20 January 2015

Η ΕΕ σπέρνει θάνατο



Τη Τρίτη, 13 Γενάρη 2015, ο δολοφόνος ξαναγύρισε στο τόπο του εγκλήματος για να αποτελειώσει το θύμα. Ο δολοφόνος που λέγεται ΕΕ αφού ύπουλα και χωρίς την άδεια μας άνοιξε επί χρόνια την κερκόπορτα στις εισαγωγές ΓΤΟ (κυρίως σόγια για ζωοτροφή) εγκρίνει τώρα και την καλλιέργεια των σπόρων του θανάτου, των ΓΤΟ, στα ευρωπαϊκά εδάφη.

Το θύμα στη προκειμένη περίπτωση είναι τα 504 εκατομμύρια των ευρωπαίων πολιτών που βλέπουν την δεδομένη και σταθερή αντίθεσή τους στους ΓΤΟ να αγνοείται προκλητικά και να διακυβεύεται πλέον ευθέως η ίδια η ζωή τους και η επιβίωσή τους. Επίσης βλέπουν μιαν ΕΕ υποτελή στην νέα τάξη, πρόθυμη να συνταχθεί με την ύβρη προς τη ζωή και με την νοσηρή κληρονομιά αποτυχίας και καταστροφής των ΓΤΟ αλλά ταυτόχρονα αρνούμενη πεισματικά να προστατέψει την υγεία μας και το δικαίωμά μας στην επιλογή πραγματικής, φυσικής τροφής, αρνούμενη να προστατέψει το περιβάλλον και τις οικολογικές μεθόδους καλλιέργειας.

Αυτή η εμμονή στους ΓΤΟ δεν υπαγορεύεται από κανένα πραγματικό λόγο αλλά αποκλειστικά και μόνο από την αρρωστημένη αντίληψη που κατευθύνει την ΕΕ η οποία θέλει κάθε κοινωνικό αγαθό (τροφή, νερό, κλπ) να περάσει σε συγκεκριμένους ιδιώτες που δεν είναι άλλοι από την μεγαλομανή κλίκα της νέας τάξης που θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου. Και η βιοτεχνολογία και οι ΓΤΟ είναι το πρόσχημα και το όχημα για να υλοποιηθεί το γεωπολιτικό σχέδιο αρπαγής και μονοπώλησης της τροφής από την συγκεκριμένη κλίκα. Για κανέναν άλλο λόγο δεν επινοήθηκαν και προωθούνται οι ΓΤΟ παρά τους διάφορους παραπλανητικούς ισχυρισμούς.

Επιπλέον η εμμονή στους ΓΤΟ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρνητική εμπειρία που έχει συγκεντρωθεί από τα 20 χρόνια παρουσίας της βιοτεχνολογίας και της ΓΤΟ καλλιέργειας που δείχνει ότι αυτές έχουν αποτύχει παταγωδώς. Στις ΗΠΑ, στην Αργεντινή, στην Ινδία και σε όλες τις 25 χώρες όπου μέχρι τώρα υλοποιήθηκε η ΓΤ γεωργία, έφερε τη καταστροφή:
- μειωμένες αποδόσεις,
- υπερ-ζιζάνια,
- αύξηση των χημικών,
- αυτοκτονίες αγροτών,
- έξαρση των ασθενειών στο πληθυσμό
- σκόπιμη γενετική μόλυνση
- όξυνση αντί επίλυση της επισιτιστικής κρίσης


Όμως η ΕΕ εθελοτυφλεί μπροστά στα γεγονότα και σε αυτή τη καταστροφή και την συγκαλύπτει ενώ προκλητικά εξακολουθεί να αναμασά τα ψεύδη του λόμπι περί «επιστήμης» και ότι δήθεν με το να εμμένουμε σε μια παραδοσιακή, οικολογική γεωργία θα χάσουμε το τρένο της «εξέλιξης». Και βέβαια σκόπιμα παρακάμπτει το γεγονός ότι η «οπισθοδρομική» Ευρώπη με τη συμβατική γεωργία έχει μεγαλύτερη γεωργική απόδοση από την ΓΤΟ «τεχνολογία» των ΗΠΑ.

Αντί λοιπόν το θέμα να είναι η πλήρης κατάργηση των ΓΤΟ και το κλείσιμο και η απαγόρευση του απατηλού κλάδου της βιοτεχνολογίας (η οποία είναι η συγκαλυμμένη ευγονική) με την απαγόρευση όσων ΓΤΟ έχουν ήδη παράνομα εγκριθεί μέσα από την αδιαφανή και αντιδημοκρατική πρακτική της ΕΕ, καταλήξαμε τελικά με μια «απόφαση-οδηγία» η οποία επιβάλλει πλήρως τους ΓΤΟ και η οποία αλλάζει ριζικά και απόλυτα αρνητικά τα πράγματα αφού:

- είναι σε βάρος της περιβαλλοντικής ασφάλειας και της ασφάλειας στην υγεία
- δίνει τώρα περισσότερη δύναμη στις επιχειρήσεις απέναντι στα κράτη μέλη
- διευκολύνει τη διαδικασία της εμπορίας και καλλιέργειας των νέων ΓΤΟ
- ανοίγει διάπλατα τις πόρτες των εγκρίσεων των ΓΤΟ στην Ευρώπη
- απαγορεύει στα κράτη μέλη να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με βάση τη δική τους ανάλυση των κινδύνων για την υγεία και το περιβάλλον
- δεν επιτρέπει την αυστηρή ρύθμιση των ΓΤΟ και το να απαγορευθούν λόγω ανεπαρκών μελετών
- δεν δίνει τη δυνατότητα στις περιφέρειες να κηρύξουν μορατόριουμ
- αναγορεύει την EFSA (Ευρωπαϊκή αρχή ασφάλειας τροφίμων) ως το μονοπώλιο της εμπειρογνωμοσύνης, κάτι που είναι απαράδεκτο, δεδομένης της διείσδυσης των λόμπι μέσα σ’ αυτόν τον οργανισμό
- σε συνδυασμό με συμφωνίες που διεξάγονται μυστικά (TTIP, CETA) θα δίνει το δικαίωμα στις εταιρείες να μηνύουν τις χώρες για τις απαγορεύσεις των ΓΤΟ
- δεν προστατεύει τη βιολογική γεωργία από τη γενετική μόλυνση ούτε προβλέπει πρόστιμα γι αυτούς που μολύνουν με ΓΤΟ τις βιολογικές καλλιέργειες
- κάνει παράνομο για τις χώρες να ελέγχουν τις εισαγωγές των ΓΤΟ τροφίμων


Η ματαιότητα αλλά και η προκλητικότητα των όσων «αποφασίστηκαν» αγνοώντας την βούλησή μας γίνεται πλέον ολοφάνερη σε εμάς, στην πλατιά μάζα της κοινωνίας την οποία αφορά η απόφαση που ελήφθη. Είναι μια απόφαση που δεν μας εκφράζει και που ουσιαστικά για εμάς τους πολίτες της Ευρώπης είναι σαν να μην έχει ληφθεί: δεν την λαμβάνουμε υπόψη μας και θα πρέπει να παρέμβουμε ώστε να ακυρωθεί στη πράξη.

Μπροστά μας τώρα λοιπόν έχουμε ξεκάθαρα ένα στόχο: να τελειώνουμε μια για πάντα με την βιοτεχνολογία και τους ΓΤΟ. Η απόφαση-έκτρωμα ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης και μας δίνει την αφορμή να κλείσουμε την νοσηρή παρένθεση της παρέμβασης στο DNA πριν οι συνέπειες είναι μοιραίες. Και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να ανασυγκροτήσουμε και να αναβιώσουμε το κίνημα που υπήρξε παλιότερα και να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο στον ολοκληρωτισμό της αφαίρεσης του πιο ζωτικού για την επιβίωση δικαιώματος.

Εμείς οι πολίτες της Ευρώπης θα πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας και να πούμε: τέλος στο πείραμα με τη ζωή και τη Φύση γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στο DNA της ζωής και να ανακατεύει γονίδια από διαφορετικά βασίλεια – κάτι που η Φύση δεν έχει επιτρέψει τα 3,5 δισεκατομμύρια που υπάρχει ζωή στη Γη.

Επιπλέον κανένας δεν έχει το δικαίωμα:
- να μας αφαιρέσει τη Διατροφική Ελευθερία
- να υποκαταστήσει την πραγματική, φυσική τροφή με νοσηρή, ΓΤ ύλη γεμάτη φυτοφάρμακα
- να μονοπωλήσει και να ελέγξει τη τροφή
- να προκαλεί γενικευμένη γενετική μόλυνση*

Και τέλος κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφανίσει αυτό τον τεράστιο θησαυρό βιοποικιλότητας δηλαδή γενετικού υλικού και ποικιλιών φυτών που δημιούργησαν οι καλλιεργητές στη διάρκεια χιλιετιών αλλά και τον τεράστιο πλούτο εμπειρίας στο να παράγουμε πραγματική τροφή με οικολογικές μεθόδους ενώ ταυτόχρονα πορευόμαστε με την ροή της αειφορίας του μητρικού οικοσυστήματος χωρίς να εξαντλούμε τους φυσικούς πόρους.

Η απόφαση της ΕΕ να σπείρει θάνατο μας αφυπνίζει στη κρισιμότερη μάχη της συγκυρίας μας: τη μάχη στο πεδίο της τροφής, μια μάχη που έως τώρα διεξαγόταν στο παρασκήνιο και είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα. Εκεί λοιπόν καλούμαστε να αναμετρηθούμε με αυτούς που επιβουλεύονται τη ζωή μας με τοξική τροφή Φρανκεστάϊν που οδηγεί κατευθείαν στον εκφυλισμό και στο θάνατο.

Γιατί στο ζήτημα της τροφής η επιλογή είναι μόνο μία: η πραγματική τροφή της Φύσης η οποία παράγεται δίκαια και με σεβασμό για τους ανθρώπους, τα ζώα και το οικοσύστημα και η οποία τιμά και δικαιώνει την πεπτική μας ανατομία. Μόνο αυτή μπορεί να διασφαλίσει την υγεία, την επιβίωση και το μέλλον.




..........

* Παρά την απαγόρευση της καλλιέργειας των ΓΤΟ που ίσχυε έως τώρα, έχουν ήδη υπάρξει περιπτώσεις ΓΤ φυτών που βρέθηκαν να μεγαλώνουν ελεύθερα στη φύση στην Ελβετία. Φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής που πλέον θα επιτρέπεται νόμιμα η καλλιέργεια των ΓΤΟ από κάποιες χώρες.





01 January 2015

Είμαστε όλοι σπόροι


Με ελληνικούς υπότιτλους

Είμαστε όλοι οι σπόροι της ειρήνης, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αλήθειας έτοιμοι να βλαστήσουμε και να δημιουργήσουμε το νέο πρόσωπο αυτού του πλανήτη.

Το τρέχον σκηνικό είναι το αποκρουστικό πρόσωπο ενός ολοκληρωτικού συστήματος που ύπουλα κάθε μέρα μας κλέβει τις προϋποθέσεις επιβίωσης και παρά τη φαινομενική δύναμή του είναι προσωρινό και ζει τις τελευταίες αλαζονικές στιγμές του πριν τη θεαματική πτώση.

Μέσα από κίβδηλες, ψευδεπίγραφες, νομικά κατασκευασμένες οντότητες (θεσμοί, «διεθνείς» οργανισμοί, πολυεθνικές εταιρείες) και με τον απόλυτο αντιπερισπασμό των ελεγχόμενων, καθεστωτικών ΜΜΕ, το παγκοσμιοποιημένο σύστημα της καταπίεσης επιχειρεί την τελική, την κορυφαία πρόκληση και εξαπάτηση: να μας πάρει την πραγματική τροφή της φύσης και τους φυσικούς σπόρους.

Ο στόχος του δεν είναι άλλος πλέον (αφού ήδη έχει πάρει τον έλεγχο του χρήματος) παρά ο έλεγχος της βασικής βιολογικής ανάγκης της τροφής. Και έλεγχος της τροφής σημαίνει ένα πράγμα: έλεγχο του σπόρου, αυτού του κορυφαία ζωτικού για τη ζωή φυσικού πόρου αφού όλη η τροφή στη Γη αρχίζει με το σπόρο που γίνεται φυτό - μιας και ο πλανήτης μας έχει ως βασικό χαρακτηριστικό να είναι ένας πλανήτης των Φυτών.

Ο σπόρος είναι για την τροφή ότι είναι το χρήμα για την οικονομία. Σημαίνει καταρχήν επιβίωση και υγεία αλλά επιπλέον αυτάρκεια και Διατροφική Ελευθερία αφού σπέρνοντας και διατηρώντας σπόρο ουσιαστικά ισοδυναμεί με το να εκδίδεις το δικό σου χρήμα και να μην είσαι έρμαιο των τοκογλύφων. Ο σπόρος λοιπόν στοχεύεται ως ο τελευταίος πόρος προς αρπαγή και αυτό τώρα προωθείται με κάθε τρόπο (άμεση απαγόρευση, ιδιωτικοποίηση, σκόπιμη οικολογική καταστροφή, υποκατάσταση από εργαστηριακά, τοξικά κατασκευάσματα που περιφέρονται δήθεν ως «σπόροι» (ΓΤΟ), κλπ).

Μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτό αλλά όλο αυτό το σκηνικό αντιπερισπασμού με τη στημένη ψευδοκρίση και τα ψευδοχρέη (που όμως έχουν πραγματικές συνέπειες για τους λαούς) δεν στήθηκε τυχαία από τους ενορχηστρωτές του χάους: τις μεγαλομανείς δυναστείες (εκπρόσωποι του κατώτερου είδους ανθρώπου) που κρύβονται από πίσω. Όλη αυτή η αναταραχή στοχεύει στην απόσπαση της προσοχής την ώρα που το νοσηρό σύστημα μας αρπάζει σαν το κλέφτη το τελευταίο πράγμα στο οποίο ακόμη έχουμε κάποιο έλεγχο και το οποίο κυριολεκτικά μας διασφαλίζει τη ζωή: τους φυσικούς σπόρους.

 Με ελληνικούς υπότιτλους

Η πραγματική μάχη για την επιβίωση και το μέλλον, η πραγματική μάχη με τους δυνάστες της ανθρωπότητας δίνεται στο επίπεδο του σπόρου και εκεί πρέπει να συγκεντρωθεί και να σταθεί ως πανστρατιά η ανθρωπότητα.

Το αντίπαλο στρατόπεδο προελαύνει με την ύπουλη τακτική του νομοθετικού ολοκληρωτισμού: μέσα από τη δύναμη που διαθέτει ψηφίζει τόμους από ευφημιστικά αποκαλούμενους «διεθνείς νόμους και συμφωνίες» που ουσιαστικά είναι οι θρασύτατες και άπληστες απαιτήσεις του απέναντί μας προκειμένου να κατακτήσει τον διακηρυγμένο στόχο του για κυριαρχία πλήρους φάσματος.

Έτσι έχουμε τη νομοθετική θωράκιση των δραστών αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και βέβαια κατάπτυστα «νομοθετήματα» που προσπαθούν να μας εξαπατήσουν κατάμουτρα και να μας πιάσουν στον ύπνο απαιτώντας από εμάς να απεμπολήσουμε τα δικαιώματά μας και να συμμορφωθούμε σε παρανοϊκά τετελεσμένα γεγονότα.

Ψηφίζουν λοιπόν κομμάτι κομμάτι τις παρανοικές απαιτήσεις τους ως «νόμους» τους και περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσουμε.

Μας ζητούν προκλητικά:

- να παραιτηθούμε από το δώρο της φύσης, τους φυσικούς σπόρους και τη φυσική τροφή, και να  συμμορφωθούμε με την απαγόρευση της διατήρησης των φυσικών σπόρων

- να υποκαταστήσουμε στο μυαλό μας αλλά και στη ζωή μας αυτό τον φυσικό σπόρο με τα ΓΤΟ κατασκευάσματα Φρανκεστάϊν που φτιάχνουν σε εργαστήρια και που καταχρηστικά και με περίσσιο θράσος ονομάζουν σπόρους

- να αποδεχθούμε την αφαίρεση του δικαιώματος της καλλιέργειας της τροφής μας

- τέλος να ξεχάσουμε την πραγματική τροφή που δίνει η Φύση και να αποδεχθούμε ως "τροφή" τη κατάρα για την ανθρωπότητα που λέγεται ΓΤΟ.

 Με ελληνικούς υπότιτλους

Δυστυχώς η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος έχει καταφέρει αρκετά εις βάρος μας μέχρι τώρα όμως η τελική έκβαση αυτής της μητέρας των μαχών δεν έχει ακόμα κριθεί.

Τώρα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται η μέγιστη ενεργοποίηση για να διασφαλίσουμε μια για πάντα το δικαίωμα στην Διατροφική Ελευθερία, τη βάση όλων των ελευθεριών, και να προστατεύσουμε την γενετική ποικιλομορφία, αυτή την Αλεξάνδρεια των Σπόρων που η ανθρωπότητα σε συνεργασία με τη Φύση δημιούργησαν στη διάρκεια χιλιετιών.

Γιατί αν δεν τα καταφέρουμε και χάσουμε τους σπόρους, αυτό ως γεγονός θα ισοδυναμεί με το κάψιμο της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας – το κομβικό, συμβολικό τέλος της ακμής του αρχαίου κόσμου και το πέρασμα σε μια περίοδο σκοταδισμού. Με τη διαφορά ότι τώρα θα μας περιμένει ένας ασύλληπτα πιο σκοτεινός, φοβερός, νέος Μεσαίωνας.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί να «βλαστήσουμε» όπως οι σπόροι της ζωής και να φυτρώσουμε «εκεί που δεν μας σπέρνουν» εξουδετερώνοντας μια και καλή την διατροφική δικτατορία της απαγόρευσης των φυσικών σπόρων και της στημένης κυριαρχίας των ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένων οργανισμών), δηλαδή της πολιτικής εκδοχής του βιολογικού πολέμου εναντίον μας και της συνεπακόλουθης γενοκτονίας μέσα από την «τροφή» που έχουν εξαπολύσει ως όπλο εναντίον μας.

Ήρθε η στιγμή να δείξουμε τη δύναμή μας να μεγαλώνει και να θεριεύει για να εκτοπίσει τα τωρινά ζιζάνια της ανωμαλίας, της νοσηρότητας και της ανηθικότητας. Και η δύναμη αυτή είναι η ΜΟΝΙΜΗ δράση μέσα από έναν νέο, ριζικά διαφορετικό και συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής. Σε αυτή τη νέα πορεία ζωής η κύρια προτεραιότητά μας είναι η αποκατάσταση της πράξης της τροφής μας η οποία ξαναγίνεται και πάλι η υπεύθυνη εκείνη πράξη που τιμά τις αξίες αλλά και την πεπτική ανατομία του φυτοφάγου που διαθέτουμε.

Και από χέρι σε χέρι, σπόρο με το σπόρο, από άνθρωπο σε άνθρωπο, μεταμορφώνουμε το πρόσωπο αυτού του πλανήτη στην πραγματική του εικόνα της αειφορίας, της αφθονίας, της ελευθερίας των σπόρων για να εξαλείψουμε οριστικά την αφύσικη, μονότονη και νοσηρή τωρινή εικόνα της «Νέας» (Διατροφικής) Τάξης Πραγμάτων.