20 January 2014

Ισλανδία: Η λύση στη κρίση που αποσιωπήθηκε



Το ντοκιμαντέρ του 2012 «Pots, Pans and Other Solutions (Κατσαρόλες, Τηγάνια και άλλες λύσεις)» φέρνει στο φως την δύναμη των κοινωνιών όταν ξεσκεπάζουν τα ψέματα και κατευθύνονται από την αλήθεια.

Μια μικρή χώρα και ένας μικρός λαός 350 χιλιάδων ανθρώπων κατάφερε ότι δεν κατάφεραν όλες οι υπόλοιπες χώρες που ακόμα παραμένουν στην δίνη της οικονομικής ψευδοκρίσης που επιβάλει η παγκοσμιοποίηση.

Στην Ισλανδία, την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που ήρθε αντιμέτωπη με την οικονομική κατάρρευση, οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν και έπρεπε να παρέμβουν στην κοινωνία και να αρχίσουν να απαιτούν πιο δημοκρατική συμμετοχή.

Η πληρωμή των τραπεζικών χρεών από τους πολίτες μπήκε σε δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δημιουργήσει ένα Συμβούλιο που θα έφτιαχνε ένα νέο σύνταγμα: μια ομάδα πολιτών - χωρίς πολιτικούς, δικηγόρους ή καθηγητές πανεπιστημίου - που άνοιξε τη διαδικασία του διαλόγου σε όλους και κατάφερε να εγκρίνει με συναίνεση ένα σχέδιο πρότασης.

Στην Ισλανδία, πολλοί πολίτες είναι πλέον οργανωμένοι σε συλλόγους και έχουν ουσιαστικές προτάσεις για μια κοινωνία όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει.


Ας γνωρίσουμε τους Ισλανδούς που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να παρουσιάσουν.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ισλανδία είναι η χώρα που ακύρωσε την συνεργασία με το FBI και το έδιωξε την ίδια μέρα τον Αύγουστο του 2011.

Συγχαρητήρια, σεβασμός και θαυμασμός στους Ισλανδούς!
Μακάρι να γίνουν η έμπνευση για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

……..
Σχετική δημοσίευση

11 January 2014

TPP και TTIP: η νομοθέτηση της παγκόσμιας τυραννίας



Το ιερατείο της νέας τάξης ξαναχτυπά: η Υπερ-Ειρηνική (TPP) και η Υπερ-Ατλαντική Συνεργασία (TTIP) είναι δυο συμφωνίες υπό διαπραγμάτευση (στο τελικό στάδιο) και προαναγγέλλουν προκλητικά το τέλος του κοινωνικού ελέγχου και της εθνικής και της διατροφικής κυριαρχίας.

Το νέο οργουελικό δόγμα που σχεδιάζεται ερήμην μας θέλει την ολοκληρωτική παράδοση των χωρών στις μεραρχίες της παγκοσμιοποίησης: στις πολυεθνικές. Αυτές, μέσα από την δυνατότητα προσφυγής σε ειδικά, διεθνή δικαστήρια που θεσμοθετούνται από τις συμφωνίες, θα μπορούν να αλώσουν κάθε χώρα μηνύοντας τις κυβερνήσεις τους με το πρόσχημα ότι οι εθνικοί νόμοι θίγουν τα κέρδη τους! Ενώ σε αυτά τα δικαστήρια δεν θα έχουν φυσικά εκπροσώπηση κινήματα πολιτών, συλλογικότητες ή μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Το πνεύμα και των δύο συμφωνιών είναι απροκάλυπτα υπέρ των πολυεθνικών και κατά των εθνικών ή ατομικών δικαιωμάτων και μέσα στο πνεύμα άλλων αντίστοιχων νομοθετημάτων-εκτρωμάτων που τρέχουν για δεκαετίες στο παρασκήνιο (ατζέντα 21, codex alimentarious, NSSM 200, κλπ). Σημειώτεον, οι διαπραγματεύσεις καλύπτονται κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας για τους λαούς και τα κοινοβούλια και διεξάγονται με την συμμετοχή των εκπροσώπων των πολυεθνικών, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις «συμφωνίες» και ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ορισμοί των TPP και TTIP  (http://www.exposethetpp.org)

1. συμφωνίες «ελεύθερου εμπορίου» που θα θέτουν τους κανόνες και σε μη εμπορικά θέματα, όπως η ασφάλεια των τροφίμων, η ελευθερία του Διαδικτύου, το κόστος της ιατρικής, οι δημοσιονομικοί κανονισμοί, καθώς και το περιβάλλον.

2. Ένα δεσμευτικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα απαιτεί από κάθε χώρα που υπογράφει να συμμορφώσει τις εγχώριες πολιτικές της στους κανόνες της.

3. Μια μυστική εμπορική διαπραγμάτευση όπου συμμετέχουν πάνω από 600 εταιρικοί «εμπορικοί σύμβουλοι», ενώ το κείμενο κρύβεται από τα μέλη του κοινοβουλίου, τους πολιτειακούς νομοθέτες, τον τύπο, την κοινωνία των πολιτών, και το κοινό.

Στα βίντεο που ακολουθούν (επιλέξτε τους ελληνικούς υπότιτλους) γίνεται μια πρώτη, βασική παρουσίαση του τι σημαίνουν οι δύο «συμφωνίες» αν και αυτά που ακούγονται στα βίντεο είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που πραγματικά θα μπορούν να ισχύσουν αν αυτές τελικά υπογραφούν.

Τι ακριβώς είναι η TPP


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ TPP και TTIP



Αν αυτό το γιγαντιαίο κομμάτι νομοθεσίας περάσει θα χάσουμε μεταξύ άλλων ότι έχει απομείνει από θέσεις εργασίας, την ασφάλεια των τροφίμων, την ελευθερία του διαδικτύου, την φυσική ιατρική, την μικρή αγροτική παραγωγή, την επιλογή στην ιατρική, τους δημοσιονομικούς κανονισμούς, την ιδιωτικότητα και πολλά περισσότερα. Βασικά, όλα τα δικαιώματά μας αφού διαπερνά κάθε τομέα της ζωής μας. Οι συμφωνίες επιχειρείται να ψηφιστούν fast track ενώ τα μέσα ενημέρωσης δεν λένε τίποτα.

Οι συμφωνίες δίνουν στην Monsanto, στην Wall Street και σε άλλες τέτοιες τεράστιες οντότητες πλήρη εξουσία με ασυλία. Αν τελικά ψηφιστούν θα χάσουμε και τα τελευταία απομεινάρια εθνικής κυριαρχίας και θα μας επιβληθεί μια παγκόσμια κρυπτο - Εταιρειοκρατία πλήρης με διεθνή δικαστήρια και το τέλος του εθνικού δικαίου.

Άλωση του πλανήτη με τις πατέντες

Μέσα από την σκόπιμη αποθέωση της πατέντας επιχειρείται η ιδιοποίηση και των τελευταίων πραγμάτων που βρίσκονται ακόμη υπό εθνική ή ατομική ιδιοκτησία (όπως πχ το DNA του ανθρώπινου σώματος). Με την απάτη της δημιουργίας κακόβουλων, μεταλλαγμένων οργανισμών Φρανκενστάιν τα γονίδια που θα βρίσκονται σε φυτά, ζώα και ακόμα και σε ανθρώπους θα ανήκουν σε πολυεθνικές. Και με τον ύπουλο αυτό τρόπο που θα στηρίζεται σε δικαστικές αποφάσεις φιλοδοξούν να φτάσουν στο εξωφρενικό και οργουελικό στάδιο να είναι ιδιοκτήτες του DNA όλων των ειδών του οικοσυστήματος της Γης. Και αυτό δεν είναι υποθετικό σενάριο αλλά η πραγματική προοπτική που προδιαγράφουν αυτές οι συμφωνίες οι οποίες (με την συνδρομή δικαστικών αποφάσεων) θα απαγορεύουν και ουσιαστικά θα οδηγήσουν στην εξαφάνιση της βιοποικιλότητας, θέτοντας τον πλανήτη υπό ομηρία.


Επιβολή της γενετικής μόλυνσης

Η TPP και TTIP με όρους που ευνοούν και θωρακίζουν μεροληπτικά και μόνο τις πολυεθνικές ενώ αφήνουν τις κοινωνίες και τις χώρες στο έλεος τους, θα επιβάλουν επίσημα και οριστικά την γενετική μόλυνση με τραγικές και ίσως μη αναστρέψιμες συνέπειες για την ζωή στο πλανήτη. Οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ), τα γνωστά μεταλλαγμένα, θα μπορούν πλέον να επιβληθούν με δικαστικές αποφάσεις όταν οι εταιρείες που τα προωθούν θα μηνύσουν κάποια χώρα για τα διαφυγόντα κέρδη τους από την εθνική νομοθεσία που τα απαγορεύει.

Οι συμφωνίες ανατρέπουν τα δεδομένα και οδηγούν στο αδιανόητο: σε μια νέα κατάσταση όπου το αλλοιωμένο, μεταλλαγμένο DNA καθιερώνεται δια νόμου ενώ το φυσικό θα διώκεται και θα απαγορεύεται. Έτσι όλα τα είδη του οικοσυστήματος και πρώτα απ’ όλα ο άνθρωπος θα έχουν πλέον παραδοθεί στις ορέξεις όλων αυτών που στο παρασκήνιο για δεκαετίες χρηματοδοτούν και προωθούν τον αποπληθυσμό μέσω της ευγονικής. Το μέλλον που προδιαγράφεται (το οποίο έχει ύπουλα ήδη ξεκινήσει) είναι η πλήρης παρέμβαση και η αλλοίωση του DNA και των ανθρώπων και η υποβάθμισή τους σε καρικατούρα ανθρώπινου όντος, βγαλμένου κατευθείαν από τον «θαυμαστό, νέο κόσμο» της νέας τάξης και πλήρως ελεγχόμενου από την κακόβουλη συμμορία που βρίσκεται πίσω της.

Η εμμονή της νέας τάξης στην βιοτεχνολογία και τους ΓΤΟ μας αποκαλύπτει ξεκάθαρα τον πραγματικό τους στόχο. Αυτός δεν είναι τα κέρδη των εταιρειών όπως παραπλανητικά διακηρύσσεται. Τα κέρδη είναι το πρόσχημα αφού οι διάφορες πολυεθνικές βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία αυτών που έχουν τον έλεγχο της έκδοσης του χρήματος και άρα μπορούν να έχουν όσο χρήμα θέλουν.

Οι πολυεθνικές είναι στρατηγικής σημασίας για την νέα τάξη και (ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται στην τροφή) στήθηκαν ως μηχανισμοί άλωσης της εθνικής κυριαρχίας και αφαίρεσης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός για τον οποίο υπάρχουν. Μέσα από τα προνόμια που τους δίνονται συνεχώς έχουν ως τελικό σκοπό να μετατρέψουν τον πλανήτη σε έναν ενιαίο χώρο «ελεύθερης αγοράς» χωρίς κανένα εθνικό νόμο ή κανονισμό αλλά με την απόλυτη εξουσία των δικών τους όρων, κανόνων και νόμων, δηλαδή ένα ολοκληρωτικό καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης και ένα παγκόσμιο γκούλακ για την ανθρωπότητα. Και στο σχεδιαζόμενο αυτό παγκόσμιο γκούλακ όπως και στο αρχικό που προηγήθηκε ιστορικά ο τελικός στόχος είναι η εξόντωση των ανθρώπων με συγκαλυμμένο τρόπο: ο αποπληθυσμός με την συγκάλυψη της ευγονικής που πλέον περιφέρεται ως γενετική (genetics), βιοτεχνολογία ή υπερανθρωπισμός (transhumanism).

Ο William Engdahl είναι από αυτούς που διεξοδικά έχουν μελετήσει και ερμηνεύσει το φαινόμενο βιοτεχνολογία και ΓΤΟ και στο βιβλίο του Seeds of Destruction (Σπόροι της καταστροφής) αποκαλύπτει γιατί και από ποιους στήθηκε η ιδέα της γενετικής τροποποίησης. Στο βιβλίο αποδεικνύεται καθαρά ότι η τεχνολογία αυτή είναι η σκόπιμη συνέχιση της ευγονικής και του ελέγχου του πληθυσμού και ο πραγματικός, απώτερος σκοπός της είναι η στείρωση και ο αργός θάνατος σε εκείνους που θεωρούνται «ακατάλληλοι»: οι φτωχοί και η μεσαία τάξη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα από την ομιλία του William Engdahl στο Βατικανό
που αποκαλύπτει το σχέδιο πίσω από την εξάπλωση των ΓΤΟ.



Ολόκληρη η ομιλία εδώ.







03 January 2014

Το νιώθεις όλη σου τη ζωή



Το νιώθεις όλη σου τη ζωή
ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κόσμο.

Δεν ξέρεις τι είναι, αλλά είναι εκεί
σαν θραύσμα στο μυαλό σου
που σε τρελαίνει.

Ξέρεις για τι μιλάω;
Για το Μάτριξ.

Είναι παντού.
Είναι γύρω μας.
Ακόμα και τώρα,
σ' αυτό το δωμάτιο.

Το βλέπεις όταν κοιτάς
απ' το παράθυρό σου
όταν βλέπεις τηλεόραση.

Το νιώθεις όταν πηγαίνεις στη δουλειά
όταν πας στην εκκλησία
όταν πληρώνεις φόρους.

Είναι ο κόσμος
που σου πέρασαν σαν κουκούλα
για να μη βλέπεις την αλήθεια.

Ποια αλήθεια;
Ότι είσαι σκλάβος, Νίο.

ΚΟΙΜΗΣΟΥ - ΥΠΑΚΟΥΣΕ
ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΔΕΣ ΤV
ΜΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

Όπως όλοι,
γεννήθηκες αλυσοδεμένος
σε μια φυλακή
που δεν μπορείς ν' αγγίξεις
να γευθείς, να μυρίσεις.
Μια φυλακή για το μυαλό σου.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ
ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΥΠΑΚΟΥΣΕ - ΥΠΟΤΑΞΟΥ - ΚΟΙΜΗΣΟΥ
ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

Βαθιά μέσα σου
Πάντα ήξερες την αλήθεια
Πως τα πράγματα
Δεν πρέπει να είναι έτσι

Πως το νόημα της ζωής
Δεν είναι αυτό που μας λένε

Πως η ζωή σου
Έχει σημαντικότερο σκοπό

Είσαι εδώ για να αφυπνιστείς