16 July 2014

Η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων (ΓΤΟ) θα προκαλέσει μια παγκόσμια φονική οικοκτονία σε ολόκληρο τον πλανήτη, προειδοποιεί διακεκριμένος επιστήμονας



του Mike Adams
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ:

Ένας κορυφαίος επιστήμονας και ειδικός στην «Ανάλυση Κινδύνου» προειδοποιεί πλέον δημόσια ότι οι ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) συνιστούν μια τρομερή, πραγματική απειλή για τη συνέχιση της ζωής στη Γη. Ο Nassim Taleb, συγγραφέας των βιβλίων “The Black Swan” (Ο μαύρος κύκνος) και “Fooled by Randomness” (Εξαπατημένος από το τυχαίο), λέει ότι οι ΓΤΟ έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν «μια μη αναστρέψιμη παύση της ζωής σε μια κλίμακα, η οποία θα μπορούσε να είναι ο πλανήτης.»

Η πλήρης εξήγησή του παρουσιάζεται σε αυτό το δημόσιο έγγραφο το οποίο περιγράφει πως ακόμα και ένας μικρός κίνδυνος ανά είδος καλλιέργειας μπορεί τελικά να οδηγήσει σε παγκόσμια οικοκτονία αν γίνει με αμέλεια. Όπως εξηγεί ο Taleb, «Όσον αφορά τον κίνδυνο της καταστροφής δεν υπάρχουν περιθώρια, όπως ακριβώς συμβαίνει με ένα πόρο που εξαντλείται σε μακροπρόθεσμη βάση (ακόμη και μικροπρόθεσμα). Σύμφωνα με τα θεωρήματα περί καταστροφής, αν προκαλέσουμε μια μικρή πιθανότητα καταστροφής, ως κίνδυνο για «μια μόνο φορά», αν επιβιώσουμε από αυτόν, στη συνέχεια, επαναλάβουμε την έκθεση, τελικά θα καταστραφούμε με πιθανότητα 1. (Όπου «πιθανότητα 1» σημαίνει μια πιθανότητα 100%).

Η ορθολογική σκέψη οδηγεί αυτόματα σε σκεπτικισμό όσον αφορά την ασφάλεια των ΓΤΟ

Αυτό το νηφάλιο, επιστημονικό συμπέρασμα είναι φυσικά απόλυτα ορθολογικό και βασίζεται στην καθαρή σκέψη. Οι αυτο-παραπλανούμενοι φανατικοί των ΓΤΟ και τα πληρωμένα τρολ της Monsanto προβλέψιμα προσπαθούν να αποσιωπήσουν τους κινδύνους αυτούς στην προσπάθειά τους για κέρδη και εξουσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι.

Στην πραγματικότητα, όπως υποστηρίζει πειστικά ο Taleb, οι γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές είναι ειδικά σχεδιασμένες για να έχουν ένα πλεονέκτημα επιβίωσης έναντι των συμβατικών καλλιεργειών, που τους επιτρέπει να αντιστέκονται καλύτερα στη ξηρασία ή στις προσβολές παρασίτων ή ζιζανίων. Αυτό το πλεονέκτημα επιβίωσης - αν είναι τόσο πραγματικό όσο ισχυρίζονται οι παραγωγοί αυτών των σπόρων - σημαίνει ότι τα γενετικά τροποποιημένα φυτά μπορούν να παραγκωνίσουν τις μη-ΓΤΟ καλλιέργειες στους αγρούς. Ως εκ τούτου, η γενετική ρύπανση η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη σε όλη τη Βόρεια Αμερική θα χειροτερέψει, και δεν υπάρχει αναστροφή της επειδή όλα τα έμβια συστήματα - ακόμη και τα γενετικά τροποποιημένα - έχουν μια φυσική τάση να εξαπλώνονται, να πολλαπλασιάζονται και να επιβιώνουν.
Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ΓΤΟ καλλιέργειες θα παραγκωνίσουν και άρα θα εκτοπίσουν τις μη-ΓΤΟ καλλιέργειες με τη πάροδο του χρόνου. Γιατί έχει σημασία αυτό; Επειδή η αύξηση των ΓΤΟ είναι σχεδόν συνώνυμη με την κατάρρευση της γενετικής ποικιλότητας στους σπόρους και στις καλλιέργειες τροφής. Και δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά πίσω στην ιστορία για να βρούμε παραδείγματα αποτυχίας σε μονο-καλλιέργειας τροφής που οφείλονταν στην έλλειψη γενετικής ποικιλομορφίας:

- Ο λιμός της πατάτας στην Ιρλανδία του 1845-1852 προκλήθηκε από την υπερβολική εξάρτηση σε μια γενετικά περιορισμένη καλλιέργεια τροφής. Συγκλονιστικά, το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ιρλανδίας στηριζόταν σε μια μονοκαλλιέργεια, και όταν ο περονόσπορος της πατάτας (μυκητιακός μικροοργανισμός) επιτέθηκε με επιτυχία στην καλλιέργεια, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέθαναν από την πείνα.

- Η τρέχουσα κρίση στην παγκόσμια παραγωγή μπανάνας προκαλείται επειδή σχεδόν όλες οι εμπορικές καλλιέργειες μπανάνας είναι γενετικά πανομοιότυποι κλώνοι.

- Η παραλίγο κατάρρευση των εσπεριδοειδών στη Φλόριντα λόγω ασθένειας επίσης προκαλείται από μια εντυπωσιακή έλλειψη γενετικής ποικιλομορφίας σε όλα τα περιβόλια εσπεριδοειδών.

Η απώλεια της γενετικής ποικιλότητας είναι ένα μονοπάτι προς τη παγκόσμια ασθένεια και τη πείνα

Κάθε σοβαρός επιστήμονας στους τομείς της ανθρωπολογίας, της γενετικής ή της γεωργίας θα σας προειδοποιήσει ότι η χαμηλή γενετική ποικιλότητα είναι το πρώτο βήμα προς την κρίση και την κατάρρευση οποιουδήποτε πληθυσμού. Όταν χαθεί η γενετική ποικιλότητα, ολόκληρο το είδος γίνεται ευάλωτο στο να αφανιστεί από επιδημική νόσο.

Αυτή η αρχή είναι αδιάψευστη και αναγνωρίζεται ευρέως ως αλήθεια μεταξύ σχεδόν όλων των επιστημονικά εγγράμματων στοχαστών ... εκτός φυσικά από εκείνους που πιέζουν για τους ΓΤΟ. Αυτοί οι αρνητές επιλεκτικά αλλοιώνουν την «επιστημονική αλήθεια» για να αποκλείσουν τις οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορούν να αμφισβητήσουν το κατά πόσο είναι σοφό να εκτοπιστεί ο παγκόσμιος θησαυρός ποικιλίας των σπόρων με τους πατενταρισμένους σπόρους των εταιρειών. Η Αρχή της Προφύλαξης πρόθυμα ρίχνεται έξω από το παράθυρο, όταν πρόκειται για τα εταιρικά κέρδη.

Οι διαγονιδιακοί ΓΤΟ μπορούν να προκαλέσουν καταστροφική οικοκτονία

Πέρα από την απώλεια της γενετικής ποικιλομορφίας, ο Taleb ανησυχεί επίσης για την πιθανότητα των καταστροφικών διαγονιδιακών επιπτώσεων που θα μπορούσαν να αποδυναμώσουν τις παγκόσμιες καλλιέργειες τροφής με τρόπους που οι επιστήμονες δεν θα ήθελαν σκόπιμα ή δεν προέβλεψαν. Ο νόμος του Murphy - ο οποίος αναφέρει ότι αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει - είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως μια απογοητευτική αλήθεια στη φυσική, στην ιατρική, στην επιστήμη των υπολογιστών και στην εξερεύνηση του διαστήματος. Ωστόσο, μαγικά και παράλογα κηρύσσεται άκυρος μόνο για τους ΓΤΟ, όπου η ζαριά απειλεί κυριολεκτικά τη βιωσιμότητα της μελλοντικής ζωής στον πλανήτη μας.

Όπως εξηγεί ο Taleb, ακόμη και αν η πιθανότητα οποιασδήποτε μίας γενετικά τροποποιημένης καλλιέργειας να τεθεί εκτός ελέγχου ​​και να προκαλέσει παγκόσμια αποτυχία των καλλιεργειών είναι πολύ μικρή, το γεγονός ότι εταιρείες όπως η Monsanto και η DuPont επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια προμήθεια σπόρων με το να βγάζουν διαρκώς όλο και περισσότερους ΓΤΟ στην αγορά σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα, μια γενετική καταστροφή είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

Με άλλα λόγια, αν παίζετε ρωσική ρουλέτα κάθε Σαββατοκύριακο, και υπάρχει μια σφαίρα στο μύλο του όπλου, αργά ή γρήγορα, θα τινάξετε τα μυαλά σας στον αέρα. Αυτό ισχύει ακόμη και αν ο μύλος του περιστρόφου έχει 1000 θαλάμους  (με τους 999 από αυτούς άδειους), και οι πιθανότητες να χάσετε φαίνονται απίστευτα μικρές κάθε φορά που παίζετε. (Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Taleb χρησιμοποιεί ακριβώς αυτή την ίδια εικόνα στο έγγραφό του ...)

Όπως εξηγεί επίσης ο Taleb στο έγγραφό του, το κόστος του να χάσουμε είναι τόσο μεγάλο που ακόμα και απειροελάχιστες πιθανότητες αποτυχίας δεν μπορεί να είναι αποδεκτές. Στο κάτω κάτω, μιλάμε για ολόκληρο το μέλλον της ζωής στον πλανήτη μας.

Οι ΓΤΟ μπορούν να προκαλέσουν μαζική παγκόσμια αποτυχία καλλιεργειών ακολουθούμενη από την πείνα και την ασθένεια

Έχω προειδοποιήσει γι αυτό ακριβώς το θέμα πριν από δύο χρόνια στη σειρά άρθρων μου «Δολοφονημένος από την επιστήμη» τα οποία συζητούσαν το πώς οι απρόσεκτες εφαρμογές της επιστήμης βάζουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους. (Και για την ιστορία, δεν είμαι ενάντια στην επιστήμη. Είμαι 100% υπέρ της επιστήμης, όταν αυτή τιμά την Αρχή της Προφύλαξης.)

Τα άρθρα αυτά, τα οποία χλευάστηκαν ευρέως από τους επιστήμονες-πόρνες που πληρώνονται από τις εταιρείες για να τρολάρουν στο διαδίκτυο και να επιτίθενται στη λογική, είναι στην πραγματικότητα ακόμη πιο επείγον να τα διαβάσετε σήμερα, το 2014. Σε αυτά τα άρθρα, επεσήμαινα ότι οι ΓΤΟ είναι στην πιο ακραία κατηγορία ρυπαντών επειδή αυτό-αναπαράγονται. Ενώ οι διαρροές χημικών ουσιών μπορούν τελικά να καθαριστούν, και ακόμη και τα βαρέα μέταλλα μπορεί να αποκατασταθούν στο πέρασμα του χρόνου, το γενετικά τροποποιημένο DNA που διαφεύγει στο φυσικό περιβάλλον δεν μπορεί ποτέ πάλι να μπει πίσω στο κουτί.

Η ρύπανση που αυτό-αναπαράγεται είναι η χειρότερη κατηγορία ρύπανσης, υπερβαίνοντας κατά πολύ ακόμη και τον κίνδυνο πυρηνικών ατυχημάτων στο να αφανίσουν την ανθρωπότητα. «Ως άνθρωποι, είμαστε ανεπαρκώς εξοπλισμένοι για να κατανοήσουμε τα μαθηματικά πίσω από τέτοιους κινδύνους», γράφει ο Taleb. Και έχει δίκιο: ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι φτιαγμένος να κατανοεί πλήρως τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της αυτο-αναπαραγόμενης ρύπανσης. Με τον ίδιο τρόπο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εντελώς ανίκανοι να φανταστούν με ακρίβεια τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του ανατοκισμού - ένα φαινόμενο που με τρόμο αντανακλά την εξάπλωση της αυτο-αναπαραγόμενης ρύπανσης.

Πώς η ανέντιμη επιστήμη εξαπατά τις απαίδευτες μάζες

Επειδή οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι να κατανοούν τους μακροπρόθεσμους κινδύνους της αυτο-αναπαραγόμενης ρύπανσης (που προκύπτει από τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες), είναι πολύ εύκολο για τους πληρωμένους επιστήμονες-πόρνες να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κοινού και ψευδώς να ισχυρίζονται ότι οι ΓΤΟ δεν παρουσιάζουν κανένα απολύτως κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε επιστήμονας που προωθεί σήμερα τους ΓΤΟ είναι, στην πραγματικότητα, μια απειλή για τη συνέχιση της ανθρώπινης ζωής στον πλανήτη μας. Με το να εξαπατούν το κοινό και να συγκαλύπτουν τις πραγματικές απειλές για τη ζωή που τίθενται από τους ΓΤΟ, συμβάλλουν άμεσα στην εξάπλωση της γενετικής ρύπανσης από τους ΓΤΟ η οποία μπορεί να καταλήξει σε πραγματική καταστροφή και μαζική απώλεια της ζωής.

Φανταστείτε την παγκόσμια κατάρρευση όλων των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών καλαμποκιού. Ή φανταστείτε την κατάρρευση της παγκόσμιας παραγωγής σόγιας. Κάθε φυτό που είναι ΓΤΟ έχει το ρίσκο να εξαλειφθεί με καταστροφικό τρόπο που θα προκληθεί από την μη φυσική χειραγώγηση των γενετικού του κώδικα.

Η ιστορία της επιστημονικής προόδου, ​​φυσικά, είναι γεμάτη με τεράστιες αποτυχίες του να προβλεφθούν οι αθέλητες συνέπειες. Ίσως το πιο σημαντικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης βρίσκεται στην τρέχουσα άνοδο των υπερ-υιών σε όλα τα σύγχρονα νοσοκομεία. Εντελώς απρόβλεπτοι από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου και τους φαρμακολογικούς ερευνητές, οι υπερ-υιοί έχουν τώρα αυξηθεί σε τόσο περίοπτη θέση στο σύστημα υγείας μας, ώστε ακόμη και το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) έχει προειδοποιήσει ότι η εποχή των αντιβιοτικών έχει παρέλθει.

Οι υπερ-υιοί, στην πραγματικότητα, ήταν ένα προϊόν των αντιβιοτικών. Καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες έβγαζαν φάρμακα για να «κτυπήσουν την ασθένεια» - και οι γιατροί συνταγογραφούσαν αυτά τα φάρμακα σε εκατοντάδες εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο - δημιουργήθηκε το τέλειο περιβάλλον για την ανατροφή και την εξάπλωση των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά υπερ-υιών, πολλοί από τα οποίους είναι θανατηφόροι για τους ασθενείς.

Προσωπικά γνώριζα τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε νοσοκομεία των ΗΠΑ από μολύνσεις υπερ-υιών. Οι υπερ-υιοί είναι η νέα πανδημία θανάτου στην Αμερική, και σήμερα σκοτώνουν 48.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο. Απελευθερώθηκαν από επιστήμονες που δεν είχαν καμία πρόθεση να προκαλέσουν τον θάνατο και την καταστροφή. Αντίθετα, οι επιστήμονες εκείνοι που εργάζονται για τα αντιβιοτικά πραγματικά πίστευαν ότι έσωζαν ζωές χωρίς καμία παρενέργεια. Στην αρχή, όλα φαίνονταν αλήθεια - τα αντιβιοτικά έσωσαν αναμφισβήτητα πολλές ζωές αρχικά. Αλλά τώρα, τα αντιβιοτικά είναι στην πραγματικότητα ο λόγος που οι θανατηφόροι υπερ-υιοί έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της σύγχρονης ιατρικής και πραγματικά απειλούν το ανθρώπινο είδος με ανίατες λοιμώξεις.

Οι επιστήμονες δεν έχουν ανοσία στο να κάνουν καταστροφικά λάθη που προκαλούν μαζικό θάνατο

Το μάθημα με τους υπερ-υιούς χρειάζεται απεγνωσμένα να γίνει κατανοητό από τους αυτο-παραπλανούμενους επιστήμονες-πόρνες που σήμερα πιέζουν για τους ΓΤΟ. Είναι σημαντικό, να καταπιούν την αλαζονεία τους για ακριβώς τόσο καιρό μέχρι να καταλάβουν ότι η ΠΡΟΘΕΣΗ μας δεν ελέγχει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ΠΡΑΞΕΩΝ μας.

Μόνο και μόνο επειδή θέλετε οι ΓΤΟ να «θρέψουν τον κόσμο», δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα, οι θετικές προθέσεις μπορούν και συχνά τυφλώνουν τους επιστήμονες στα μειονεκτήματα των δικών τους καινοτομιών. Σε πολλαπλά παραδείγματα, οι επιστήμονες που πίστευαν ότι επιδίωκαν την τεχνολογία για τη βελτίωση της ανθρωπότητας κατέληξαν να συμβάλλουν ακούσια στον μαζικό θάνατο και την καταστροφή.

Σχέδιο Μανχάταν, κανείς;

Αλλά τουλάχιστον η ρίψη των ατομικών βομβών κατά του άμαχου πληθυσμού στην Ιαπωνία ήταν μια καταστροφή που μπόρεσε να περιοριστεί. Η ζημιά, αν και τεράστια, περιορίστηκε και δεν μπορούσε να πολλαπλασιαστεί μυστηριωδώς με την πάροδο του χρόνου. Οι ΓΤΟ, από την άλλη πλευρά, είναι σαν τους σπόρους της μαζικής καταστροφής, επειδή μπορούν να αναπαραχθούν, να εξαπλωθούν και να κατακτήσουν.

Έτσι, ο έλεγχός τους μπορεί να μην είναι δυνατός από τη στιγμή που θα απελευθερωθούν. Και έχουν ήδη απελευθερωθεί. Η Γενετική Ρύπανση είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη σε όλο το αγροτικό μας τοπίο, και η συντριπτική πλειοψηφία των βιολογικών αγροκτημάτων στις ΗΠΑ έχουν βιώσει κάποιο επίπεδο μόλυνσης από τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες.

Γιατί τόσο λίγοι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν ορθολογική συζήτηση για τους περιβαλλοντικούς κινδύνους των ΓΤΟ

Σε μια πολύ πραγματική έννοια, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι γνωστικά ανίκανοι να συμμετέχουν σε κάθε ορθολογική συζήτηση αυτών των θεμάτων. Αυτό περιλαμβάνει τους περισσότερους επιστήμονες, επί τη ευκαιρία, που είναι οι ίδιοι τόσο ευάλωτοι στις επιρροές των συναδέλφων τους και στις ψευδείς μυθολογίες, όσο οποιοσδήποτε άλλος. Στο όνομα της «επιστήμης», πάρα πολλοί επιστήμονες σήμερα φέρουν τους εαυτούς τους σε θέση αμηχανίας με το να προωθούν εντελώς ανόητα επιχειρήματα για την υπεράσπιση των ΓΤΟ, υποστηρίζοντας εντελώς ηλίθια πράγματα όπως, «οι άνθρωποι έχουν παίξει με το γενετικό κώδικα των φυτών εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η γενετική μηχανική δεν είναι διαφορετική.»

Αν και αυτό είναι το πιο συχνά επικαλούμενο επιχείρημα από τους αρνητές των ΓΤΟ, είναι κατάφωρα ηλίθιο και κατάφωρα παραπλανητικό από την αρχή. Η επιλεκτική διασταύρωση των διαφόρων φαινοτύπων εντός του γενετικού αποθέματος ενός συγκεκριμένου είδους σε καμία περίπτωση δεν ισοδυναμεί με την διαγονιδιακή χειραγώγηση του DNA των ειδών η οποία συνδυάζει γονίδια των εντόμων ή του εδάφους με φυτικά γονίδια. Όποιος κάνει την απόπειρα να εξισώσει τις δύο αυτές έννοιες δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να τοποθετεί ένα τεράστιο αυτοκόλλητο «ΗΛΙΘΙΟΣ» στο μέτωπό του. (Και ναι, πολλοί επιστήμονες επικαλούνται αυτό το ανόητο επιχείρημα κάθε μέρα, σε όλα τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης.)

Ο Taleb ασχολείται επίσης με αυτό το ίδιο θέμα δυναμικά στο δημόσιο έγγραφο του, εξηγώντας:

Οι από πάνω προς τα κάτω τροποποιήσεις στο σύστημα (μέσω ΓΤΟ) είναι κατηγορηματικά και στατιστικά διαφορετικές από τις κάτω προς τα πάνω τροποποιήσεις (κανονική γεωργία, προοδευτική βελτίωση των φυτών, κλπ.) Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ της πράξης της επιλεκτικής αναπαραγωγής και της από τα πάνω προς τα κάτω τεχνικής όπου παίρνουμε ένα γονίδιο από έναν οργανισμό και το βάζουμε σε έναν άλλο. Λέγοντας ότι ένα τέτοιο προϊόν είναι φυσικό χάνει τη στατιστική διαδικασία με την οποία τα πράγματα γίνονται «φυσικά».

Η εγκατάλειψη της προφύλαξης στην αναζήτηση για κέρδη

Το επόμενο βλακώδες επιχείρημα που διατυπώνεται από τους απελπισμένους επιστήμονες-πόρνες είναι ότι οι ΓΤΟ δεν είναι επικίνδυνοι, διότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι είναι επικίνδυνοι. Όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται αυτό, είναι επίσης το θρησκευτικής πίστης επιχείρημα της χημικής βιομηχανίας, η οποία επιμένει ότι «όλες οι χημικές ουσίες είναι ασφαλείς, μέχρι τη στιγμή που θα αποδειχθούν επικίνδυνες.»

Αν αυτή η λανθασμένη λογική ακούγεται οικεία, είναι επειδή χρησιμοποιείται επίσης από την βιομηχανία επεξεργασμένων τροφίμων στον ισχυρισμό της ότι όλα τα πρόσθετα τροφίμων, τα συντηρητικά και τα χημικά προϊόντα είναι εγγενώς ασφαλή, εκτός εάν και έως ότου αποδειχθούν επικίνδυνα.

Αυτό που όλη αυτή η μη λογική έχει κοινό είναι ένα παράλογο τεκμήριο περί της ασφάλειας. Αυτό ήταν πάντα το επιχείρημα των μαζικών δηλητηριαστών του κόσμου μας. Ανεξάρτητα από το δηλητήριο που συζητείται – Δισφαινόλη Α (BPA), σφραγίσματα υδραργύρου, χημικά φυτοφάρμακα, DDT, τοξικά βαρέα μέταλλα, triclosan, MSG και πολλά άλλα - οι εταιρικοί υποστηρικτές τους έχουν σταθερά και προβλέψιμα προσλάβει στρατιές από επιστήμονες-πόρνες για να δηλώσουν ότι η ουσία είναι «ασφαλής μέχρι να αποδειχθεί διαφορετικά.»

Το τραγικό μάθημα των φυτοφαρμάκων αρσενικικού μολύβδου

Αυτό το τεκμήριο της ασφάλειας, αργά ή γρήγορα τελειώνει πολύ άσχημα. Για πάνω από εκατό χρόνια, το φυτοφάρμακο βαρέων μετάλλων αρσενικικού μολύβδου «θεωρούνταν ότι είναι ασφαλές.» Φτιαγμένο κυρίως από μόλυβδο και αρσενικό, ήταν πράγματι πολύ αποτελεσματικό στην θανάτωση παρασίτων που απειλούσαν τις καλλιέργειες τροφής. Έτσι, οι αγρότες σε όλη τη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο το ψέκαζαν στις καλλιέργειες τους, παράγοντας καταπληκτικές ποσότητες τροφίμων ... αρχικά.

Πριν περάσει καιρός, ο μόλυβδος και το αρσενικό βιο-συσσωρεύτηκαν στα γεωργικά εδάφη, δηλητηριάζοντας τα δέντρα που παρήγαν τη τροφή, καθώς και τους πελάτες που την έτρωγαν. Μέχρι σήμερα, τα εδάφη σε όλο τον κόσμο παραμένουν σε μεγάλο βαθμό δηλητηριασμένα από αυτά τα θανατηφόρα βαρέα μέταλλα, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τόσα πολλά προϊόντα που πωλούνται σήμερα ως υπερτροφές περιέχουν τόσο υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων (δείτε τα αποτελέσματα των βιοχημικών εξετάσεων του Εργαστηρίου διατροφής  του Natural News για παραδείγματα).

Ο αρσενικικός μόλυβδος - όπως ακριβώς οι ΓΤΟ - «Θεωρούνταν ότι είναι ασφαλής», επειδή δεν προκαλούσε ακαριαίο θάνατο σε κανέναν. Σύμφωνα με τους επιστήμονες-πόρνες που σπονσονάρονται από τις εταιρίες, ότι δεν σας σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα τεκμαίρεται ότι είναι ασφαλές. Όλες οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των χημικών ή της τεχνολογίας ηθελημένα κρύβονται κάτω από το χαλί και αγνοούνται. Οι εταιρείες στηρίζονται στη κυβέρνηση μέχρις ότου η συγκάλυψη γίνεται πολιτική. Από εκείνο το σημείο, τόσο η κυβέρνηση όσο και η βιομηχανία γίνονται ενεργοί συνεργάτες στη μαζική δηλητηρίαση του ανθρώπινου είδους.

Και αυτό είναι το μήνυμα του αναλυτικού άρθρου μου, «Η μάχη για την ανθρωπότητα είναι σχεδόν χαμένη» το οποίο καλύπτει αυτή τη συμπαιγνία με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν κατακλείδι: Καμία αυτό-αναπαραγόμενη τεχνολογία δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλής αν ελπίζουμε να επιβιώσουμε

Είμαι της γνώμης ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν θα επιβιώσει τα επόμενα 100 χρόνια. Το είδος μας είναι πολύ κοντόφθαλμο, πάρα πολύ καθοδηγούμενο από την απληστία και χειραγωγείται πάρα πολύ εύκολα ώστε να επιβιώσει από τη δική του καταστροφή καθοδηγούμενη από τις εταιρείες. Η αναζήτηση για βραχυπρόθεσμα κέρδη τυφλώνει σχεδόν τους πάντες στις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Το γεγονός ότι οι μάζες είναι ήδη σοβαρά δηλητηριασμένες από αυτήν ακριβώς τη διαδικασία καθιστά σχεδόν αδύνατο για την συνείδηση ​​του κοινού να επιτύχει μια επαρκή διαύγεια σκέψης για να σταματήσει το γρήγορο ρυθμό της αυτοκαταστροφής.

Έτσι, κατά μία έννοια, τα γράφω αυτά μόνο και μόνο από αγάπη για γαλαξιακή διασκέδαση, όχι από οποιαδήποτε πραγματική ελπίδα ότι η ανθρωπότητα μπορεί να σωθεί από την καταστροφή μέσω των βαρέων μετάλλων, των συνθετικών χημικών προϊόντων, των φαρμακευτικών προϊόντων και των ΓΤΟ. Αλλά στην περίπτωση που είμαι λάθος στην πρόβλεψή μου για την εξάλειψη της ανθρωπότητας, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως είδος, αυτή η επιβίωση θα απαιτήσει την παγκόσμια αποδοχή της Αρχής της Προφύλαξης σε όλες τις σφαίρες της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Διότι ακόμη και αν σταματήσουμε την Monsanto και συμφωνήσουμε να σταματήσουμε όλους τους εγκληματικούς επιστήμονες της βιοτεχνολογίας από τη διάπραξη οικοκτονίας, είναι πολύ πιθανό να κυριευτούμε όλοι από την τεχνητή νοημοσύνη πριν από το έτος 2050, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο θα συμβεί στη γεωργία ή στις συνθετικές χημικές ουσίες. Ακριβώς όπως με τους ΓΤΟ, οι πιο λαμπροί επιστήμονες υπολογιστών του σήμερα είναι εντελώς ανίκανοι να κατανοήσουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αγώνα για συνειδητές μηχανές και προηγμένη τεχνολογία ΤΝ (τεχνητή νοημοσύνη). Το αποτέλεσμα σχεδόν σίγουρα θα είναι ότι οι άνθρωποι θα εφεύρουν τις τεχνολογίες που θα καταστρέψουν την ανθρωπότητα, και όλοι θα μείνουμε στην ιστορία ως η φυλή των αισθανόμενων όντων που ήταν αρκετά έξυπνα για να εφεύρουν εκπληκτικές τεχνολογίες, αλλά πάρα πολύ ηλίθια για να τις χαλιναγωγήσουν.