27 June 2011

Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων με τα Γ.Τ.Ο.-DNA εμβόλια;

Ο  Δρ. Andrew Wakefield και οι Γ.Τ.Ο. (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί)

του Richard Brown

 «Γιατί είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του υπουργικού συμβουλίου του Μπους είναι πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, όπως ήταν και ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους; Αυτές οι εταιρείες αχόρταγα πατεντάρουν τις μορφές ζωής της γης: τα φυτά, τα βακτήρια, τους ιούς, τα ζώα και ακόμη και τις ανθρώπινες γενετικές καταγωγές. Η αναπαραγωγή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων μπορεί τελικά να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από αυτές τις εταιρείες, γενετικά τροποποιημένη, επανασυνδυασμένη σε χιμαιρικές μορφές ζωής και εκμεταλλευόμενη με σκοπό το κέρδος.» Robert Lederman

Ο ΓΤΟ-σολομός έχει προκαλέσει σάλο, αλλά τα ΓΤΟ-ψάρια, τροποποιημένα από τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται, στην αγορά ως "κατοικίδια ζώα."

Υπάρχει σάλος για τους ΓΤΟ στην προσφορά τροφίμων, αλλά για τα ΓΤΟ εμβόλια, που παράγονται από την βιομηχανία βιοτεχνολογίας / φαρμάκων και χορηγούνται σε εκατομμύρια παιδιά (23 από αυτά ονομάζονται εμβόλια DNA), και τα οποία εισάγονται στην αγορά για «την πρόληψη των ασθενειών,» υπάρχει σχεδόν πλήρης σιωπή.

Ή μήπως δεν υπάρχει;

Η μεγαλύτερη διεθνής ιστορία γύρω από τα εμβόλια σήμερα είναι η απομάκρυνση ενός άρθρου του Dr Andrew Wakefield και άλλων από το Lancet (το μεγαλύτερο ιατρικό περιοδικό), πολλά χρόνια μετά την αποδοχή του, το οποίο διερευνούσε την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων και τα πεπτικά προβλήματα στα αυτιστικά παιδιά.
Οι κατηγορίες εναντίον του Wakefield έχουν ήδη αποδειχθεί αναληθείς και τα ερωτήματα σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ του δημοσιογράφου που έκανε τις καταγγελίες, ο ιδιοκτήτης των Times του Λονδίνου, και της φαρμακευτικής βιομηχανίας έρχονται στο φως. Ο Wakefield απαιτεί μια διάψευση εκ μέρους του BMJ (περιοδικό του Βρετανικού Ιατρικού Συλλóγου) αφου τα έγγραφα απέδειξαν την αθωότητά του.

Το ερώτημα είναι ποιο σημαντικό πράγμα άγγιξε ο Wakefield το οποίο οδήγησε στο σχεδόν ανήκουστο - την αφαίρεση πολλά χρόνια μετά από την δημοσίευσή του ενός αποδεκτού και κριτικά αναθεωρημένου από συναδέλφους άρθρου - και τον εξοβελισμό δια τυμπανοκρουσίας του Wakefield από την ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Το θέμα το οποίο στροβιλίζεται γύρω από τον Wakefield, ήταν ότι φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο MMR (εμβόλιο για ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά) προκαλεί αυτισμό. Δεν είπε αυτό. Αυτός και οι συνεργάτες του ζήτησαν περαιτέρω έρευνα σχετικά με την κατάσταση των παιδιών και την πιθανή σχέση της με το εμβόλιο MMR. Ο Wakefield δεν συνέστησε στους γονείς να σταματήσουν να κάνουν στα παιδιά τους τα εμβόλια της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς, μόνο να μην τα κάνουν σε συνδυασμό. (Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αφαίρεσε αμέσως το μονό εμβόλιο της ιλαράς από την αγορά, ακυρώνοντας μια λιγότερο ανησυχητική επιλογή.)

Αλλά το εμβόλιο MMR ξεχωρίζει από τα απλά εμβόλια μόνο επειδή είναι ένα συνδυασμένο εμβόλιο, ή και για κάτι άλλο; Στην πραγματικότητα, είναι ένα εμβόλιο DNA; Αυτά τα εμβόλια έχουν συγγένεια με το DNA του ατόμου που λαμβάνει το εμβόλιο, και μπορεί δυνητικά να επηρεάσουν το DNA τους.

Αντιπροσωπεύει μία νέα ολόκληρη κατηγορία εμβολίων.

Μήπως τα προβλήματα για τα οποία έγραψε ο Wakefield δεν είναι σχετιζόμενα μόνο με το εμβόλιο MMR ή ακόμα και το εμβόλιο MMR DNA, αλλά ενδημικά σε όλα τα εμβόλια DNA - την τρίτη γενιά των εμβολίων; Παρακάτω θα βρείτε το ιστορικό σε αυτά τα εμβόλια DNA.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο από την Wikipedia από το οποίο προέρχεται αυτό το απόσπασμα μπορεί να προέρχεται από τη βιομηχανία εμβολίων, κάτι που κάνει τις παραδοχές των αγνώστων πιο σημαντικές. Το άρθρο ξεκινά με:


"Τα εμβόλια είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής ..." ενώ λανθασμένα ισχυρίζεται ότι "στα βιομηχανικά έθνη, έχουν εξαλείψει τις φυσικά απαντώμενες περιπτώσεις της ευλογιάς, και σχεδόν εξαλείψει την πολιομυελίτιδα ..." όταν οι στατιστικές δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Η έμφαση έχει προστεθεί.

"Τα εμβόλια πρώτης γενεάς είναι εμβόλια ολόκληρων οργανισμών - είτε ζωντανών και αποδυναμωμένων, ή θανατωμένες μορφές. [2] Τα ζωντανά, εξασθενημένα εμβόλια, όπως τα εμβόλια της ευλογιάς και της πολιομυελίτιδας, είναι σε θέση να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των φονικών Τ-κυττάρων (TC ή CTL), τις αντιδράσεις των βοηθών Τ -κυττάρων (TH) και την ανοσία των αντισωμάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, οι εξασθενημένες μορφές ενός παθογόνου μπορεί να επανέλθουν σε μια επικίνδυνη μορφή, και μπορεί ακόμα να είναι ικανές να προκαλέσουν νόσο σε ανθρώπους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό (όπως τα άτομα με AIDS). Ενώ τα εμβόλια με τις θανατωμένες μορφές δεν έχουν αυτόν τον κίνδυνο, δεν μπορούν να παράγουν τις συγκεκριμένες αντιδράσεις των Τ κυττάρων δολοφόνων, και ενδέχεται να μην λειτουργούν καθόλου για κάποιες νόσους.

"Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι αυτοί, αναπτύχθηκαν τα λεγόμενα εμβόλια δεύτερης γενεάς. Αυτά είναι τα εμβόλια υπομονάδων, που αποτελούνται από καθορισμένα αντιγόνα πρωτεϊνών (όπως τα τοξοειδή του τετάνου ή της διφθερίτιδας) ή ανασυνδυασμένα [γενετικά τροποποιημένα] συστατικά των πρωτεϊνών (όπως το αντιγόνο επιφάνειας της ηπατίτιδας Β). Αυτά, επίσης, είναι ικανά να παράγουν τις αντιδράσεις των TH και  των αντισωμάτων, αλλά όχι τις αντιδράσεις των δολοφόνων Τ κυττάρων.

«Τα εμβόλια DNA είναι εμβόλια τρίτης γενεάς, και αποτελούνται από ένα μικρό, κυκλικό κομμάτι βακτηριακού DNA (που ονομάζεται πλασμίδιο) το οποίο έχει τροποποιηθεί γενετικά ώστε να παράγει ένα ή δύο συγκεκριμένες πρωτεΐνες (αντιγόνα) από ένα παθογόνο. Το εμβόλιο DNA χορηγείται με ένεση στα κύτταρα του σώματος, όπου η «εσωτερική μηχανή» των κυττάρων του ξενιστή "διαβάζει" το DNA και το μετατρέπει σε πρωτεΐνες παθογόνα. Επειδή αυτές οι πρωτεΐνες αναγνωρίζονται ως ξένες, όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τα κύτταρα του ξενιστή και εμφανίζονται στην επιφάνεια τους, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε εγρήγορση, κάτι που προκαλεί στη συνέχεια μια σειρά από αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. [1] [2] Αυτά τα εμβόλια DNA αναπτύχθηκαν από τα "αποτυχημένα" πειράματα γονιδιακής θεραπείας. ...

«Δεν είναι κατανοητό πώς αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι ανοσοποίησης του DNA, ή οι μορφές των αντιγόνων του εκδηλώνονται, δημιουργούν διαφορετικά προφίλ βοήθειας των Τ-κυττάρων.

"Όταν η πρόσληψη του DNA και η επακόλουθη έκφραση για πρώτη φορά αποδείχθηκε εντός ζωντανού οργανισμού (in vivo) σε μυϊκά κύτταρα, [37] θεωρήθηκε ότι αυτά τα κύτταρα ήταν μοναδικά σε αυτήν την ικανότητα [πρόσληψη του DNA] ... Ωστόσο, η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι άλλα κύτταρα (όπως τα κερατινοκύτταρα, οι ινοβλάστες και τα επιθηλιακά κύτταρα Langerhans) θα μπορούσαν επίσης να εσωτερικεύσουν (απορροφήσουν) DNA. [30] [39] Το φαινόμενο αυτό δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών, έτσι ο πραγματικός μηχανισμός της πρόσληψης του DNA δεν είναι γνωστός.

Τι σημαίνει να λέμε ότι τα κύτταρα «εσωτερικεύουν DNA»; Μήπως αυτό σημαίνει ότι το γενετικά τροποποιημένο υλικό που εγχέεται στα παιδιά γίνεται μέρος του δικού τους DNA; Το DNA είναι αυτός ακριβώς ο κώδικας της ζωής και της ύπαρξης του καθενός. Μήπως τα γενετικά εμβόλια DNA αλλοιώνουν το DNA των παιδιών;

Είναι πιθανόν το κινητήριο ζήτημα πίσω από τις κακοπροαίρετες επιθέσεις στον Wakefield οι οποίες έχουν τόσο προβληματίσει τους ανθρώπους, να είναι μεγαλύτερο από "τον αυτισμό και το εμβόλιο MMR";

Ο Wakefield διεύρυνε της εικόνα του «αυτισμού» με το να διερευνήσει την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία στα αυτιστικά παιδιά. Μήπως κατόπιν αυτός και οι συνερευνητές του θα είχαν ερωτήσεις σχετικά με το DNA των παιδιών; Μήπως αυτό θα τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της γενετικής μηχανικής. Θα μπορούσε ίσως να προκύψει το ερώτημα ως προς το εάν αυτά τα παιδιά είναι τόσο άρρωστα, επειδή έχουν μολυνθεί στο επίπεδο του DNA τους με ΓΤΟ; Και όχι απλά με οιουσδήποτε ΓΤΟ, αλλά αυτούς οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί από τα τμήματα των παθογόνων ιών και από τις σύφιλες των ζώων.

Ο Wakefield και άλλοι έβλεπαν την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία. Μόλις κάποιος αρχίζει να σκέφτεται με όρους γενετικής μηχανικής, μπορεί να είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει ότι η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων είναι ένα κεντρικό πρόβλημα στα κλωνοποιημένα ζώα και σε γενετικά τροποποιημένα ζώα. Για όσους προωθούν τα κλωνοποιημένα και τα ΓΤΟ-ζώα η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, το μέρος του κυττάρου που παρέχει την ενέργεια για τη ζωή, δεν είναι ένα μικρό πρόβλημα. Η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων αποκαλύπτει ότι η μεταβολή του DNA δεν λειτουργεί. "Την επέμβαση σε προηγουμένως τέλειο DNA" θα ήταν πιο ακριβές να την περιγράψουμε "αλλοίωση του DNA" και έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει σε πολύ ελαττωματικά όντα.

Αυτό δεν είναι αυτό που λένε οι γονείς των αυτιστικών παιδιών – ότι κάτι ξαφνικά πήγε τρομερά στραβά με το προηγουμένως απόλυτα φυσιολογικό το παιδί τους;

Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω ότι μόνο τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε ένα παιδί. Ο Μικροβιολόγος Shiv Chopra, λεει ότι τα εμβόλια είναι "βόμβες διασποράς" που επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της βιολογίας. Ο μικροχημικός κυττάρων Garth Nicolson λεει ότι όλα τα εμβόλια έχουν μολυνθεί από μυκόπλασμα (γένος βακτηρίων που τους λείπει η κυτταρική μεμβράνη και έτσι είναι ανεπηρέαστα από τα αντιβιοτικά, και γι αυτό γίνονται παθογόνα για τον άνθρωπο) που καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες. Και τα εμβόλια περιέχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία  είναι γνωστό ότι βλάπτουν:

pestivirus
μυκόπλασμα
ιογενή θραύσματα
θραύσματα DNA
βακτηριακά συστατικά
Βοηθητικές ουσίες, όπως
σκουαλένη MF59 και ASO3,
thimerosal
αλουμίνιο
β-προπιολακτόνη
καρκινικά κύτταρα ζώων
θραύσματα νουκλεϊκών οξέων
ζωντανούς οργανισμούς
παθογόνους ιούς
κυτταρομεγαλοϊό από πίθηκους
αιθυλενογλυκόλη (αντιψυκτικό)
Φορμαλδεΰδη
ταριχευτικά υγρά
φαινόλη (καρβολικό οξύ)
αντιβιοτικά όπως νεομυκίνη και στρεπτομυκίνη
Πύον από πληγές ασθενών ζώων
Ορό αλόγου
Ορό μόσχου
Περιττωματική ύλη
καρκινικά κύτταρα σε αποσύνθεση
Σαρώματα από άρρωστα παιδιά         
Υδρόλυμα Γαλακτοαλβουμίνης
φωσφορικό άλας αλουμινίου
Retro-ιός (SV-40) – μολυσματικός ιός ορισμένων εμβολίων πολιομυελίτιδας
Έμβρυο όρνιθας
Φωσφορικό νάτριο
Ξένοι ζωικοί ιστοί που περιέχουν γενετικό υλικό (DNA / RNA) - από μέσο ανάπτυξης

Αλλά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προχωρούν πέρα ​​από τέτοια βλάβη, μπορεί να κάνουν κάτι νέο στην ιστορία της ανθρωπότητας, κάτι πιο στοιχειώδες – να ανακατεύουν τον ίδιο τον κώδικα του DNA των ανθρώπων, και μάλιστα με παθογόνο DNA.

Μήπως εκεί είναι όπου η εργασία του Wakefield μπορεί να είχε λάβει απειλητική σημασία σε εκείνους που έχουν επενδύσει στους ΓΤΟ, ιδίως σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια; Γιατί τα εμβόλια DNA ούτε καν αναφέρονται στη διαμάχη για τα εμβόλια αν και είναι τρέχοντα εμβόλια τώρα. Στη διερεύνηση της μιτοχονδριακής αποτυχίας στα παιδιά που έκαναν το εμβόλιο MMR, μήπως ο Wakefield ήρθε πάρα πολύ επικίνδυνα κοντά στο να εξετάσει κατά πόσον το DNA αυτών των παιδιών ήταν φυσιολογικό; Και από εκεί, μήπως θα ήταν μόνο ένα μικρό βήμα προς την αναγνώριση ότι το DNA τους είχε μεταβληθεί από τα εμβόλια "DNA";

Σε εκείνο το σημείο, ο συσχετισμός των ΓΤΟ εμβολίων με τις μιτοχονδριακές αποτυχίες μπορούσε να εγείρει το θέμα με την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων των κλωνοποιημένων και των ΓΤΟ-ζώων.

Τα πράγματα ήδη αθροίζονταν.

1. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τώρα ότι τα αυτιστικά παιδιά έχουν δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, ένα πρόβλημα στο πιο θεμελιώδες επίπεδο των φυσιολογικών λειτουργιών - παραγωγή ενέργειας.
2. Ο Robin MacNeil το επίσης περιέγραψε αυτό στην σειρά του για τον αυτισμό στο PBS, η οποία επίσης εμπλέκει το εμβόλιο MMR (καθώς και τα εμβόλια DTaP και Hib).
3. Ένας επιστήμονας της φαρμακευτικής βιομηχανίας που έχει αποσυρθεί έχει κάνει μια μελέτη τώρα που συνδέει τον αυτισμό με τα νέα εμβόλια DNA.
4. Το έργο του Wakefield μελέτησε τον αυτισμό σε σχέση με το εμβόλιο MMR, ένα νέο εμβόλιο, κατά πάσα πιθανότητα ένα εμβόλιο DNA.

Είχαν ο Wakefield και οι άλλοι ερευνητές ξεκινήσει την εξέταση του DNA των άρρωστων παιδιών; Είναι αλλοιωμένο; Μήπως το MMR - υποθέτοντας ότι είναι ένα εμβόλιο DNA – εισήγαγε ένα ξένο DNA στο παιδί που άλλαζε το δικό του κώδικα του DNA για το υπόλοιπο της ύπαρξής του; Μήπως το παιδί, το οποίο δέχονταν την ένεση MMR, μολυνόταν από ΓΤΟ, και μάλιστα στο επίπεδο του DNA του/της; Μήπως τα άρρωστα παιδιά έχουν πλέον παθογόνο υλικό ενσωματωμένο στο DNA τους;

Αν ναι, θα μπορούσε κανείς να πει με ακρίβεια ότι το παιδί έχει γίνει ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός;

Ο Wakefield θέλησε απλώς περαιτέρω έρευνα σχετικά με τα εμβόλια MMR (ποτέ δεν μίλησε για ΓΤΟ-DNA εμβόλιο) και τον αυτισμό. Η αμφισβήτηση από μέρους του της ασφάλειά του MMR οδήγησε σε ανεξήγητα λυσσαλέες επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης εναντίον του διεθνώς, στο τέλος της αστρικής ιατρικής του καριέρας, και στην φυγή από την πατρίδα του. Αυτό το οποίο έγινε σ 'αυτόν θα μπορούσε σίγουρα να είναι αποτελεσματική ως προειδοποίηση σε οποιοδήποτε γιατρό ή ερευνητή ώστε να αποστασιοποιηθεί από την έρευνα για τα εμβόλια και τα θέματα ασφαλείας. Από πού προήλθε; Ο δημοσιογράφος που έθεσε τις κατηγορίες το έκανε υπό την αιγίδα των Times του Λονδίνου, που ανήκουν στον Τζέιμς Μέρντοκ, γιο του Ρούπερτ Μέρντοκ, που ελέγχει μία τεράστια διεθνή αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης. Ο James Murdock εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Glaxo Smith Kline η οποία κατασκευάζει το εμβόλιο MMR.

Στην Ινδία, ένα νομοσχέδιο που προτείνεται από την βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, η BRAI (Ρυθμιστική Αρχή βιοτεχνολογίας της Ινδίας), θα μεταχειρίζεται εκείνους που την αμφισβητούν τόσο σκληρά όπως τον Wakefield, αν όχι περισσότερο, αλλά είναι σαφής ως προς το τι θα πρέπει να περιφρουρηθεί από την δημόσια αμφισβήτηση - οι ΓΤΟ. Η BRAI επιδιώκει φυλακή για όσους αμφισβητούν την ασφάλεια των ΓΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

Μήπως ο Wakefield και διαπομπεύτηκε εκτός της ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και μήπως τώρα ο ίδιος βιώνει αδιάκοπες επιθέσεις των μέσων ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καν συνειδητοποιήσει ότι η έρευνά του για την μιτοχονδριακή αποτυχία στα αυτιστικά παιδιά μπορεί να είχε γίνει η αρχή των ερωτημάτων σχετικά με την ασφάλεια των ΓΤΟ-DNA εμβολίων MMR; Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν ατέλειωτα σύνθετα προβλήματα όταν κάποιος αρχίζει να παίζει με τα γονίδια.

Μήπως ο Wakefield, εν αγνοία του, ήρθε πολύ κοντά στην αποκάλυψη της βιολογικής αποτυχίας των πρώτων προσπαθειών για την γενετική τροποποίηση των ανθρώπων; Είναι τα δυσλειτουργικά παιδιά - πνευματικά και βιολογικά - τα παιδιά αφίσα της μόλυνσης των ανθρώπινων όντων με ΓΤΟ μέσω των εμβολίων; Μήπως ο κόσμος δεν κοιτά μόνο τον αυτισμό αλλά τον πειραματισμό με ΓΤΟ-DNA σε εκατομμύρια ... και χωρίς συνειδητή συναίνεση;

Αυτό σίγουρα θα ήταν καταστροφή για όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια, ιδίως καθώς τα περισσότερα από τα νέα είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια. Η σωρεία των νομικών «αλλαγών» που συμβαίνουν γύρω από τα εμβόλια αυξάνει τις ανησυχίες για την ασφάλεια: Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει γράψει ένα νέο κανόνα που επιτρέπει στους κατασκευαστές να εισάγουν ή να αλλάξουν κάποιο από τα συστατικά με την έγκριση μόνο ενός άτομου από τον FDA. Κάθε ευθύνη για τους κατασκευαστές έχει αφαιρεθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο. Και ο FDA επιχειρηματολογεί στο δικαστήριο ότι το κοινό δεν έχει το θεμελιώδες δικαίωμα στην υγεία. Ο Μπους, δημιουργώντας ψευδείς φόβους γύρω από πανδημίες γρίπης, εισήγαγε πολιτειακούς νόμους πανδημίας οι οποίοι υποχρεώνουν τα εμβόλια βασιζόμενοι μόνο σε μια αναγγελθείσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το ύποπτο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC). Λογικά, επιβάλλοντας τα εμβόλια στο σύνολο του πληθυσμού θα σήμαινε μόλυνση του DNA εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο κόσμος ήδη προσπαθεί να σταματήσει την πίεση της βιοτεχνολογίας για ΓΤΟ στους σπόρους, τα ψάρια, τα δέντρα, σε όλα τα είδη των φυτών τροφής, κλπ, καθώς οι πληροφορίες έρχονται ως χείμαρρος σχετικά με τους κινδύνους και τις αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της Monsanto και των ρυθμιστικών αρχών που έχουν κρύψει τα δεδομένα από το 1980 για την γενετικές ανωμαλίες. Αλλά ο κόσμος, παρακολουθώντας την πίεση προώθησης των ΓΤΟ, δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η πίεση του Gates (ιδρυτής της Microsoft) για τα εμβόλια είναι επίσης μια πίεση για τους ΓΤΟ.


Η ανησυχία γύρω από το πρώτο είναι για την συνολικής κλίμακας μόλυνση της φύσης. Αλλά τώρα, με την αναγνώριση ότι τα νέα εμβόλια είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια, η ανησυχία για την συνολικής κλίμακας μόλυνση των ανθρώπων θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ο όρος συνολική κλίμακα δεν θα ήταν υπερβολή καθώς ο Bill Gates, με μεγάλες επενδύσεις σε ΓΤΟ της Monsanto, έχει επίσης επενδύσει σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια, και θέλει κάθε νεογέννητο στη γη να εγγραφεί για εμβολιασμό.

Γιατί υπήρξαν επιθέσεις σε γιατρούς που διερευνούν την αιτία της σοβαρής νόσου σε παιδιά και ο διασυρμός των γονέων που ρωτούν τι συνέβη στα πριν φυσιολογικά παιδιά τους μετά από τα εμβόλια; Εάν η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων συνδέεται με τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια και την παρέμβαση στο ανθρώπινο DNA, τι έχει απομείνει από τον ισχυρισμό της βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων για τον εαυτό τους ως «ανθρωπιστές» οι οποίοι εργάζονται για την ανθρώπινη υγεία και για τα εμβόλια ως θαύματα της ιατρικής;

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβαίνει με τα εμβόλια ώστε να αναγκάσει τον Bill Gates να βγει στην τηλεόραση και να προσπαθεί να φιμώσει τους γονείς, κατηγορώντας τους για τον θάνατο των παιδιών απλά και μόνο επειδή αυτοί αμφισβητούν τα εμβόλια. Τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό ώστε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να δυσφημίσουν δόλια τον Wakefield και το έργο του;

Είναι ο σάλος γύρω από τον Wakefield, στην πραγματικότητα μια φασαρία γύρω από τους ΓΤΟ;

Ο κόσμος έχει υποστεί την διεφθαρμένη εισαγωγή των ΓΤΟ στην διατροφική αλυσίδα και στην φύση. Κρατώντας τους χωρίς ετικέτα έχει παγιδεύσει τους ανθρώπους σε ένα πείραμα ΓΤΟ, το οποίο οι άνθρωποι έχουν μικρή πιθανότητα να αποφύγουν.

Μήπως η φασαρία γύρω από τον Wakefield έχει ως στόχο να επικεντρώσει μακριά από μια απέραντη πραγματικότητα - ότι τα εμβόλια που ωθούνται στο κόσμο είναι επίσης ΓΤΟ, επίσης "χωρίς ετικέτα" - ένας παραλληλισμός στην ιατρική πλευρά αυτού που συμβαίνει στα τρόφιμα, αλλά κυριολεκτικά υποχρεωτικός και πιο επικίνδυνος;

Μήπως ο σάλος για τον Wakefield στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει από τα νέα εμβόλια που μεταβάλλουν το DNA με τους ΓΤΟ;

Μήπως αυτά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια είναι μέρος των μεγαλύτερων, πιο σφοδρών, συνεχιζόμενων και καταναγκαστικών πειραμάτων που έχουν ποτέ διεξαχθεί στα ανθρώπινα όντα;



20 June 2011

Δυσανεξία στην αλήθεια


Η αλήθεια του εγκλήματος είναι εκεί: εκατομμύρια νεκροί, εκατομμύρια δυστυχισμένοι (εξαθλιωμένοι, εκτοπισμένοι, ξεκληρισμένοι, ακρωτηριασμένοι) από την βαρβαρότητα (οικονομική, ιμπεριαλιστική) του συστήματος της εκμετάλλευσης.

Η αλήθεια του εγκλήματος είναι εκεί: δισεκατομμύρια μη ανθρώπινα ζώα εκμηδενισμένα και σφαγιασμένα από μια αντίστοιχη  ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα προς τα άλλα είδη.

Η αλήθεια της καταπίεσης είναι εκεί: ανθρωπιστική και οικολογική καταστροφή μεγάλης κλίμακας (Φουκουσίμα, Τσερνομπίλ, Κόλπος του Μεξικού, κλπ) από μια πολιτική επιβολής της εκμετάλλευσης, της ανελευθερίας, της βίας, της τρομοκρατίας σε όποιον (ανεξαρτήτως είδους) τεχνητά βρίσκεται σε ένα καθεστώς αδυναμίας.

Η αλήθεια είναι εκεί.

Μόνο που είναι παραγκωνισμένη και μεθοδικά κρυμμένη από την θέα των πολλών.

Ο George Orwell έλεγε ότι: «Στους καιρούς της γενικευμένης ψευτιάς, η αποκάλυψη της αλήθειας γίνεται μια επαναστατική πράξη».

Όμως τι γίνεται μόλις κάποιος αποφασίσει να φέρει την αλήθεια στο προσκήνιο;

Μια απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο. 


Η φοιτήτρια που είχε την τόλμη να πει τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή να μιλήσει για τα εκατομμύρια θύματα από την εισβολή και την κατοχή του Ιράκ, για τα βασανιστήρια που διεξάγονται λόγω του δήθεν «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία» και να αποκαλέσει την πρώην υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ εγκληματία πολέμου, γιουχαίζεται και χλευάζεται και τελικά εκδιώκεται δια της βίας από την αίθουσα.

Είναι λυπηρό που το συγκεκριμένο κοινό από φοιτητές της νομικής, των οποίων το αντικείμενο υποτίθεται πως είναι το δίκαιο,  αρνείται να ακούσει την αλήθεια που βγαίνει από τα χείλη της συμφοιτήτριάς τους και προτιμάει να εκτεθεί στην παραποίηση και στα ψεύδη.

Είναι επίσης λυπηρό που το συγκεκριμένο κοινό αδυνατεί να δει και να καταδικάσει την απάτη του πολέμου, κάτι που από πολύ παλιά είχε την διορατικότητα να κάνει ο Einstein («Είναι πεποίθησή μου ότι το να σκοτώνεις υπό το μανδύα του πολέμου δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια πράξη φόνου»).

Έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση η αλήθεια γιουχαίζεται και χλευάζεται και αυτός που τολμά να την πει αντιμετωπίζεται σαν εγκληματίας, ενώ την ίδια στιγμή ο πραγματικός εγκληματίας χαίρει της υπόληψης και των τιμών από το κοινό.

Ακόμη όμως πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι, σε γενικές γραμμές, ανάλογη αντιμετώπιση έχει οποιαδήποτε μεγάλη αλήθεια, όπως για παράδειγμα η αλήθεια για ένα ακόμη έγκλημα, αυτό που διαπράττεται προς τα μη ανθρώπινα ζώα.

Φυσικά η παραπάνω συμπεριφορά εξηγεί γιατί συνεχίζεται όλη η αυτή η απότομη, κατηφορική πορεία του κόσμου μας σε μια συνεχώς πιο γραν γκινιόλ εκδοχή (εντεινόμενη, μονόπλευρη κρίση προς τους ανίσχυρους, αυξανόμενη εγκληματικότητα, μεγαλύτερης κλίμακας περιβαλλοντικές καταστροφές, κλπ).

Έχουμε να κάνουμε με μια συντριπτική πλειοψηφία η οποία είναι τόσο «μεταλλαγμένη» και αποξενωμένη από την πραγματικότητα ώστε να γίνεται δυσανεκτική στην αλήθεια.

Η λέξη δυσανεξία απαντάται κυρίως στον χώρο της διατροφής και χαρακτηρίζει την μη ανοχή ενός οργανισμού σε κάποιο συστατικό της τροφής, πχ δυσανεξία γλουτένης, λακτόζης, και άλλων ουσιών τις οποίες ο οργανισμός αντιμετωπίζει σαν «εισβολέα» και αντιδρά με έντονα συμπτώματα.

Στην ίδια όμως κατάσταση δυσανεξίας μπορεί να βρεθεί και η κοινωνία όταν έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια, όπου δυστυχώς και η παραμικρή δόση μπορεί να προκαλέσει εξίσου έντονα συμπτώματα δυσφορίας και τελικά την μη ανοχή αυτής της αλήθειας.

Με την διαφορά όμως ότι η δυσανεξία αυτή είναι μια τεχνητή, κατασκευασμένη κατάσταση και ένα τεχνητά διαμορφωμένο ανακλαστικό του συστήματος της εκμετάλλευσης. Το βλέπουμε γύρω μας σχεδόν παντού σε κάθε πτυχή της διαμορφωμένης και ελεγχόμενης πραγματικότητας όπου οι κοινωνίες, όταν δεν καταναγκάζονται ανοιχτά, καθοδηγούνται σε επιλογές που αντιβαίνουν τους νόμους της λογικής και του δικαίου.

Η δυσανεξία συνδυάζεται με την τροποποιημένη και μεταλλαγμένη συνείδηση. Αναπτύσσεται μέσα σε ένα τέτοιο τεχνητό πλαίσιο αποξένωσης από την πραγματικότητα και είναι ο καθοριστικός παράγοντας ύπαρξης αυτής της ανεστραμμένης, ανώμαλης, και πλασματικής πραγματικότητας. Το σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτήν. Είναι η άμυνα του απέναντι στην αλήθεια, στην διαφωνία, στην αντίθετη άποψη, αφού η ευρεία αποδοχή της αλήθειας μπορεί να διασαλεύσει την τάξη και να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το οικοδόμημα της εκμετάλλευσης. 

Και η κυριαρχία της δυσανεξίας σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει αλήθεια και αντίθετη άποψη, αφού υπερισχύει μια ομογενοποίηση σε μια κατάσταση συλλογικής ύπνωσης, σε μια κατάσταση συλλογικής ψευδαίσθησης και εκούσιας αυταπάτης.

Είναι μια παθολογική κατάσταση εθελοτυφλίας την οποία λανθασμένα την αποκαλούμε στρουθοκαμηλισμό, γιατί η στρουθοκάμηλος όχι απλά δεν θάβει το κεφάλι της στην άμμο αλλά όπως και κάθε άλλο άγριο ζώο εφαρμόζει την έξυπνη τεχνική του καμουφλάζ και δεν συμπεριφέρεται με τον ανόητο τρόπο που θέλει να πιστεύει ο άνθρωπος. Δεν υπάρχουν ανόητα ζώα. Το μόνο ον που αποδεδειγμένα πολεμάει και πολλές φορές νικάει την νοημοσύνη του είναι ο άνθρωπος.

Το τίμημα μιας τέτοιας δυσανεξίας στην αλήθεια είναι ότι εκτρέπει την κοινωνία από την μία και μόνη ηθική (αυτή δηλ που καθορίζεται από τις αξίες) σε μια ψευτο-ηθική ή σε μια ψευδαίσθηση και αυταπάτη ηθικής που καθορίζεται από το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Και κατά συνέπεια καταδικάζει την πλειοψηφία σε επιβραβευτή του συστήματος της εκμετάλλευσης (μέσα από τις καθημερινές συνήθειες και επιλογές που συμπλέουν με αυτό) και σε απάθεια μπροστά στην εκτυλισσόμενη, εκτεταμένη κρίση, και στον όλεθρο που συστηματικά εξαπλώνεται επάνω σε ένα τέτοιο δυσανεκτικό πλήθος.

Το πλήθος το οποίο συλλαμβάνει στον ύπνο και το αιφνιδιάζει. Ένα πλήθος αδρανοποιημένο και παθητικοποιημένο που ίσως η μόνη του αντίδραση θα είναι ο τυφλός πανικός και η άτακτη υποχώρηση, ή η οχύρωση πίσω από ακόμα πιο αντιδραστικές θέσεις.

Ένα πλήθος αγκυλωμένο και μουδιασμένο, ανίκανο να αντιδράσει ακόμα και μπροστά στην ίδια του την καταστροφή. Ένα πλήθος το οποίο τελικά αυτό-καταδικάζεται να επαναλάβει και να ξαναβιώσει τις φρικαλεότητες του παρελθόντος με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Δυστυχώς το αδιάφορο προσπέρασμα της αλήθειας, η μη αναγνώρισή της, και η μη αποδοχή της αναδεικνύονται προφανώς στο μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνίας και η βάση όλων των άλλων προβλημάτων του κόσμου μας και επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει η ωριμότητα για αλλαγή και ούτε είναι εύκολο να υπάρξει από την μια στιγμή στην άλλη.

Παρόλα αυτά κατά βάθος γνωρίζουμε ότι η αλήθεια απελευθερώνει και η ευρεία αποδοχή της μπορεί να οδηγήσει στην συγκλονιστική ανατροπή της διαμορφωμένης συνήθειας και στο μεγάλο σοκ που θα μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και προ των ευθυνών μας.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε την αφύσικη και νοσηρή δυσανεξία στην αλήθεια σε μια υγιή δυσανεξία στο ψέμα, στην εξαπάτηση, και στην αδικία.

Και ίσως ο πιο εύκολος δρόμος προς αυτή την μεταμόρφωση είναι η επαφή και η εξοικείωση με ένα σύστημα δικαιοσύνης όπως είναι ο veganism και με πρώτο δείγμα καλής θέλησης και δυσανεξίας στην αδικία την μη συμμετοχή μας στην εκμετάλλευση των μη ανθρώπινων ζώων.



13 June 2011

E.coli και ακτινοβολία – Έκπληξη! Έκπληξη!

του David Temple

Το ευρωπαϊκό E.coli μπορεί να είναι αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάνει αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της βιομηχανικής γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Έχει δημιουργήσει την αιτία («πραγματική ή διαφημισμένη») για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να προχωρήσουν για λογαριασμό των εταιρικών συμφερόντων με την "λύση" που λεει να ακτινοβολούνται τα φρέσκα τρόφιμα. Και με τα λόγια του Gomer Pyle, «Έκπληξη! Έκπληξη!» - κάνουν ακριβώς αυτό.

Ο Χένρι Κίσινγκερ μίλησε για τα πλεονεκτήματα που θα αποκόμιζαν εκείνοι που ενδιαφέρονται να ελέγχουν τα πράγματα, «εάν  λεγόταν στους [ανθρώπους] ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από κάπου, είτε πραγματική ή διαφημισμένη, η οποία απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη ...» Αυτός, δύο φορές, υπονοεί την πιθανή απάτη, και όσον αφορά  την πραγματικότητα της απειλής όσο και την αναφορά σε αυτήν.

Η ακτινοβόληση της τροφής θα παγίωνε τον έλεγχο των τροφίμων από τις εταιρίες και θα ήταν το τέλος της φρέσκιας, της βιολογικής και της τοπικής τροφής.

Είναι το E.coli τρομοκρατία εκ μέρους της εταιρικής γεωργίας και της συγκεντροποίησης της τροφής; Με ένα δώρο στην πυρηνική βιομηχανία, η οποία θα κάνει περισσότερα κέρδη ακτινοβολώντας τα τρόφιμα και θα βρει μια χρήση για τις χρησιμοποιημένες της ράβδους καυσίμου τις οποίες «πουθενά δεν μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια».

Πέρα από το να αναρωτιόμαστε από που προήλθε το E.coli και το να ψάχνουμε το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από αυτό, σοβαρά ερωτήματα τίθεται σχετικά με την προσφερόμενη «λύση» - την ακτινοβοληση της τροφής - ειδικά μετά την καταστροφή της Fukushima.
Ακόμη και λογικά να το πάρουμε, γιατί από την μια το κοινό προειδοποιείται ότι η ακτινοβολία που πέφτει στα τρόφιμα είναι μη ασφαλής και ότι όλη η ακτινοβολία είναι σωρευτική, και όμως τώρα υπάρχει αυτή η πρόταση να ακτινοβολούνται άμεσα τα φρέσκα τρόφιμα (να τα εκθέτουμε εκ προθέσεως σε ακτινοβολία), και σε ένα βαθμό αρκετά υψηλό ώστε να σκοτώνει την ζωντάνια μέσα σε αυτά, ωστόσο η συγκεκριμένη ακτινοβολία είναι κατά κάποιον τρόπο διαφορετική από την άλλη ακτινοβολία και απόλυτα ασφαλής, και, επιπλέον, υποτίθεται ότι θα κάνει τα τρόφιμα ασφαλή;

Αν υποθέσουμε ότι η ακτινοβολία σκοτώνει αυτό τον σούπερ-φόβο, το e.coli, τι συμβαίνει σε όλα τα άλλα στην τροφή; Η ακτινοβολία δεν μπορεί να στοχεύσει μόνο το E.coli, το οποίο τις περισσότερες φορές, ούτε καν θα είναι παρόν. Έτσι τι γίνεται με όλα τα άλλα πράγματα στη τροφή που η ακτινοβολία θα έβλαπτε ή θα σκότωνε (οι βιταμίνες, για παράδειγμα) ή θα γινόταν η αιτία για να μεταλλαχθούν από την κανονική τους κατάσταση;

Η ακτινοβόληση των τροφίμων αποτελεί μέρος του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius).

Ο Codex σχεδιάστηκε από τον Fritz Ter Meer, ανώτερο διοικητικό στέλεχος της Bayer, αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή για τη διάπραξη μαζικών δολοφονιών, ανθρώπινης υποδούλωσης και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Αυτός διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IG Farben [Οι Ροκφέλερ είχαν το 50% της IG Farben, ήταν οι δημιουργοί της γενετικής μηχανικής και της ευγονικής και βρίσκονται πίσω από τον νέο αμερικανικό νόμο περί «ασφάλειας των τροφίμων»] από την ίδρυσή της μέχρι την διάλυσή της. Ως πολεμικός προϊστάμενος, ήταν υπεύθυνος για την IG Auschwitz.

Στο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, ο ter Meer δήλωσε: « Η καταναγκαστική εργασία δεν προκάλεσε κάποια αξιοσημείωτη ζημία, πόνο ή ταλαιπωρία για τους κρατούμενους, ιδιαίτερα αφού η εναλλακτική για αυτούς τους εργαζομένους θα ήταν ο θάνατος.»

Το 1948, ο Ter Meer καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης σε επτά χρόνια στη φυλακή για λεηλασία και δουλεία. Το 1952, η ποινή του μετατράπηκε, λόγω της επιρροής των ισχυρών φίλων. Από το 1956-1964, αποκαταστάθηκε εκ νέου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG.

Το 1962, ο Ter Meer ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες της Επιτροπής του «Κώδικα Τροφίμων» και ένας από τους κύριους σχεδιαστές των ραδιουργιών που θα απέφεραν οφέλη από τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Codex έχει ως στόχο να καταργήσει την πρόσβαση σε επαρκή θρέψη. Είναι μια έξυπνη ιδέα - θα δημιουργηθεί απεριόριστη ασθένεια για το απεριόριστο κέρδος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η φαρμακευτική βιομηχανία ελέγχεται από τους Ροκφέλερ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να ξεχωρίζεται από τους τραπεζίτες. Αυτοί έχουν κυριολεκτικά επενδύσει στην ασθένεια και στην πείνα.

Υπάρχουν ταινίες για τον κίνδυνο για την υγεία (και τη δημοκρατία), εξ αιτίας του Codex, και μία εξ αυτών με την Dame Judy Dench.

Ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία της βλάβης από την ακτινοβόληση της τροφής έρχονται από αυτό που συνέβη πρόσφατα με την ακτινοβόληση των τροφών για γάτες στην Αυστραλία. Χρειάστηκε να σταματήσει λόγω των περίεργων νευρολογικών βλαβών στις γάτες. Για όσους ξεκινήσουν να πουν: «Μα είναι γάτες ...», να τους θυμίσουμε ότι οι γάτες έχουν επιλεγεί για πανεπιστημιακές μελέτες ειδικά λόγω των ομοιοτήτων μεταξύ του νευρολογικού συστήματος της γάτας και του ανθρώπου. Βλέποντας τις νευρολογικές επιπτώσεις της ακτινοβόλησης των τροφών για γάτες (με συστατικά τα ίδια όπως και η τροφή του ανθρώπου) μπορεί να είναι χρήσιμο και υπάρχει και βίντεο.

Φαίνεται ότι μόνο με ένα μικρό E.coli, Ο Ηλίθιος Κύκλος (The Idiot Cycle) απλά επιταχύνθηκε. Γιατί αυτός ο κύκλος περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μας κάνουν άρρωστους με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς(ΓΤΟ), τα φυτοφάρμακα τους, τις χημικές ουσίες κ.λπ. και στη συνέχεια βγάζουν χρήματα από την θεραπεία των ασθενειών που αυτές προκαλούν. Και αυτό το E.coli ήταν είτε γενετικά σχεδιασμένο εσκεμμένα από την φαρμακοβιομηχανία ή, πολύ λιγότερο πιθανό, το στατιστικά εκπληκτικό επακόλουθο φαρμακευτικά εξαρτώμενων γεωργικών εργασιών, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, από τις εταιρείες. Τώρα, και σαν να μην έφταναν οι ασθένειες που προέρχονται από την τροφή τους με αντιβιοτικά, ορμόνες, απόβλητα σφαγείων, τους ΓΤΟ και τα φυτοφάρμακα σε αυτήν, οι εταιρείες προτείνουν την ακτινοβόληση των νωπών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και από βιολογικές καλλιέργειες. Η μολυσμένη τροφή θα προσθέσει και την ακτινοβολία στον επικίνδυνο κατάλογο και η καθαρή τροφή θα θανατώνεται. Δεν θα υπάρχει καμία ανεπεξέργαστη, κανονική τροφή στη χώρα.


Υπήρξε μαζικός θόρυβος των μέσων ενημέρωσης για το E.coli. Αλλά οι σιωπές τους είναι πιο σημαντικές. Ούτε λέξη σχετικά με το εάν το e.coli θα μπορούσε να είναι προϊόν βιο-μηχανικής, αφού η φαρμακευτική βιομηχανία έχει και την τεχνογνωσία και τις απαιτούμενες κατηγορίες αντιβιοτικών. Υπήρξε μεγάλος θόρυβος σχετικά με τις δεκάδες θανάτους από το E.coli, αλλά μια περίεργη σιωπή σχετικά με τα 100.000 άτομα το χρόνο τα οποία πεθαίνουν συνήθως από τα σωστά συνταγογραφημένα και εγκεκριμένα φάρμακα από τον FDA(Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ), έτσι λοιπόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν προσφέρουν το γενικό πλαίσιο για να δούμε την αναλογία αυτών των θανάτων.

Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαιωνίζουν την ιατρική συγκάλυψη του αιώνα, μια ιστορία που περιλαμβάνει 20 με 50.000.000 θανάτους αλλά δεν ωφελεί τη φαρμακευτική βιομηχανία: ούτε η γρίπη ούτε κάποιος ιός ήταν η αιτία των εκατομμυρίων θανάτων του 1918.

Μια από τις πιο τρομακτικές εικόνες που έχει χρησιμοποιηθεί από τους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), από την φαρμακευτική βιομηχανία και τους διαφόρους ωφελημένους από τον πανικό της σημερινής «γρίπης των χοίρων» είναι αυτή της «Ισπανικής γρίπης» του 1918 που λέγεται ότι είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους θανάτους από όλο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν πραγματικά γρίπη; Ο Broxmeyer είναι πεπεισμένος όπως και άλλοι ότι δεν ήταν. Ένα Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε στις 19 Αυγούστου του 2008, από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), περιέχει ένα εντυπωσιακό εύρημα και το συμπέρασμα: Τα 20-40 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως από τη μεγάλη πανδημία γρίπης του 1918 δεν οφείλονταν στην «γρίπη» ή σε έναν ιό, αλλά στην πνευμονία που προκλήθηκε από μαζική βακτηριακή λοίμωξη. » 4

Φαίνεται ότι - σε συνδυασμό με την έντονη διαφήμιση της Bayer, καθώς και συμβουλές από την κυβέρνηση, τις ιατρικές αρχές, και τον στρατό – η ασπιρίνη ήταν η πιθανότερη αιτία.

Όμως, ο συνεχιζόμενος μύθος του παθογόνου ιού του 1918 που σκότωσε εκατομμύρια εξακολουθεί να είναι η δικαιολογία για την κυβέρνηση που προωθεί τα εμβόλια, τα οποία αξίζουν δισεκατομμύρια για εκείνους που έχουν επενδύσει σε αυτά και οι οποίοι, συμπτωματικά χρηματοδοτούν το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC) και τον ΠΟΥ.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό, στο πλαίσιο του E.coli και των συστάσεων της κυβέρνησης για την ακτινοβόληση των τροφίμων; Επειδή το 1918 φαίνεται ότι ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή που προκλήθηκε ποτέ από εταιρεία (φαρμακευτική βιομηχανία). Η μεγαλύτερη απώλεια της ζωής από ασθένεια, δεύτερη μόνο μετά την βουβωνική πανώλη (θεραπεύσιμη σήμερα) φαίνεται ότι έχει προκληθεί από τον άνθρωπο, αφού η απειλή δεν προήλθε από τη φύση αλλά από θανατηφόρα φάρμακα και την πίεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιηθούν. Και οι γιατροί που έσωσαν τη ζωή των περισσότερων που ήρθαν σε αυτούς το 1918 ποτέ δεν αναφέρονται - ήταν ομοιοπαθητικοί οι οποίοι απέφευγαν την ασπιρίνη επειδή κατάλαβαν αυτό που έχει αποδειχθεί ότι είναι, μια τοξική ουσία.

Σήμερα οι ομοιοπαθητικοί (φυσιοπαθητικοί) αποφεύγουν επίσης τα εμβόλια, καθώς το CDC και η κυβέρνηση πιέζουν ότι έχουν αξία... βασίζομενοι σε ένα πλήρες ιατρικό ψέμα - την επιστροφή του παθογόνου ιού του 1918 που σκότωσε εκατομμύρια. Ένας τέτοιος επικίνδυνος ιός ποτέ δεν υπήρξε και οι άλλοι φόβοι περί πανδημίας είναι τόσο κενοί, αλλά και τόσο ανεκτίμητοι στο να αποφέρουν κέρδος.

Έτσι, καθώς οι άνθρωποι μαθαίνουν από μια κυβέρνηση την οποία δεν εμπιστεύονται για τα χρήματα, τον πόλεμο, τα σπίτια, τις θέσεις εργασίας, τις εμπορικές συμφωνίες, τις γεωτρήσεις πετρελαίου, την υδραυλική διάτρηση (για πετρέλαιο - fracking), το καθαρό νερό, τον καθαρό αέρα, τους αεροψεκασμούς(chemtrails), την υγεία, τα εμβόλια, κλπ. - μια κυβέρνηση στενά συνδεόμενη με τη φαρμακευτική βιομηχανία και την πυρηνική βιομηχανία και τους τραπεζίτες - ότι αυτό το φοβερό E.coli έχει ξεπηδήσει από το πουθενά και οι άνθρωποι έχουν λόγο να είναι πολύ φοβισμένοι, η απάντηση είναι να ακτινοβολούνται τα φρέσκα τρόφιμα.

Δεδομένου όμως ότι αυτά ακριβώς είναι τα τρόφιμα που χρειάζονται τα ανθρώπινα όντα για να παραμείνουν υγιή, οι άνθρωποι ίσως θάπρεπε να σταματήσουν λίγο και να σκεφτούν.

Πόσο λάθος βγήκαν το 1918. Πόσο σιωπηλοί έχουν παραμείνει για την πραγματικότητα του 1918 από τότε. Αυτή η δολιότητα είναι η βάση του εκφοβισμού με τις πανδημίες οι οποίες συνδέονται όχι μόνο με τα μεγάλα σχέδια τους για τα εμβόλια, αλλά και με τους ολοκληρωτικούς νόμους που ψηφίζουν. Πνίγοντας την πραγματικότητα του 1918 και το τι σκότωσε τους ανθρώπους και τι τους έσωσε, επιτρέπει στην φαρμακευτική βιομηχανία και στον χρηματοδοτούμενο οργανισμό της, την FDA, να κινείται εδώ και σε διεθνές επίπεδο για την εξάλειψη της πρόσβασης στις φυσικές ουσίες που σώζουν ζωές και πραγματικά θεραπεύουν, και να συνεχίσει να φυλακίζει τους επαγγελματίες της φυσικής ιατρικής, τους πραγματικούς ήρωες του 1918.

Οι εν λόγω επαγγελματίες και οι γιατροί έχουν καταδικάσει την ακτινοβόληση της τροφής εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ποιους θα πρέπει να ακούσουν οι άνθρωποι;

Τα μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι το E.coli είναι μια μεγάλη κρίση. Είναι μια κρίση που προκλήθηκε από τη φύση ή από τον άνθρωπο; Τα μέσα ενημέρωσης δεν λένε τίποτα για την ξαφνική απίθανη εμφάνισή του ή ποιος ωφελείται. Ωστόσο, το E.coli είναι αναμφίβολα μια ευλογία για εκείνους που έχουν κερδίσει από το φόβο και έπειτα από την καταστροφή της υγείας της ίδιας στο όνομα της «ασφάλειας των τροφίμων.»

«Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια. Να ψεύδεται απερίφραστα. Να διαστρεβλώνει. Να δυσφημεί. Να προσκυνάει τα πόδια του Μαμμωνά, και να πουλάει τη χώρα του και τη φυλή του για το καθημερινό ψωμί του. Το ξέρεις και το ξέρω, οπότε τι ανοησία είναι αυτός ο βαυκαλισμός περί ανεξάρτητου τύπου; Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλούσιων ανθρώπων πίσω από την σκηνή ... Αυτοί κινούν τα νήματα ... και εμείς ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ.»
Τζον Σουίντον, τέως επικεφαλής προσωπικού στην εφημερίδα New York Times, σε μια αγόρευση σε συναδέλφους δημοσιογράφους.
.....................

4 D.M. Morens et al. Predominant role of bacterial pneumonia as a cause of death in pandemic influenza: Implications for pandemic influenza preparedness. The Journal of Infectious Diseases DOI: 10.1086/591708 (2008).

.....................

Πολύ κοντά χρονικά (Ιανουάριος και Ιούνιος του 2011) ξεσπούν δύο διατροφικά σκάνδαλα (οι διοξίνες στα πουλερικά και αυγά και το E. Coli στα φύτρα) στην Γερμανία. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η Γερμανία (λόγω των γιγαντιαίων φαρμακευτικών συμφερόντων) είναι ο κύριος πρωταγωνιστής για την δημιουργία του Διατροφικού Κώδικα;

Και με έναν ύποπτο τρόπο το μπαλάκι της ενοχοποίησης το οποίο ξεκίνησε με την βιολογική καλλιέργεια (στα αγγουράκια από την Ισπανία) πέρασε στις ντομάτες, στα μαρούλια, και κατέληξε τελικά στα φύτρα. Είναι άραγε κι αυτό τυχαίο; Γιατί στιγματίζονται και δαιμονοποιούνται τα παραπάνω;

Είναι γνωστό ότι τα λαχανικά και τα φρούτα και γενικά τα φυτά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όταν έχουν καλλιεργηθεί με φυσικό ή βιολογικό τρόπο. Και έχουν τέτοιες ιδιότητες λόγω ακριβώς των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών τους(βιταμίνες και μέταλλα), τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε αυτά σε ζωντανή, φυσική και πλήρη μορφή. (Η ασθένεια δεν είναι παρά η ανεπάρκεια αυτών των πολύτιμων συστατικών και όχι η ανεπάρκεια φαρμάκων ή εμβολίων.)

Και η βιολογική καλλιέργεια παρόλο που δεν είναι η καλύτερη που υπάρχει, εντούτοις είναι μια ήπια καλλιέργεια χωρίς φυτοφάρμακα, η οποία είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε αυτή την στιγμή σε καλλιέργεια μαζικής κλίμακας και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα είτε να καλλιεργούν μόνοι τους είτε να μένουν δίπλα σε ένα κτήμα φυσικής καλλιέργειας, περμακουλτούρας ή veganic καλλιέργειας.

Όμως ο στόχος, μέσα στο πρόσφατα νομοθετημένο ασφυκτικό περιβάλλον του διατροφικού κώδικα, είναι μια διατροφή χωρίς θρεπτικά συστατικά. Γι αυτό και στο πρώτο στάδιο εφαρμογής του έχουν ήδη απαγορευτεί τα διατροφικά συμπληρώματα από βιταμίνες και μέταλλα. Το επόμενο στάδιο είναι ο έλεγχος και η απενεργοποίηση αυτών των θρεπτικών συστατικών στην πρωτογενή πηγή τους, δηλαδή στα φυτά και ειδικά στα φρούτα και στα λαχανικά.

Έτσι στην νέα εποχή που έχουν εγκαινιάσει, αυτήν της δαιμονοποίησης των θρεπτικών συστατικών, τα φρούτα και τα λαχανικά τα οποία είναι πλέον το τελευταίο καταφύγιο κάποιου που προσπαθεί να θεραπευτεί ή να διατηρήσει την υγεία του εν μέσω όλης αυτής της επίθεσης, θα αλλοιώνονται και θα νεκρώνονται με την απαράδεκτη νομοθεσία ακτινοβόλησης της τροφής που έχουν στο συρτάρι.

Τέλος, επίσης δεν είναι τυχαίο ότι τελικά ενοχοποιείται ένας μικρός καλλιεργητής φύτρων φασολιού στην Κάτω Σαξωνία. Πάλι ο μικρός φταιει, όχι οι μεγάλες αγροβιομηχανίες και οι πολυεθνικές. Αυτές εξ ορισμού είναι πάντα καθαρές και υπεράνω υποψίας και ότι και να κάνουν είναι πάντα «ασφαλές» όπως μας διαβεβαιώνουν κάθε φορά. Έτσι με βάση την γενικότερη ατζέντα του κώδικα, έχουν έτοιμη την απαγόρευση της ιδιωτικής καλλιέργειας, η οποία θα μπορεί να γίνεται μόνο κατόπιν αδείας (ήδη έχει περάσει ως ο νόμος S.510 στις ΗΠΑ). Και φυσικά για να πάρει κάποιος την άδεια θα πρέπει να ακολουθήσει τα δικά τους στάνταρτ καλλιέργειας, τα οποία όμως θα μας οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: μια τροφή χωρίς θρεπτικά συστατικά (ακόμα και αν είναι βιολογική) στην οποία δεν θα υπάρχει καμία εναλλακτική.

Δυστυχώς, στην συγκεκριμένη συγκυρία τα περισσότερα στάδια του γενικού σχεδίου ελέγχου της τροφής μας έχουν υλοποιηθεί: μην αυταπατόμαστε η διατροφή μας, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες αφέθηκε στον έλεγχο των πολυεθνικών, είναι σε μεγάλο βαθμό δηλητηριασμένη και γι αυτό έχουμε την τεράστια έξαρση ασθενειών. Ο κώδικας απλά επιχειρεί την ολοκλήρωση αυτού του ποσοστού στο 100% και είναι η τελική μάχη στην εκστρατεία κατάκτησης της τροφής μας από τις πολυεθνικές και τα κατεστημένα συμφέροντα. Μόνο που η μάχη αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρωπότητα και τυχόν επικράτηση των παραπάνω συμφερόντων σημαίνει ότι μας αφαιρείται κάθε έλεγχος επί των συνθηκών υποστήριξης της ζωής. Η επιβίωση μας δεν μπορεί να εξαρτάται από τις διαθέσεις μιας νοσηρής κλίκας. Μπροστά στα μάτια μας παίζεται η πιο μεγάλη εξαπάτηση όλων των εποχών και είναι πλέον καιρός να τελειώνουμε άμεσα με όλη αυτή την ανωμαλία που επιχειρείται να μας επιβληθεί. 


05 June 2011

Φουκουσίμα: σε πόσα Τσερνομπίλ αντιστοιχεί;

ΠΗΓΗ: http://www.veteranstoday.com/2011/05/28/fukushima-how-many-chernobyls-is-it/


Η δεύτερη μεγάλη πυρηνική καταστροφή στον κόσμο έγινε στο No 4 αντιδραστήρα  του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία στις 26 Απριλίου του 1986 και είναι η επόμενη μεγάλη, γνωστή πυρηνική  καταστροφή μετά το αμερικανικό Three Mile Island, στις 28 Μαρτίου του 1979. Το «Τσερνομπίλ» απέβαλλε το 30% ενός πυρήνα 192 τόνων ο οποίος ήταν τριών μηνών. Αυτό ισοδυναμεί με 57,6 ραδιενεργούς τόνους οι οποίοι έχουν διαφύγει στον αέρα από την πυρκαγιά και τις εκρήξεις.

Τα μικροσκοπικά ραδιενεργά και καιόμενα σωματίδια καπνού έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο πολλές φορές από το 1979, θανατώνοντας ένα εκατομμύριο ανθρώπους μέχρι σήμερα από καρκίνους και ασθένειες που προκαλούνται από την ακτινοβολία. Αυτό είναι σύμφωνα με το αναλυτικό και ευρέως αναγνωρισμένο βιβλίο που επιμελήθηκε η Δρ Janette Sherman σχετικά με 5.000 επιστημονικές εργασίες για το Τσερνομπίλ και το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα η Ακαδημία επιστημών της Νέας Υόρκης [1].


Η Φουκουσίμα Daiichi ισούται με 50 και πλέον Τσερνομπίλ

Όπως τόνισε στο CNN στις 18 Μάρτη 2011 ο Δρ Michio Kaku, ένας παγκοσμίου φήμης θεωρητικός φυσικός του CUNY (City University of New York), στο Τσερνομπίλ είχαμε την συμμετοχή ενός αντιδραστήρα και μόνο 57,6 τόνοι του πυρήνα του αντιδραστήρα πήγαν στην ατμόσφαιρα. Σε δραματική αντίθεση, στην καταστροφή στην Φουκουσίμα Daiichi άμεσα ενεπλάκησαν έξι αντιδραστήρες και ο ΔΟΑΕ (Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας, μια υπηρεσία του ΟΗΕ) τεκμηρίωσε 2.800 τόνους πάρα πολύ ραδιενεργών παλαιών πυρήνων των αντιδραστήρων.

Μια απλή διαίρεση μας λεει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 48,6 Τσερνομπίλ στους καιόμενους παλαιούς πυρήνες των αντιδραστήρων οι οποίοι εκλύουν πύρινα ισότοπα στην ατμόσφαιρα της Γης. Δεν είναι τραβηγμένο να πούμε ότι οι έξι αντιδραστήρες της Φουκουσίμα Daiichi και οι στεγνές πισίνες αποθήκευσης των παλαιών πυρήνων ισοδυναμούν με περισσότερες από 50 καταστροφές σαν το Τσερνομπίλ.

Βέβαια, απαιτείται περαιτέρω αποσαφήνιση και γίνεται τώρα εκτίμηση από ανεξάρτητους φυσικούς. Σημειώστε ότι η φονικότητα των ραδιενεργών πυρήνων ανεβαίνει τα πρώτα 250.000 χρόνια που είναι έξω από τον αντιδραστήρα – δεν κατεβαίνει.

Βλέποντας την τρέχουσα ιαπωνική τήξη (meltdown) ως περισσότερα από 50 Τσερνομπίλ είναι μόνο η αρχή. Επιπλέον, η τύχη των τεσσάρων κοντινών αντιδραστήρων στην Φουκουσίμα Daini είναι ακόμη άγνωστη στον έξω κόσμο. Η εργασία στους κοντινούς αυτούς αντιδραστήρες, μόλις 10 χλμ μακριά, είναι μια γρήγορη, οδυνηρή ποινή θανάτου. Αυτοί βρίσκονται μέσα στην υποχρεωτική ζώνη εκκένωσης.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε. Όλες οι ραδιενεργές εκθέσεις είναι σωρευτικές για κάθε άνθρωπο, ζώο και φυτό. Επιπλέον, οι μεταλλαγμένοι γενετικοί κώδικες περνούν στους απογόνους για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ιάπωνες και όλοι οι κάτοικοι του Βορείου Ημισφαιρίου ήδη υφίστανται εσωτερική ραδιενεργό μόλυνση από τους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα Daiichi.

Η Φουκουσίμα ισούται με 3.000 δις θανατηφόρων δόσεων *

Ο Δρ Πάολο Scampa, ένα ευρέως γνωστός Φυσικός της ΕΕ, εκλαΐκευσε μόνος του την εύκολα κατανοητή Έννοια της Θανατηφόρου Δόσης. Οι "Θανατηφόρες δόσεις» είναι μια παγκόσμια, πλήρως κατανοητή ιδέα η οποία απλουστεύει την Φυσική και προσφέρει μια ευφυή, κατανοητή εξήγηση για όλα τα αλαμπουρνέζικα που οι οργανισμοί και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις τους χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν τις σκληρές αλήθειες της Καταστροφής στην  Φουκουσίμα Daiichi.

Τρεις χιλιάδες δισεκατομμύρια (3,000,000,000,000) Θανατηφόρων Δόσεων ακτινοβολίας σημαίνει ότι υπάρχουν 429 θανατηφόρες δόσεις οι οποίες κυνηγούν τον κάθε έναν από εμάς στον πλανήτη, για να το θέσω με λίγα λόγια. Αυτό είναι επάνω από τις περίπου 70 δισεκατομμύρια θανατηφόρες δόσεις της 23 Μαρτίου 2011. Και αυτό επιδεινώνεται καθημερινά χωρίς καμία παρέμβαση από τις ΗΠΑ και τις άλλες πυρηνικές δυνάμεις.

Ο ιστότοπος VeteransToday ζητεί από τις πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου να παρέμβουν νωρίτερα και όχι αργότερα. Είναι στο χέρι της μόνης υπερδύναμης που παρέμεινε στον κόσμο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, να θέσουν επίσημα σε εξέλιξη μια συνεδρίαση για την Διαμεσολάβηση στην Πυρηνική Καταστροφή της Ιαπωνίας.
.............................


Χωρίς να περιμένει δέκα χρόνια πριν από την επόμενη έκθεση του ΟΗΕ, η AIPRI (Διεθνής Ένωση για την προστασία από την ιοντίζουσα Ακτινοβολία) προβλέπει την δεύτερη απογραφή των σχάσιμων και των ενεργοποιημένων προϊόντων από τους έξι αντιδραστήρες της Φουκουσίμα με συνολική ισχύ 4,696 MWe.

Με βάση το γεγονός ότι σχεδόν όλο το "ενεργό" και "σβησμένο" καύσιμο είναι εκεί σε πιθανή τήξη, η AIPRI θεωρεί ότι στην Fukushima τουλάχιστον οκτώ τόνοι προϊόντων έχουν πλέον μπει σε σχάση από τους 577 τόνους καυσίμου που χρησιμοποιούνται.

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 13,8 κιλά ανά τόνο καυσίμου, μπήκαν σε σχάση με βάση μια μέση αναλογία καύσης 13 GWJ ανά τόνο. Με βάση αυτή την παραδοχή, οι έξι "ενεργοί" πυρήνες της Φουκουσίμα περιέχουν το 80% των προϊόντων σχάσης και ενεργοποίησης που παράγονται από τις ατμοσφαιρικές ατομικές εκρήξεις σχάσης.

Επιπλέον, υπάρχουν τρεις φορές περισσότερο καύσιμο και τέσσερις φορές περισσότερα προϊόντα σχάσης στην Fukushima σε σχέση με το Τσερνομπίλ. Λαμβάνοντας τώρα υπόψη τους πυρήνες (577 τόνοι) μαζί με το "νεκρό" καύσιμο (2.800 τόνοι), το συνολικό ποσό είναι οκτώ φορές περισσότερα προϊόντα σχάσης και ενεργοποίησης από όλες τις ατμοσφαιρικές δοκιμές σχάσης και 39 φορές περισσότερο από το Τσερνομπίλ.

Όσον αφορά τις δυνητικά θανατηφόρες δόσεις από εισπνοή (πολλαπλασιάζουμε τα Becquerel κάθε στοιχείου με τον συντελεστή δόσης και διαιρούμε με το 5), οι οποίες έχουν υπολογιστεί με τους χαμηλότερους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ παράγοντες δόσης που παρέχονται από τον ΔΟΑΕ, αυτές αντιστοιχούν στο αποκαλυπτικό νούμερο των 3000 δισεκατομμυρίων θανατηφόρων δόσεων, εκ των οποίων το 80% έχει ήδη απλωθεί σε όλο το βόρειο ημισφαίριο.

Γνωρίζοντας το αυτό, και με πολλή ανησυχία για την υγεία των ελίτ των οποίων οι πνεύμονες δεν μπορούν δυστυχώς να προστατευθούν από κανενός είδους σωματοφύλακες, η AIPRI ζητεί μια λύση στο στοχαστικό ερώτημα: πόσοι τραπεζίτες, ερευνητές, πολιτικοί, και πυρηνικοί προπαγανδιστές κάθε είδους θα υποστούν οφειλόμενο στην ακτινοβολία καρκίνο μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια;

Paolo Scampa
Πρόεδρος της AIPRI
..................................

Rhenish Institute for Environmental Research at the University of Cologne

.........................................

Υπήρξε η Φουκουσίμα; Για το πυρηνικό λόμπι, που είναι ένας από τους στυλοβάτες της νέας τάξης, σίγουρα όχι. Το σύστημα για άλλη μια φορά έχει επιτύχει, καταφέρνοντας να υποβαθμίσει πλήρως το πιο σοβαρό ατύχημα στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας. Πρώτα έκλεισαν το θέμα οι ελεγχόμενες από το σύστημα πηγές ενημέρωσης (κυρίαρχα μίντια, κυβερνητικές υπηρεσίες, διάφορα ιδρύματα, οργανώσεις, ΜΚΟ και πανεπιστήμια) και στη συνέχεια βγαίνουν από τη μέση με βίαιο τρόπο οι ανεξάρτητες πηγές, όπως το http://blog.alexanderhiggins.com/, το οποίο δέχτηκε επίθεση από χάκερ και κατέρρευσε.

Έτσι, τρεις μήνες μετά είναι τέτοια η αποσιώπηση, που η καταστροφή είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Στο τέλος θα μας πούνε ότι δεν συνέβη καν ατύχημα στην Φουκουσίμα. Και όλα αυτά την ώρα που ο αόρατος θάνατος από την ραδιενέργεια όχι μόνο δεν σταμάτησε, αφού η διαρροή παραμένει, αλλά επιδεινώνεται αφού τώρα γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με την απόλυτα κρίσιμη κατάσταση της τήξης (meltdown) 3 πυρήνων. Μάλλον το πυρηνικό λόμπι θα ζει σε κάποιον άλλον πλανήτη όπου δεν συνέβη τίποτα.