συγκάλυψε την μαζική καταστροφή.

Όγδοο: Χρήματα. Η ιατρική φροντίδα και θεραπεία είναι μια υπόθεση πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, παγκόσμια.

Ένατο: Διατηρώντας την κορυφαία πλάνη ότι "η ασθένεια αναπόφευκτα προκαλείται από μικρόβια και τίποτε άλλο," το κατεστημένο των εμβολιασμών μπορεί να σαλπίζει το παραμύθί του ως το θρίαμβο της ιατρικής επιστήμης στο πόλεμο ενάντια στα μικρόβια. Κάνοντάς το αυτό, μπορεί, για παράδειγμα, να εκτρέψει τη προσοχή από τις τοξικές επιπτώσεις ασθένειας της βιομηχανικής μόλυνσης. Περιττό να πούμε ότι, αυτή η εκτροπή είναι ο κύριος στόχος των ρυπαινόντων μεγαλο-εταιριών που προωθούν τους στόχους της Παγκοσμιοποίησης.

Θα ήταν ανόητο, φυσικά, να ισχυριστώ ότι πολλοί γιατροί ή ιατρικοί γραφειοκράτες έχουν επίγνωση όλων αυτών των εννέα λόγων. Το περισσότερο ιατρικό προσωπικό έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, μέσα από την εκπαίδευση, στο να πιστεύει ότι αυτό που υποστηρίζουν είναι αληθινό.

Το σήμα κατατεθέν οποιασδήποτε μακροπρόθεσμης οργανωμένης συνομωσίας είναι η διάσπαση σε κομμάτια. Κάθε εμπλεκόμενος έχει γνώση μόνο του δικού του μικρού κομματιού. Ανεβαίνοντας στην ιεραρχία, οι εμπλεκόμενοι βλέπουν λίγο μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, αλλά συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό.

Και πάντα υπάρχει η απειλή της απώλειας του στάτους, των χρημάτων, της δουλειάς, της μελλοντικής καριέρας (και ακόμα της ζωής) ώστε να αποτρέπει την επιθυμία για να μιλήσει κάποιος.

Στα ανώτατα επίπεδα, οι εμπλεκόμενοι κατανοούν ακόμη μεγαλύτερο μέρος της εικόνας. Λίγοι εξ αυτών, όμως, είναι πρόθυμοι να κατανοήσουν τη σκοπιμότητα αυτού που επιβάλλεται στους πληθυσμούς.

Αυτοί που ελέγχουν τα πράγματα στη κορυφή είναι οι ικανοποιημένοι ψυχοπαθείς. Κι αυτοί επίσης πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό – μόνο που ορισμός τους του "καλού" και του "σωστού" είναι υποκειμενικός. Περιλαμβάνει την εκτεταμένη καταστροφή.

Η κατανόηση όλων των παραπάνω θα πείσει εκείνους που αντιστέκονται στον εμβολιασμό ότι παίζοντας άμυνα, ελπίζοντας για αναγνώριση, και κάνοντας έκκληση για κατανόηση δεν είναι αρκετά. Αυτό που απαιτείται είναι να βγουν στην επίθεση με μεγάλη ενέργεια.